Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke smutno mi :(

czy dziewczyna z takim zgryzem pozna meza?

Polecane posty

Gość przystojniak_jakich_mał000
o kurfa jakie krzywe zęby szczerze - takich krzywych jeszcze nie widziałem :/ a ile ten aparat kosztuje że nie masz kasy ? weź sie do roboty i zarób na niego bo przegrasz życie. Te zęby wyglądają jak krzywe cegły w domu.

Gość tobie akurat wspolczuje
ty widocznie juz przegrales

no okolo dwoch tysiecy, narazie jeszcze sie ucze wiec nie wiem jak zarobic.....

Gość ladne masz zeby
mi sie podobają, dolne jedynki tez mam tak skrzywione to bardzo czeste jest i powiem ci ze nosze na to aparat od lat a zeby i tak sa krzywe, wystarczy kilka tygodni przestac nosic aparacik a zeby znowu sie wykrzywiają :O masz bardzo ladne zeby, ja mam gorsze wierz mi. planuje sobie zalozyc koronki na niektore no ale to za jakis czas.

ja miałam diasteme(szpare miedzy jedynkami) i zlikwidowalam ja w normalnym gabinecie dentystycznym. Babka dołożyła mi do jedynek takie plomby i nie ma już zadnej dziury. Nie znam sie za bardzo na tym ale może i w twoim przypadku daloby sie tak nadlożyć plomby zęby zęby wyrownac. Takie plomby trzymaja sie z 3 lata. Popytaj u dentysty.

wole juz miec aparat, niz cos sztucznego, moze kiedys bedzie mnie stac, ale jak znajde prace, przeciez na rozmowie kwalifikacyjnej sie bede bala odezwac, co z tego ze osiagniecia beda na papierdku jak bede sie wstydzic swojej prezencji, poza tym kto chcialby do pracy kogos takiego, przeciez to odrzuca klientow........

Gość ladne masz zeby
mysle ze troche przesadzasz i tyle. a czemu akurat tylko staly aparat? zrob sobie zdejmowany, taki co mozna zakladac tylko na noc, jest o wiele tanszy.

ortodonta, powiedzial ze aparat ruchomy nie da prawie nic, tylko staly..

no wiem ze jest duzo drozszy, ale takie zeby po trzech czterech latach zostaja juz do konca, ja sie doluje bo nie moge tego zaakceptowac, nie wiem jak

Gość ladne masz zeby
on mowi tak zeby zarobic, nie bądź glupia. keidys ludzie tylko zdejmowane nosili i bylo dobrze. idź do innego. a ile masz lat?

znajdz prace na jakiś inwentaryzacjach w markecie w nocy tam nie będą oglądać twoich żębów pójdziesz z 10 razy i bedziesz miała aparat i może ci sie wyprostują pamiętaj, że im wcześniej tym lepiej potem ci tak zostanie i już nikogo fajnego nie znajdziesz !

Gość ja c prawde powiem
jak ja spotkalem po raz pierwsz moja obecna narzeczona to ona tez miala krzywe zeby, ale byla bardzo ladna ogolnie, bylem oniesmielony ze taka ladna dziewvczyna w ogole chciala sie ze mne sptotkac. teraz jestesmy trzy lata, i jakos nic mie nie przeszkadzalo, dopoero za rok jej kupie aparat, jak doleczy zabki :) GLOWA DO GORY!!!!!!!!!!!!!!!!

śmiesznie to wygląda jakbyś była vampirem :)

no moze macie racje, moze pojde do innego, ktory da mi ruchomy... nie pomyslslam o tym

oki to teraz wstaw zdjęcie reszty zobaczymy czy masz szanse na jakiegoś przystojniaka jak np. ja.

Gość heh, ja tez mma 2 nalesniki
e tam widzialam wiele osob z gorszymi zebami w szczesliwych zwiazkach Twoje zeby pewnie ci przeszkdza w znalezieniu kogos ale nie dlatego, ze maz sie bedzie brzydzil zebow ale dlatego, ze brak ci pewnosci siebie przez nie i sama sie bedziesz wycofywac wiecej facetow dla mnie :D

smierdzi mi z dupy

Gość taka draka nijaka
No mowil ze mu nie przeszkadza bo mnie kochal. Ja ogolnie poza tymi zebami mam dosc ladna buzie. Ale jak sie usmiechalam to zaslanialam reka usta. Urodzilam sie z rozszczepem podniebienia i na szczescie nie mialam zajeczej wargi, tylko moje wszystkie zeby szly zamiast na zewnatrz, to do srodka. Twoj zgryz to przy tym pikus, na prawde. Az w koncu zrobilam sobie porcelanowe koronki na calej gorze. Dol zostal jaki byl ale teraz tego nie widac. A wczesniej nosilam tez staly aparat, ale przy mojej wadzie to nic nie pomoglo. A na koronki trzy lata temu wydalam 6000. To troche duzo, ale pewnosc siebie ktora przy tym zyskalam jest bezcenna.

dobra dam ci na ten aparat jak sie ze mną prześpisz z 2-3 razy co ty na to ?

Gość ladne masz zeby
to chyba przeplacilas, cena jak za implanty. koronki są od 1000 zl :O a ty za jedna dalas 2 tysiaki, prawie jak za implant

Gość dobrze kombinujesz
przystojniak_jakich_mał000 wiejska cioto taki przystojny jestes ze na forum kobiety szukasz?

Gość dobrze kombinujesz
i musisz płacić za seks haha?

chuj ci w dupe chciałem jej pomóc, a propozycja dalej aktualna :) kto wie może sie w tobie zakocham nawet jak już poprawisz zębusie :*

Gość dobrze kombinujesz
obawiam się ze Ciebie akurat nie stac na to żeby się w tobie zakochała :-)

a ja sie obawiam, że sie mylisz :)

Gość dobrze kombinujesz
ja sie nie obawiam ja jestem pewna ze sie mylisz

Ja również zakrywam usta..