Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajki o sarence

Opłaca się jeszcze???

Polecane posty

Gość jjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
za te pieniądze to się opłaca, co innego że dzieci nie powinny chodzić w używanych butach ale jeśli to ci nie przeszkadza to kup

Gość bajki o sarence
w sklepie nowe od 135 do 145 zł lato się kończy a te sa widać zadbane i użytkownik ma same pozytywne opinie. Zastanawiam się

Gość bajki o sarence
Alonuszka tu nie chodzi o firmę a jakość buta, te są soft, zginają sie, skóra naturalna, profilowane i dobrze utrzymują stawy skokowe dziecka, o to chodzi.

Gość haahahahahahahahaha
pewnie to twoja aukcja sciemniaro wez spierdalaj...kto normalny kupuje sandaly na koniec lata????

Gość bajki o sarence
przecież piszę wyraźnie, córka już wyrosła, buty mam na styk a znowu jest ciepło, czytanie ze zrozumieniem sprawia trudności?

Gość jjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a nam chodzi o to że dziecko nie powinno chodzić w używanych - mówię o kształtowaniu się stopy dziecka

No i co,ze te sa super jakościowo skoro zniekształcone przez inne dziecko. Wolę wygrzebać jakieś tanie,nowe dość dobrej jakości niz zakładać dziecku używane

Gość haahahahahahahahaha
twoje dziecko ma jedna pare sandalow na lato,ze wyrosla z jednych i nie ma w czym chodzic?? jasne:D to twoja aukcja wiec wypierdalaj

Nowe to mają te zalety ,ale używane są wygniecione stopą jakiegoś dziecka być może koślawą ,kup lepiej tańsze sandałki a nowe .

Gość bajki o sarence
Koleżanka zawsze kupuje córce używane, każde buty ma używane a ma ich całą mase, nogi zdrowe, wszystko ok. Ale dziękuje.

mój Syn ma aż 1 parę sandałów na lato - to mnie aż tak nie dziwi. dziwi mnie natomiast parcie na firmę - bo bartek, wójcik itp. Rozumię że nie chcesz taniej chińszczyzny, ale np. odstatnio w deichmanie mają promocje ze kupujesz kupując 2 pary butow letnich ktore teraz sa w promocji za 2 płacisz połowe kwoty, Ja tak za 40 zł kupiłam sobie balerinki do spacerków z Synkiem i jemu klapki ze spdermanem z korkiem czy coś tak podobnego, fajne, same jego butki kosztować miały 40zł więc warto - a dla małych dziewczynek bucikow z elefantena było spoooro..

Gość motek ciemNO jasny
Ja też kupuje na all używane, nie widze w tym nic złego. Kazdy robi wg własnego uznania. Wole używane za 1/3 ceny, dziecko pochodzi 3 miesiace max

Gość mhngybfvdc
jak dla mnie to one są powykrzywiane od innej stopy. Ja bym jakoś nie mogła kupić... Za tą cenę z przesyłką kupisz spokojnie na wyprzedaży z ccc NOWE!!! Ja nowe kupilam w czerwcu czyli w sezonie za 39zł. Dołóż te 5 zł i kup dziecku nowe jak już musisz. A to że stare są na styk to co? Ile Ci tego lata zostało? Miesiąc?? Pff nie opłaca się według mnie w ogóle kupować jeszcze sandałków.

Gość greczynka z mazur
Tak, sierpien i wrzesien mają byc ciepła, wg mnie tak, za taką cene.

Gość dfsdjsdsdnldfnldf
Nie kupiłabym używanych :O

Gość mleczna krowa bordo
A ja kupiłam takie same za 39zł rewelacja:P