Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Longer21

problem z pozycja na jezdzca

Polecane posty

Otoz , gdy sie kocham z moja ksiezniczka i chce we mnie wejsc w tej pozycji to ja boli nie da rady na mnie usiasc . Probowala ktoras z Was ta pozycje? jak powinna sie ulozyc? czy to ja cos powinienem zrobic?

Gość adayyytul
od tyłu ją!!!!!!!!!!!!!!

Gość lololalalaoa
sama nie wiem bo mnie też to boli jak cholera tzn bolało dopóki nie poznałam faceta któy mnie podnieca absolutnie w 100% z nim żadna pozycja mnie nie boli. A z tamtym nie mogłam prawie w ogóle sie kochac bo każda mnie bolała.

Gość entliczek pentliczek 33
A może należy trochę więcej czasu poświęcić na grę wstępną... Jak będzie bardzej podniecona to też inaczej będziesz w nią wchodził... Jak to nie skutkuje, proponuję żele intymne na poślizg :)

Gość taka draka nijaka
To niech na Tobie nie siada tak by czlonek znajdowal sie w jej pochwie pionowo, tylko niech sie na Tobie polozy gorna czescia tulowia, rownoczesnie siedzac na Tobie okrakiem.

Gość taka draka nijaka
Widocznie dlugiego masz kolego. A od tylu tez ja boli?

taka draka nijaka oj dobra nie czepiaj sie szczegolow dobrze wiadomo oco chodzi:p lololalalaoa ja tez nie boli jak np lezy na plecach a ja w nia wchodze ale na jezdzca nie moze po prostu swobodnie usiasc moze byc tak ze po prostu tak ma w tej pozycji? jak nie wklada do konca to jest ok ale to nie wygodne a jak usiadzie to boli . moze nie wchodzi do konca gdzie trzeba?

a tak jak opisalas probowalismy i jest git ale to znowu ja sie ruszam tylko a ja chce wkoncu teraz ja poleniuchowac i zeby siedzila na mnie i podziwiac jej widoki:) ale nie udaje sie:/

Gość taka draka nijaka
To nie musisz sie ruszac przeciez tylko ona moze. No i nie musi sie do konca prostowac tylko lekko uniesc na rekach. Sprubojcie tez tej pozycji na drugie i trzecie podejscie jak juz Twoj wacek nie jest taki twardy jak za pierwszym razem.

Gość taka draka nijaka
Albo niech na Tobie kucnie stajac na calych stopach i niech nie siada na Ciebie do konca. Tylko pamietaj w tej pozycji, ze jesli chwycisz wtedy jej pupe rekami to unos ja do gory a nie nasadzaj na siebie ciagnac w dol, bo wtedy niezbyt dlugo ona da rade tak brykac.

Gość taka draka nijaka
A poza tym z czasem powinna sie przyzwyczaic..

aha dzieki:) zaraz sie za nia wezwe:D a mam takie pytanie jeszcze... ile czasu i jak mam pobudzac punkcik g u niej zeby bylo jej dobrze?

Gość taka draka nijaka
Kazda kobieta ma punkcik "g" gdzie indziej. Ja na przyklad mam tam gdzie lechtaczka tylko ze od wewnatrz. Mozna tam dotrzec zagietym paluszkiem, albo od tylu. Ale to ja. Ona moze miec inaczej. Sprobuj pobawic sie jej "dzyndzelkiem" tak ze prawie dojdzie a potem zacznijcie sie kochac w takiej pozycji bys mogl kontynulowac podraznianie lechtaczki. Wtedy z pewnoscia dojdzie.

Gość taka draka nijaka
A ile czasu to jest indywidualna sprawa kazdej damy i pewnie zalezy tez od dnia i stopnia podniecenia.

Gość taka draka nijaka
Od tylu, na lyzeczke albo jak ja leze na wznak i nogi mam przerzucone nad biodrem partnera ktory lezy bokiem.

a od tylu lubisz jak zaczyna powoli i coraz szybciej i od plytkich pniec konczac na glebokich czy jak? i czy tak masz we wszyskich pozycjach?