Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabardzozałamana

pocieszcie mnie...

Polecane posty

Gość osobabardzozałamana

Oto jest wątek, który ma służyć by ktoś mnie pocieszył. Jestem bowiem w TRAGICZNEJ sytuacji życiowej przez bandę KRETYNÓW i kanalii przy okazji. Wiecie - jeśli mam iść siedzieć albo pracować powodując wypadki śmiertelne lub co gorsze powodować śmierć ludzi to chyba słuchajcie lepiej siedzieć w domu i się zadłużyć. No słuchajcie przynajmniej nikt nie zginie a pójdę siedzieć za długi. Po co mam siedzieć na zachodzie słuchajcie za pożar jak mogę siedzieć w Polsce za długi. No nie wiem. Jeszcze ludzi pozabijać, słownictwo to już mam spod rynsztoka albo budki z piwem no a reszta to też bez komentarza. Może to jest czas na opamiętanie się? Powiedzcie co o tym sądzicie.

Gość osobabardzozałamana
Wiecie co - PRÓBOWAŁABYM coś robić w tej Polsce, ale co słuchajcie właściwie. Nie mam kasy na nic. Co to wiem, ale nie mam kasy. Mam 2 możliwości - kwiatki albo książki. Lepsze książki no ale... i tyle. Jak ja bym chciała wiecie mieć pieniądze, żeby sobie coś robić tutaj. I tyle. Ale na razie wyjazd i tyle. Tylko czy to ma sens? Oto pytanie i tyle :( Na razie zero i tyle. Co jeszcze? Byle czym można handlować, do szkoły już nie mam zamiaru wracać, uczelnia też mi nie wyszła - nic mi nie wyszło. Na dodatek miałam rację na tej uczelni. Trochę jedynie błędu, że profeosra się bałam - troszeczkę za póżno go znalazłam bo od razu gdyby mi go ktoś wskazał to bym się wyniosła na inną katedrę, a tak trochę pózno, ten promotor by wiecie ciężko zgrzeszył jakby się mną 1% przejął i tak to wyszło jak wyszło. Ale oprócz tego profesora ciężko to wszystko wygląda - znaczy czarno i tyle. No niekoniecznie, ale... i tyle. Ja po prostu miałam się wynieść od razu i tytuł bym dawno miała i tak dalej. Może miałam się wynieść po tych 5 latach- zakończyć studia NA TEJ UCZELNI gdzie się uczyłam I SŁUSZNIE przenieść się gdzie indziej i np. 30% zapłacić tej uczelni i 70% tam gdzie by się mną przejęli. Ale zaczęły mi się kłopoty w pracy straszne no i czasu nie starczyło. Bo naprawdę wiecie spuścizna tego ekologa to jest pole do pracy wielu badaczy i naprawdę można było się tym wynieść z tego czerwonego NIC wielkiego gdzieś tam choć też tej uczelni nie obrażam ale musiałabym wiedzieć jak to uczynić. I byłam blisko tego napiszę wam, ale nie rozumiałam tego promotora i bałam się, że mnie zgnoi tylko to nawet nie jest najgorsze - bałam się bo nie wiedziałam czego mam sie spodziewać. Nie wiem co z takiego jego mniemania o rzeczywistości mogłoby wyniknąć. Plus jeszcze wiecie ta powieszona koleżanka w ciązy - tym by mnie też spławił choć wiecie - jak oni śmią mnie o to oskarżać - biorę to na siebie, ten krzyż, ale kurde - miała się pochwalić matką katechetką i myślicie, że doktorat bym robiła? Tam dawać mi na anglistykę albo bym sobie ją skończyła bez łaski i tyle. A tak? Ta druga koleżanka nielepsza, ale ta córka katechetki - nie poszłabym na doktorat bo nie i tyle. Wyszło co wyszło i tyle. A co dalej? Kiepsko to wygląda, nie? :(

Gość osobabardzozałamana
wiecie żeby zrozumieć tego mojego promotora to ja bym musiała skończyć PSYCHOLOGIĘ KLINICZNĄ dosłownie a nawet wtedy nic z tego. Nawet wtedy. I nawet psychiatrię bo wiecie najważniejsza była opinia KSIĘDZA i ...LEŚNIKA. A np. MARYNARZ po szkole jakiejś marynarki? Albo słuchajcie nie wiem... może WĘDKARZ - ryby łowiący. Bo ksiądz i leśnik - a dlaczego nie RYBAK z wyższym wykształceniem lub nawet średnim. Rolnik też mógł się wypowiedzieć. Dlaczego nie? Lekarz... psychiatra. No mówię wam - takiego mam doła, że szkoda gadać :(

Gość osobabardzozałamana
Musze się trochę poprawić wiecie z tym moim słownictwem bo ten Stanisław August Poniatowski mnie przeraża. Jak on sie zachowywał? Miecz św. Stanisława - to jest to i ORDER. To było najlepsze co wymyślił i tyle. A ten Lepper? Jakie on ma rodowody? Ja wiem jakie ma rodowody. Taki sam przypadek. Trzeba powiedzieć, że zawsze był dobrze ubrany i już miał być prezydentem przez to się kropnął, ze chyba JUŻ powinien być, żeby być poważnym. A nie? Tak. A wiecie - reszta to ten jego synalek i tyle. Bo tak i juz. I wiecie - po co podmieniacie dzieci. Bo to jest taka historia i tyle. Jego dziecko by takie nie było i tyle. Także czyja to wina te doplaty? Porodówki i tyle. A zrobili mu świństwo bo tak i juz.

Gość osobabardzozałamana
Wiecie ten ostatni nasz król inaczej by sie nazywał i nie po nim, a tak po nim i tyle. Takie życie - życie szycie... i tyle. Psychologia kliniczna - co o tym sądzicie? O czym to jest w ogóle?

Gość osobabardzozałamana
Naprawdę wolicie tego Ziobro od Leppera? Powiem wam nie za bardzo to rozumiem - musiałabym być PSYCHOLOGIEM KLINICZNYM żeby to pojąć i tyle. Ten Ziobro miał leczyć w Krynicy i nosa nie wyściubiać - po co mu taka gwiazdorska żona - a Lepper miał się nie wygłupiać. Wójtem nie musiał być, ale wiecie miało mu sie to gospodarstwo opłacać. Wszystko i tak miał od syna. I tyle. Tak by mi to wyglądało :(

Gość qwedcxsaz
ja wogole nie rozumie o czym Ty piszesz :o

Gość osobabardzozałamana
napiszcie jeszcze - uważacie,że dobrze zrobił zgadzając się na doplaty do gruntu? Wykupić tego nie wykupia bo po co no ale... i tyle :( Wiecie - kiedyś pisałam o tej całej Samoobronie, ale ... tam była jeszcze jedna postać - Stanisław Wołodyjowski , który z nim ...współżył chciało być się powiedzieć, ale nie - nie on nie - on był nauczycielem wuefu chyba nawet wiecie, takim uczciwym - są tacy? i tyle. Ale ten Ziobro to wszystkich dziennikarzy pod siebie ustawił. Wolno to tak robić? Nie wolno. To nieuczciwe. Nie uważacie? Teraz już tylko są lokalne gazety - reszta to bzdury i tyle :( Tak uważam.

Gość osobabardzozałamana
Wiecie - nie wykupią was bo Lepper nie był po ślubie kościelnym - niech wam będzie. On chyba nawet ochrzczony nie był - tak by mi wyglądało wiecie - przez to nikt go ze ślubem nie gonił, a za brak chrztu by się obraził. No - nie mam pewności 100% ale tak 90% bym postawiła, że se bez chrztu żył. Znaczy papier miał i tyle. Na tyle zasłużył. Bo by za nim latali żeby ślub kościelny miał. I wiecie - on PODOBNO miał być księdzem. Czyli nie chcieli go na księdza go na księdza. A reszta? Żona katechetka? PO CO? I tyle. Bo jaki miał stosunek do kościoła - chyba taki. Po co? Żeby sobie zarobiła. No wiecie... żeby sobie zarobiła. To jest odpowiedż na pytanie dlaczego ja nie jestem męzatką w Polsce - bo ja mam ZAROBIĆ na męża. I słuchajcie całe życie mam takie - jakiś w miarę gość to ZARÓB na niego, a jak nie - to wiecie - znak krzyża świętego i egzorcyzmy i tyle. No to ... ale ten kościół jest cudowny jak widzimy - żeby sobie zarobiła to została katechetką ta pani. No niesamowite. Bo w sumie czemu ja nie mogłam zarobić? Tak się katechetką zostaje jakbyście nie wiedzieli :(

Gość dscw
i co owca znowu leki odstawiłaś? to jest osoba psychiczna i tak ma jak ma nasilenie ;) trzymaj sie owca

Gość osobabardzozałamana
I teraz zobaczcie - reprezentuje was w Uni pan Ziobro lekarz medycyny sądowej jak dla mnie gdyby był normalny - nie jest. I co - on ma ślub kościelny? Jak uważacie? Ja uważam, że kłamie. Cywilny ma i tyle. Jak zaszła ta jego żona bo zdjęcia ma jakieś takie... ale ten ślub kościelny rządzi i dlatego nie wykupią was. Ale taki w próżni, ten jeden dzień, ta muzyka, zdjęcia, życzenia - to rządzi. Bo jak rządzić w Polsce? ŚLUBEM. Moje zdanie. Przez rok jeszcze nic wam nie zrobią - rządzi ślub kościelny Ziobry. Chyba papier ma i tyle, że miał ślub koscielny. Ale normalny ślub? No to zdjęcia. Nie pasuje? Pasuje przecież i tyle. Zdjęcia ze ślubu kościelnego Ziobry bo uważam, że ma papier i tyle.

Gość osobabardzozałamana
Wiecie chyba jego żona nie chciała mieć ślubu kościelnego dla kiecki i tyle. No bo jak psychologia kliniczna to psychologia kliniczna. I tyle. No a Bóg? A tam chyba nie wierzy. Ale w ciąży jest i ślub cywilny się odbył. Bo czemu nie konkordatowy. I to by miało sens, ale... nie będzie miało. Pan Ziobro chce za dużo - tyle wam powiem. On był głównym prokuratorem kraju. Przez to nie. Z ministra sprawiedliwości tym prezydentem dla BOGA by mógł być, a tak nie da mu. No może go wybierzecie - ja na pewno, a poza tym wszystko jedno kto. Teraz też - to się kula tylko tymi dopłatami do podłogi i tyle. ???

Gość osobabardzozałamana
Jak dla mnie oczywiście. :(

Gość alkdjfnvldakjnvlkjdfnvdkjg
nie sluchajcie tej idiotki ona tu caly czas pisze takie glupoty jest chora :O

Gość osobabardzozałamana
Czy można być jednocześnie głównym prokuratorem i ministrem sprawiedliwości? Nie wiem. Poczytam sobie. Chyba nie i tyle. Czy on jest sędzią? Kto może prokutorem? To jest oddzielna specjalizacja? On wiecie bez rodziny prawniczej nie powinien być tym prokuratorem i tyle. Ministrem tak, ale tym z rodziny prawniczej i tyle. I zawsze tak musi być dalej bo po was przez prokuratora generalnego i tyle. To moje zdanie i tyle. Bo tu nie rządzi Bóg. Tu jest chaos i tyle. Więc liczy się ten prokurator i zostaje wam państwo policyjne w sumie. No ale wtedy porządny prokurator, a tak bez znaczenia - dziadostwo, złodziejstwo. Czy tak musi być? Ale ilość zbrodni rządzi i tyle :(