Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaatakowana

Jakas gówniara mnie opluła :/

Polecane posty

Gość zaatakowana

Dzisiaj wracając do domu, jakas dziewczynka (ok9-10 lat) na mnie wpadla bo sie ganiała z kolegom, aż mi torba z zakupami z rąk wyleciała ,no to ja mówie aby uwazała jak biega bo tu ludzie chodzą , takze małe dzieci, po czym ona mi opluła nogawke od spotni, tzn wzieła na palec sline i tak jednym ruchem mnie rzuciła tym glutem ze sliny i uciekła ( gdyby nie wysokie buty to bym dogoniła i łeb obiła ) [wściekly] Nawet wiem gdzie ten dzieciar mieszka, ale odpuszcze sobie wizyte u jej rodziców bo to patologia jakich wiele, choc lewo sie powtrzymałam od złozenia skargi [zły]

Gość rozumiem twoją złość
Ale z drugiej strony jeżeli wiesz, że dziecko chowa się w patologii to dlaczego dziwisz się jej zachowaniu? I jeszcze chcesz ją bić po głowie? O tobie to nienajlepiej świadczy.

Gość dfgrefgergrtgt
a to właśnie dzisiejsze bachory. Gdy kiedyś napisałam, że szczyle za mordę trzeba trzymać - to na mnie rozjuszone "maciorki" stadem napadły wyzywając od ostatnich.

Gość zaatakowana
no tylko tak w przenosni napisalam ze bym jej łeb "obiła" tak naprawde co najwyzej bym ją wyszarpala za fraki i opierdooolila i to fest

Gość adddda
bo to jest właśnie to dziesiejsze bezstresowe wychowanie, te dzieci nie wiedzą gdzie jest granice, jak ja bym się dowiedziała że moje dziecko kogoś opluło to bym jej nabiła do glowy rozumu !

Gość taka draka nijaka
Coz, trudno. W takich przypadkach nalezy pamietac ze to my jestesmy dorosli i ze przemoc wobec dzieci nie jest dobra. najlepszym wyjsciem z sytuacji bylaby rozmowa z rodzicami tej dziewczynki. A przede wszystkim zachowanie zimnej krwi.

Gość taka draka nijaka
Nie wolno bic dzieci bo sa slabsze. To nie zadna sztuka. A i napytac sobie niezlej biedy przez to mozna.

Sama mówisz że patologia to nie dziw się że i dziecko takie... bym gówniare nauczyła szacunku ;p

Gość sddfdf
przeeciez kobieta pisze dzie dziewczynka pochodzi z rodziny PATOLOGICZNEJ a wy pieprzycie o bestr. wych :o Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem, w patologi nie ma chuchania ani polerowania tylko tak sila pięsci i agresji dominuje ,stąd takie zachowanie :(

Gość lhlciua
jak już to kolegą a nie kolegom :/

Gość Daryll
scenka z przychodni - jakieś dzieciaki ganiają po poczekalni tam i z powrotem. Wrzeszczą przy tym. Głowa i pęka bo mam grypę.Jakś zdzierżę , myślę. Ale gnojki biegają CELOWO coraz bliżej ludzi . Podciągam nogi ale taki gnojek (ok. 5 lat biegnie OCIERAJĄC SIĘ . Wtedy wysunąłem nogi w przód. Co, qrwa, myśle, szczyl będzie mnie tresował. Gnojek podbiega - staje i mówi- zabieraj te nogi! !!! A ja - głośno - SPADAJ !!!! Cicho się zrobiło, pisdowata mamuśka zabrłała szczeniaka na kolana.

Gość zaatakowana
Nooo to weź złap takiego skrztaa co zapierdziela 120km/h hehheee Mialam wysokie buty zanim bym jej odwiązala, i zdjela to juz dawno z pola widzenia smarkula mi byz oczu znikneła No fakt, nie powiem ze dzieewczynka była i jest beztresowo wychowywana bo ciagle slyszy jakie u niej akc je w domu odchodza, wieczne krzyki, awantury o kazdej porze dnia i nocy :( więc jaki ma miec przykład jak rodzice siebie nawzajem nie szanuja i dzieci nie szanują?? skonczy mała źle , zapewne za pare lat po osrodkach dla nieletnich itd

Gość zaatakowana
Daryll jak cie popieram, sama bym powiedziala i to glosno .."A ty zjezdzał mi z oczu" jakbym była na twoim miejscu

Gość hehehhehhehaa
ale gnojowa cie zesmacila haahaa :D

Gość ahahahhaa
Daryll haha :D ddbrze zrobiłaś, szyle biegają a glupie matki nic nie robiuą, bachory się trzyma na smyczy

nie ma co takiemu odpuszczac...;/ samo sie nie wychowa, a jak sie bedzie odpuszzac to bedzie takich coraz wiecej... najgorzej jak sie dzieciaki w jakiejs knajpie zachowuja. ostatnio bylam swiadkiem, jak jeden wyrzucil cala zupe, oblal przy tym stolik obok a matka nic:/ ja bym mimo wszystko pofatygowala sie do rodzicow

Gość zaatakowana
mialam isc na skarge no ale pomyslalam ze dzieciak wpierdool dostanie jak codziennie tak jest, bo ten jej ojeciec ma zalozona niebieska karte , naloty opeki społ. kuratorzy itd nic nie dają . a dziewczynka nadal bedzie sie źle zachowywac, molziwe ze jeszcze gorzej wiec darowalam sobie , gdyby to była porządna rodzina to wtedy bym sie przeszla a takto dzieciaka poobijają jak czesto się zdarza i i tak nic to nie da

Gość Na takie przypadki
Natura wymyśliła pedofilii :classic_cool:

Gość i gooddeess!!
Noi baardzo dobrze!! wpierooool by dostała od ojca i by juz wiecej ciebie mie smiala opuć, Ja bym posszedl na skarge , taak ma byc,

nie no jezeli rzeczywiscie jest taka sytuacja to sama nie wiem...z drugiej strony tak tez byc nie moze ze dzieciak lata i pluje na ludzi. trzeba by bylo sie bardziej zaangazowac w ta sprawe, no ale wiadomo, trzeba na to poswiecic wtedy czas i nerwy...

Gość powybijać te tałatajstwo
do jednej nogi!!

Gość co za dzieciaryyy
ja bym pognala w pizdu a nast udala sie do jej rodzicow, i co z tego ze patologiczna rodfzina? niech bachor ponosi konsekwencje za swoje czyny a dobry wpierdool jej nie zaszkodzi, wtedy nauczy sie normalnie funkcjonowac Widac ze na wszystko bylo jej wolno i teraz ludzie wkurwiaa gnojówa

Gość vvasvss
bym ryj obila jakiemus bachorowi autentycznie

Gość vvasvss
Max ma fajne podejscie do dzieci, przynajmniej sie nie stresuje :D

Gość azzzcz
nie muisz isc sie skarzyc, dopadniesz ją osobiscie za jakis czas :D

Gość 66463733
to ze z patologicznej rodziny dziewczyna to nie oznacza ze wszystko bedzie uchodzic jej plazem, ja bym poszla do jej rodzicow