Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olassia

Zakręt emocjonalny

Polecane posty

Nie potrzebuje rady. Chcę się wygadać. Nie mam przyjaciół bo nikomu nie ufam. Po prostu kilka razy się zawiodłam. Mam chłopaka, mieszkamy razem. Ale czuje ze on mnie nie kocha. Ze z jego strony to przyzwyczajenie do mnie, do prania, sprzatania, do seksu... Nie wiem czy to wytwór mojej wyobraźni, czy zauważyłam prawdę.

Postaraj się zmienić cokolwiek w swoim życiu, mieć coś poza chłopakiem, znajomych, swoje pasje, hobby?

Gość błą404
ze mną nie rozmawiaj bo to grozi niebezpieczeństwem

Mam kota, ale to chyba nie wystarczy. Ze znajomymi będzie ciężko, bo prawdę mówiąc ludzie bardzo mnie wkurzają. Nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi.

chyba najbardziej boli mnie to, że mnie nie docenia. Nie chodzi mi o bukiety kwiatów w podzięce za to, że jestem. Ale o zwykłe "dziekuję" za dobry obiad przy którym cholernie się napracowałam. Tracę poczucie swojej wartości. Ale chyba nie On jest głównym winowajcą. Całe moje otoczenie. Jakis czas temu uważałam się za naprawdę ładną dziewczynę. Widziałam w lustrze kogoś kto podoba sie facetom. Nikt nie mówi ze ładnie wyglądam. Wiele lat borykałam się z nadwgą, może stad ta potrzeba akceptacji przez innych.

Coś dla siebie? Pierwsze co mi przyszło do głowy to upiec ciasto... Jak na prawdziwą kurę domową przystało. A mam dopiero 20 lat. Nie wiem co mogę zrobić dla siebie, nie dysponuję zbyt wielkim budzetem, ani cudownymi pomysłami. Może podpowiedź?