Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aklemanka

Czy powinnam zapraszać na wesele tych, u których sama byłam?

Polecane posty

Gość aklemanka

W czerwcu przyszłego roku wychodzę za mąż. To jeszcze sporo czasu, ale już zastanawiamy się nad jednym: czy będzie w porządku jeśli nie zaprosimy osób, u których sami się bawiliśmy na weselach? Sprawa wygląda tak, że nie chcemy robić żadnego dużego wesela- nie ze względów finansowych, po prostu nie chcemy takiej hucznej fety. Planujemy zaprosić tylko najbliższą rodzinę i najbliższych przyjaciół, mamy nadzieję, że w sumie będzie maksymalnie 50 osób. Nas często zapraszała jakaś daleka rodzina, która robiła wesele na 250 osób. Co sądzicie?

Gość aklemanka
Ech, też tak myślę :) W sumie nawet jeśli ta daleka rodzina się poobraża to co mi z tego, skoro i tak z nimi nie mam jakiegoś specjalnego kontaktu?

Gość adsdsa
To jest wesele twoje i twojego męża i ma wyglądać tak jak wy chcecie. Wiesz ile osób urządza wielkie wesele, a część ludzi poznaje dopiero przy wręczaniu zaproszeń? Wszystko po to, aby się pokazać.

Gość kabelowski
Dla osób nieśmiałych, które nie czują się pewnie w relacjach damsko-męskich powstaje szereg szkoleń z zakresu uwodzenia. Również byłem na takim szkoleniu i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony z efektów :) nie jestem już nieśmiały i niepewny w kontaktach z kobietami, dzięki szkoleniu stałem się bardziej otwarty ;) jeśli więc ktoś z was też chce przeżyć taką przemianę to polecam kursy w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. W mojej, i nie tylko w mojej opinii, jest to bardzo dobra szkoła, prowadząca profesjonalne kursy. Polecam: www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość wekolopa
no glupie zwyczaje ;/ moi rodzice czasem mnie wkurw ... jak mi mowia ze tego i tego trzeba bedzie zaprosic ;/ a ja ludzi nie znam :D w moich wyliczeniach byloby od mojej strony (panny mlodej) 25 osob, a gdyym miala sluchac rodzicow 50 :D

Gość adsdsa
wekolopa Moi robią tak samo. W ogóle nie słuchają tego co się do nich mówi. Ja i narzeczony nie marzymy o wielkim weselu, ale rodzice mówią swoje. Może weźmiemy ślub w tajemnicy.

wekolopa e tam mnie matka też wkurwiała i ciągle o tym co powinnam zrobić na ślubie :o ja Jej ciagle mówiłam: "ale ja nie jestem, wszyscy!" :D