Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsultanttelefony

Do konsultanów telefonii komórkowej

Polecane posty

Gość konsultanttelefony

Jestem konsultantem telefonii komórkowej. Dzisiaj miałem klientke która przy taryfie na karte zarzadała dosc drogiego telefonu tzn powiedzmy doładowanie 30zł i nokia c7 za złotówke. Powiedziałem jej, ze przy takim rozwiazaniu nigdzie nie dostanie takiego telefonu w takiej ceni. Ta oburzona stwierdziła, zę jestem chamski i chce moje imie i nazwisko bo chce naskarzyc do mojego kierownika. Bo sama jest kierownikiem i ma konsultantów pod soba i wie ze moze rzadac moich danych. Teraz moje pytanie brzmi a gdzie w tym wszystkim ochorna danych osobowych.?I jak radzicie sobie z takimi klientami

Gość to jest zgodne z ustawa
zreszta absolutnie zadnych innych danych jak swoje nazwisko i nazwisko kierownika nie podajesz. wykonujesz swoje obowiazki i masz obowiazek sie przedstawic. a jesli nie byles niemily to te skarge moze sobie w dupe wsadzic. myslisz ze raz "pisali" na mnie skargi? :D tez slyszalam ze jestem bezczelna, niemila, niekompetentna. ludzie, klienci to idioci.

Gość kokop
zarzadała juz nawet takich tlukow przyjmuja do pracy??

Gość amito
kokop tak zarzadała literówka i co z tego. jak zwykle jak ktos nie ma nic do powiedzenia to czepia sie błędów.

Gość konsultantelefony
Pracowałem w róznych firmach i nieraz było tak, że kierownik sie mnie pytał jak się cos pisze przez ż czy rz, ó czy u zwykłe. Błąd i tyle sie wkradł. Popieram amito jak ktos nie ma nic do powiedzenia to się czepia błedów