Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kosmiczna Lama Zagłady

cześć, powiem wam kogo nie lubie

Polecane posty

Gość *Bazyli
hmm :)

Gość łukasz21z
stała mi sie rzecz straszna. poszlem wczoraj do sklepu kolo domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie. jak szłem tam, zaatakował mnie pakudny, wielki jamniczor. rozszarpał mi nogawkę i powiedział że jak tam przyjde jeszcze raz odgryzie mi nogę. no i poszłem szybko dalej i jak już byłem w tym sklepie koło domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie, okazało się że nie mają brzoskwiń. i co ja teraz zrobię?

Cześć, Ka Sandra, widzę znowu ktoś nowy Ta persone o nicku Komiczna Lama Zagłady jest sługusem :D

poprawka Lookrecja jest królową, a ja księżniczką :D Dobra koniec żartcików i złośliwości. Miłego wieczoru

Gość 20 puxybut
Skiztooo,ja moge byc twoim slugusem:). Bez laski dla tej szmaty.

płakać się chce, kiedyś na kafe można się było zrelaksować po dniu i poczytać o jaszczombie i pudelku, bajongach i wyprawie do parku w stroju batmana, a teraz jedyne co widać to wasze żałosne fotki i wypowiedzi :(

Gość 20 puxybut
Skiztoo ,to by byla najmilsza rzecz,jaka mnie spotkala. Jestes ksiezniczka i zaslugujesz na wiernosc i oddanie:).

Wiesz nie spamujemy topików, więc nie sądze by było uciążliwe zjechać jedną wypowiedź niżej. Takie osoby jak Ty nakręcają spiralę nienawiści i potem rodzą się tematy na nasz temat i zaśmiecają forum. Jestem w stanie zrozumieć wasze pretensje, ale wyzywanie od szmat, kurewek już nie.

Gość 20 puxybut
Zazdroszcza...spojrz na nie. Mlode ,pielne,madre,inteligentne,oczytane,obyte,slodkie,zabawne,czarujace.