Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

Kupiłam dzis krem otwieram kartonik a tam pusty słoik!

Polecane posty

Gość motylekkolorowy

Normalnie szok a potam tak sie uśmiałam. Zamierzam napisać do producenta maila a jutro pójść do sklepu i pokazać im ten słoiczek. Ale co by byo gdybym kupiła go na prezent...... wstyd.

Gość nok
kasndra ty pasztecie kto ci cycki zwalcował

no to nieźle... ale jak to produkcja seryjna, maszyna mogła sie pomylic.. ale w sklepie ci wymienią, o ile paragon masz :)

Gość sterczący kikut
Niedziel, a co od niej chcesz? :classic_cool:

Gość motylekkolorowy
Karminowa - byłam z synkiem, kupowałam szybko bo sie spieszylismy poprosiłam ten krem co zwykle i poszłam do domu. Teraz otwieram a tu niespodzianka.

Gość motylekkolorowy
Made by Tesco

Gość ciapelek
moja siostra kupiła naszej mamie na urodziny perfumy "Moshino I LOVE" w perfumerii Sephora. Mama urodziny miała w czerwcu a siostra perfumy kupiła 2 tyg wcześniej i schowała do szafki. W dniu urodzin mama otwiera folijkę i pudełeczko_______a flakonik jest pusty. Kartonik w środku był otłuszczony i przesiąknięty perfumami. Flakonik nie był stłuczony ani nie bylo na nim nawet ryski pęknięcia. Poszłyśmy w ten sam dzień od razu do tej Sephory i pokazujemy jej ten flakonik, kierowniczką salonu byla jakaś młoda fryga i mówi ZE NIE UZNAJE REKLAMACJI BO SIOSTRA NIE MIALA PARAGONU!!!!!!!!!!! Na nic się zdało tłumaczenie,że siostra ma kartę stałego klienta Sephory-PRZY ODROBINIE DOBREJ WOLI KIEROWNICZKI WYST ARCZYŁOBY SPRAWDZIĆ W KOMPUTERZE REJESTR TRANSAKCJI NA KARCIE SIOTRY. Na nic się zdały prośby i pisanie reklamacji na piśmie-odmawiali uwzględnienia reklamacji z powodu braku paragonu.

Gość Ok inc. Com.
Jeśli pojemniczek był pusty to oznacza że wygrałaś wycieczkę!! Hurra!! Niezapomnij wziąć teczkę!!

Gość ciapelek
Przyszłoby Wam do głowy trzymać paragon na perfumy,które dacie komuś w prezencie???????????????????????????? Brak słów na tą sytuację. Pozdrawiam.

Gość ciapelek
No dobra....wiecie...to nie było tak do końca z tym słoikiem że był pusty. Tam coś było tylko nie był to krem. Uznałam że lepiej przedstawić to jako sytuację z pustym słoikiem. Tak naprawdę po otwarciu tego pojemnika okazało się iż jest on wypełniony kałem. Nie uwierzą mi w to nawet jeśli będę miała paragon. Bardzo się boję że w sklepie to uznają za prowo i pokażą mi taką karteczkę z napisem 2/10:O co ja mam zrobić?:O

Gość siri
Zdarzają się przypadki,że w opakowaniu nie ma odpowiedniej ilości leku w aptece....ja teraz zawsze sprawdzam na miejscu ....

Gość freeofkick
Autorko. Być może zaistniały stan rzeczy nie jest związany z wadliwościa produktu czy niezgodnością jego z towarem oferowanym. Być może tak miało być. Pamiętacie kiedyś była taka promocja z mlekiem w kartoniku...jeśli ktoś kupił pusty to wygrywał samochód. Dokładnie przeczytaj opakowanie czy nie ma tam informacji o konkursie. Pozatym idź do sprzedawcy i reklamuj towar na zasadach ogólnych.

Gość motylekkolorowy
Kurcze....dobra....tak naprawdę u mnie też był w środki stolec i obawiam się dokładnie tego samego co Ciapełek.....boję się że jak wejdę do sklepu i będę to reklamować to uznają to za marną prowokację a następnie stosownie ją wypunktują na 3/1O:O