Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin Wolski

życzę Polsce takie władcy jak generał Augusto Pinochet

Polecane posty

Gość Marcin Wolski

...

Gość durasex
marcinie a ja życzę ci aby potężny kutas z plemienia mandingo naruszył twój zwieracz

Gość Już był. Nazywał sie Piłsudski
Józef Piłsudski. Do dziś nie możemy się pozbierać.

Gość Marcin Wolski
marszałek Piłsudski uczyniłby z was, komuchy, ludzi honoru poprzez reedukację w Berezie Kartuskiej

Gość krups
czy to ten, który swoich przeciwników wysyłał na wycieczkę samolotem i gdy byli na pułapie 5 km nad glebą to powiązani linami zostali wyrzuceni z samolotu bez spadochronu ?

Gość Marcin Wolski
nie, takie sztuczki to czynił Salvadore Allende 🖐️

Gość Od czasu gdy mój wąsaty oj-
ciec zaczął mnie co wieczór uczyć polerować swoja buławę, mam szacunek do marszałków.

Gość Marcin Wolski
Mój tylko wchodził mi do wanny i pokazywał lancę.

Gość durasex
marcinie toż to skandal !!!

Gość anya rjybyk
co za rura szarga imie Pilsudskiego-najwiekszego polaka?! za to idealnym wladca waszym jest pan komor i skurwiel tusk lub rydzol na deserek z kaczorem?:D gdyby powrocil Pilsudski to ci wasi ulubiency w koncu zostaliby raz na zawsze odsunieci od polityki i bylby spokoj i radosc:D gardze kurwami ktore glosuja na tuska, zycze wam smierci i powolnego zdychania z glodu lub na raka przez wymysl waszego pana i wladcy-wprowadzenia gmo. ci co glosuja na tuska powinni zdechnac a ci co na kaczora zostac zamknietymi w klasztorze do konca zycia

Gość krups
anya a czy jest ktoś , kogo nie rzucisz piraniom ?

Gość anya rjybyk
ja pierdole, zeby tak na glowe upasc zeby szargac imie ludzi dzieki ktorym jestescie tymi pierdolonymi polaczkami? poszargajcie imiona tych waszych skurwysynow scierwa pierdolone. az mam chec sie zapisac do neonazistow ale tylko po to zeby napierdalac do krwi i zgonu elektorat tuska :D gardze wami za to jak wy gardzicie innymi. kazdy kto chce dobrze jest dla was scierwem a kazda kurwa co chce rozjebac ten pierdolnik jest bogiem :D mam nadzieje ze moocno wyjdzie wam bokiem ten glos na tego smiecia i napewno wyjdzie bo malo z was jest piekielnie bogata zeby przezyc za mocnych czasow tuskolandu