Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kath111

:(

Polecane posty

Gość kath111

Witam w gronie załamanych:( tydz temu pisałam ze miedzy mna a moim chłopakiem jest zle a teraz:( od 2 godz jestem sama :( pomozcie przetrwac:(

Gość Penicylina
fiku , a jak ona ma uczulenie na kwiaty? tylko pogorszysz sprawę... :(

Gość Aisha 123
Jutro będzie słonecznie :) , trzymaj się cieplutko

Przytulam cieplutko i całuję w czółko :* Wtul sie w pierzynkę i porycz kochana, jutro zaczynasz nowe życie :)

Gość Penicylina
a jezeli ona cierpi na fotofobię? czemu tak źle zyczycie tej biednej dziewczynie... :(

Gość znam ten bólll
pierwsze 2 tyg. są najgorsze, jeżeli jesteś słabiutka to będziesz płakała przez te dni ja tak miałam ale z czasem się zapomina i żyje się dniem codziennym....dokładnie rok temu przezywałam to samo...ryczałam, ryczałam, ryczałam, oczy miałam tak opuchnięte, że z domu nie wychodziłam, nie spałam tydzień, tabletki nasenne w większych ilościach nie pomagały, schudłam..koszmar ;/ w te wakacje myslałam ze moje życie się odmieni ale niestety przezyłam to samo z tym ze nie doprowadziłam się do takiego stanu jak rok temu, nawet nie płakałam choć było trudno.

Gość Maite
Teraz wydaje ci się, że świat się zawalił. Ale spokojnie- zakończyłaś ten etap swojego życia i rozpoczynasz nowy. Ja wierzę w przeznaczenie- co jest komu pisane, będzie mu dane. Kiedyś rozstałam się z mężczyzną, z którym planowałam wspólne życie. Wszystko legło w gruzach. Tydzień później poznałam mojego przyszłego męża. Najlepszego człowieka jakiego znam. Więc nie rozpaczaj, choć wiem jak to boli. Tak bardzo, że aż dusi z żalu i płaczu. Będzie dobrze- zobaczysz, za niedługo będziesz się z tego śmiała. Pozdrawiam!

Gość Maite
Teraz wydaje ci się, że świat się zawalił. Ale spokojnie- zakończyłaś ten etap swojego życia i rozpoczynasz nowy. Ja wierzę w przeznaczenie- co jest komu pisane, będzie mu dane. Kiedyś rozstałam się z mężczyzną, z którym planowałam wspólne życie. Wszystko legło w gruzach. Tydzień później poznałam mojego przyszłego męża. Najlepszego człowieka jakiego znam. Więc nie rozpaczaj, choć wiem jak to boli. Tak bardzo, że aż dusi z żalu i płaczu. Będzie dobrze- zobaczysz, za niedługo będziesz się z tego śmiała. Pozdrawiam!

Gość Maite