Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 adleajda

dieta gruszkowa :) ktos ze mna?? :)

Polecane posty

Go艣膰 adleajda

Witam :) od jutra zaczynam 3 dniowa diete gruszkowa :D schudlam juz na niej zima 4 kg :) a do dzis tylko kg wrocil :) jesli ktos jest chetny to zapraszam :D gdy zima na niej bylam wspaniale oczyscila mi cere :) a ze trwa krotko to nie wyrzadila szkod w organizmie :) takze polecam! I zapraszam :p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olivia dunham
napisz cos o niej wiecej, ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Trwa ona od 3 do 5 dni :) mozna na niej schudnac do 5 kg :D przez te dni je sie same gruszki i pije wode i herbatki zielona czerwona jaka kto lubi :) byle by wypic te dwa litry :) kuzynka dietetyczka powiedziala ze najdluzej moglaby trwac 7 dni ale nie poleca tak dlugo :) i ze 3-5 dni jest najzdrowiej :D jesli sa jeszcze jakies pytania to prosze pisac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivia dunham
w sumie moglabym sprobowac, ale w domu mam 2 gruszki na ta chwile wiec musialabym sie zaopatrzyc. Moze to bylby wstep do wlasciwej diety, ktora juz planuje od ho ho i jeszcze troche:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
bylo by milo gdybys sie przylaczyla :) ja juz sie zaopatrzylam w gruszki :) na 3 dni powinno wystarczyc :D te dietke rowniez traktuje jako wstep do wlasciwej diety i oczyszczenie cery :)

Udost臋pnij ten post

A ile tych gruszek w ci膮gu dnia trzeba mniej wi臋cej zje艣膰? :) I jak nie my艣le膰 o 艂akomstwie? Czyli o rzeczach s艂odkich i wysokokalorycznych ?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Tyle ile sie chce :) nie ma limitu zadnego ani nic :) mozesz zjesc 5, 10, 15 :) ja pewnie okolo 10 jak nie wiecej zjem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
bardzo sie ciesze :) a ile dni planujesz? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 burakakaka
tez bym chetnie cere oczy艣ci艂a ale wole jab艂ka:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Wiec wcinaj jablka :) mi latwiej na gruszkach :D i dlatego wybralam taki sposob na oczyszczenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Wiec dzis zaczynamy :) moze podamy wage poczatkowa i wzrost?? :) waga : 52 kg wzrost: 158 cm (niziutka jestem przez co bardzo grubo wygladam) cel: 45-46 :D pamietajcie duzo pijemy! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Juz po sniadanku :) zjadlam 4 gruszki i jestem peeeeelna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Zastanawiam sie czy jutro nie zmienic i nie wcinac jabluszek :D szkoda ze nikt sie nie przylacza :(

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 przy艂膮czy艂am,tylko ja stwierdzam je艣膰 du偶o naturalnych jogurt贸w, twarog贸w,nie jadam ju偶 od 18 ,warzywa i owoce te偶 wcinam,id膮c spa膰 z pustym brzuszkiem czuj臋 si臋 o niebo lepiej ;) Przy tym du偶o pij臋 herbaty czerwonej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
taaak oczywiscie :) ja od jutra tez zaczne hulahopowac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bekkytu
wydawa艂o mi si臋, 偶e gruszki powoduj膮 tycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
A ja schudlam 1,1 kg :)pod pierwszym dniu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawencckaa
ja nie przepadam za gruszkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskawkowa ona
adelajda, nie schudlas tylko pozbylas ie wody z organizmu...boze,co za g艂upie baby:O odchudzanie to zmiana nawykow zywieniowych a nie wpierdalanie gruszek:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szclachetna kura domowa
jezeli wypi艂a 2 litry wody to mog艂a schudnac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
Sama jestes glupia baba za przeproszeniem :| chce oczyscic organizm z toksyn i oczyscic cere i to tylko 3 dni :) a na wadze mi nie zalezy bo pozniej przechodze na 1400 kcal + ruch :D duuuzo ruchu :) teraz tez sie ruszam. :) i prosze mi tu mnie nie obrazac i od glupich bab wyzywac skoro nie masz o mnie zielonego pojecia :| sory ale wkurzaja mnie tacy ludzie :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koreczek serowy
Adelajda nie przejmuj si臋 kretynk膮. Ja te偶 zaczynam od jutra :) z t膮 r贸wnic膮,偶e b臋d臋 jad艂a tylko jab艂ka. Kiedy艣 tak pr贸bowa艂am, ale wytrzyma艂am tylko jeden dzie艅,bo strasznie bola艂 mnie 偶o艂膮dek. No zobaczymy czy tym razem si臋 uda.

Udost臋pnij ten post

a ja uwielbiam pomidory :) wszystko co pomidorowe: zupy, sosy, nawet takie instant niby chi艅skie pomidorowe z tym pysznym makaronem kt贸rego si臋 nie gotuje. a co my艣licie o pomidorach? dobre s膮 do diety? bo np do kanapki i zupa nie musi by膰 na 艣mietanie ani t艂usta i sos te偶 nawet taki z torebki nie ma du偶o kalorii a do ry偶u jak znalaz艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adleajda
O dietka oparta na pomidorkach tez moze byc :D i napewno schudniesz :) a jablokowa wspaniale oczyszcza rowniez :) moze po niedzieli jeszcze sobie jablkowa zrobie ze dwa dni :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja popieraw t膮 kretynk臋
Jak to nazwa艂a艣 :O Masz znajom膮 dietetyczke i taka ciemna masa z niej :O 偶al mi was to eliminuje wode z organizmu kt贸ra zatrzyma艂a si臋 w przypadku nieprawid艂owej diety a nie spala tkanka tluszczowa:O my艣l dziewczyno logicznie a jak ci tego brakuje to poczytaj I NIE NA FORUM TAM GDZIE CIEMNOTY 艢WIEC膭 (NIE)WIEDZ膭 a w normalnym artykule!

Udost臋pnij ten post