Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia555555

jak powiedzieć

Polecane posty

Gość zosia samosia555555

spotykam sie z pewnym chłopakiem, zależy mi na nim, jak mam mu powiedziec ze mam 4 letniego syna, booje sie tgeo, jego reakcji ze wszystko sie skonczy, jak mam to zrobic, co mu powiedzieć....

Gość cccccccccccccccccccffff
coz prawdy nie ukryjesz... powiedz jak mu zalezy zostanie a jesli nie, czy naprawde chcialabys byc z kims kto nie akceptuje cie z twoim synkiem?

Gość belerofront..
normalnie, powiedz prawdę a co będziesz syna chować do szafy kiedy do ciebie przyjdzie?

wprost mu powiedz. nie czekaj z tym zbyt długo, bo uzna, że mu nie ufasz czy lub okłamujesz. nie bój się reakcji, jeśli jest mięczakiem to jego problem, a ty znajdziesz innego ;) p.s. ile masz lat?

Gość zosia samosia555555
ja mam 25 lat, on 24 zbieram sie na to juz kilka dni i jakoś zawsze coś sie znajdzie by zwlekać tym, wiem ze nie powinnam ale boje sie jego rekacji, fajny chłopak porządny ale ne wiem jak zareaguje.. nie chce tego konczyc ale nie moge ukrywać syna, tez mnie to meczy, zreszta nie chce

Gość zosia samosia555555
w najbliższym czasie sie z nim nie spotkam, wiec na zywo mu nie powiem tego, a musze juz bo na wesele mnie zaprosił jakby miał jakieś ale to musi wiedziec wczesniej jakby nie chciał isc albo cos.... przekichane to jest

Gość dezirers
jak się dowie to chłopak będzie w szoku ale powiedzieć mu musisz

Gość zosia samosia555555
to sie latwo mówi, jakby mi nie zalezało na nim to bym mu w tej chwili powiedziała ale mi zalezy i dlatego sie zbieram do tego, układam w głowie, moze ktos mi coś podpowie