Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek11111

który zawód wybrac?

Polecane posty

Gość Bartek11111

który zawód jest bardziej perspektywiczny? elektromechanik? mechanik pojazdów samochodowych, kucharz czy moze monter instalacji sanitarnych? proszę o rzeczowe odpowiedzi - po czym najwięcej będę zarabiał?

kucharz to bardzo poszukiwany zawód ale z zraobkami róznie - jeśli meiskasz w dużym mieście i lubisz gotować to ok - bo do tego zawodu też potrzebne jest pewnego rodzaju powołanie mecahnik samochodowy tez jest ok musisz sobie odpowiedziec na pytanie co cie najbardziej interesuje na czym sie znasz najbardziej bo w szkole malo czego cie naucza.. raczej swoj,a wiedze bedziesz musial zdobywac sam a do tego trzeba checi

ja bym powiedziała, że to ostatnie: monter instalacji sanitarnych albo może i elektromechanik.

Gość Bartek11111
jeszcze ktoś się wypowie? może macie w rodzinie lub wśród znajomych osoby o tych profesjach? jak im się powodzi?

Gość Bartek11111
up

Gość gość
ja wybrałabym kucharza - wg mnie bardziej prawdopodobne, że znajdziesz prace w tym zawodzie :) moj kolega uczy sie tu www.wshig.pl i planuje gotować w najlepszych hotelach :) ale wiadomo, długa praca jeszcze przed nim