Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredzia333

I kto ma racje?

Polecane posty

Gość Kredzia333

On chce sie spotykać z kumplami... ok..nie ma problemu... Teraz po piwku skoczyli do kina .. ok..też nie ma problemu...Ale uwaza, ze zamiast płacić za taryfe i wracac do domu, przenocuje u rodziców, bo jutro musiałby jechac po auto... No z jego strony jest logika...I rozumiem tok myślenia... Ale mi sie to nie podoba..Gdyby wszyscy ludzie po spotkaniach mieliby nocować u rodziców, to po co mieszkać z inna osoba... Inni jakoś wracaja do domu... kurcze... moze ja nie mam racji? Kto spojrzy na to obiektywnie?

Gość LittleMe
Nie denerwuj się, lepiej, żeby pijany poszedł do rodziców a nie pokazywał się Tobie w takim stanie.

Gość Kredzia333
No i kto ma racje?

Gość belerofront..
czy tynie przesadzasz, drugi topik tego samego dnia i o tym samym?

Gość Kredzia333
kurcze... inni na czworakach, ale zawsze wracaja do domów... Czyli przesadzam?

Gość Kredzia333
Belefront:) Sorki, ale chciałabym znać zdanie i innych, choć Twoje Tez jest wazne:)

Gość Kredzia333
To akurat mogę zawsze sprawdzic..zreszta Jego mama powie mi kiedy u nich był...

Gość LittleMe
Tak, przesadzasz. Lepiej żeby po pijaku nie wracał przez całe miasto do domu.

Gość Kredzia333
Moze i macie racje...Choć dla mnie to takie nie dojrzałe... Mam wrazenie ze inni faceci sa normalni, tylko on jak dzieciak śpi u mamusi:):):)

Gość LittleMe
Uwierz, inni faceci są tacy sami, tylko sprytnie się maskują ;)

Gość Kredzia333
No to jakoś mi lżej:) Dzięki...

Gość LittleMe
Faceci to podobno proste stworzenia, czasami tylko nie potrafię swojego faceta zrozumieć ;)

Gość galakt
Ja bym wrócił chociażby autobusem. Na pewno nie nocowałbym w domu rodziców mieszkając z kimś innym. Chyba, że to byłby jakiś wyjątek. Nie szukaj dziury w całym jeśli go dobrze znasz. Ale niech się lepiej nie przyzwyczaja.

Gość Kredzia333
Chyba juz sie przyzwyczaił... bo dzieje sie to średnio raz w miesiącu... Czasem dwa... A spotkania z kumplami raz w tygodniu..minimum:) Chyba ma za dużo wolnego zcasu:)

Gość galakt
Jeśli przynajmniej raz w miesiącu śpi poza domem po piwku, to na Twoim miejscu dałbym mu łagodnie do zrozumienia, że tego nie lubisz. Możesz powiedzieć, że lepiej byś się czuła gdyby nie spał pijany poza domem, bo się o niego martwisz. Niech będzie trochę bardziej odpowiedzialny.

Gość Kredzia333
łagodnie dałam mu do zrozumienia ze mi sie to nie podoba. i co? Nic sie nie zmieniło... pojechał i nie sadze by wrócił...

Gość powiem ci tak
ze ja dowiedzialam sie,ze moj ex mnie zdradzal po tym jak postanowil przenocowac u kuzyna i jego zony...taki sam tok myslenia,ze blizej do pracy wygodniej etc....a nigdy wczesniej jakos nie garnal sie by u nich nocowac...wiec pozwolilam mu...po czym wlaczylam jego laptop i okazalo sie ze spedza weekend z jakas inna panna, ktora takze ma kogos. no ale w twoim przypadku oczywiscie moze byc inaczej...zycze ci tego:)

Gość galakt
I tak kompletnie nic nie powiedział i się nie przejął, nie tłumaczył ?

Gość galakt
Może już niektórzy już tak mają z tymi regularnymi wypadami. Ale lepiej żeby nie wracał wstawiony samochodem. Trochę to spanie u rodziców brzmi banalnie i chyba trochę zbyt regularnie się to zdarza. A do was ma tak daleko a do rodziców blisko czy jak to jest?

Gość Kredzia333
Z dzelnicy Jego rodziców i znajomych jest w sumie ok 20 km. Tyle ze tu jest i druga strefa i dodatkowe objazdy( Faktycznie komunikacja jechac to porazka, no ale to tymczasowe.. Kiedy mu powiedziałm ze mi sie to nie podoba, odpowiedział ze wie... Kiedy dodoałam ze przykro mi ze nic sobie z tego nie robi i ze nie chodzi o auto, lecz ze nie wraca do domu Odpowiedział ze nic sie na to nie poradzi.

Gość Kredzia333
potem jeszcze dodałąm: kazdy z kim sie spotykasz szanuje dom, związek i rodzine. Przykro mi ze tylko Ty poświęcasz mnie.. Odpowiedzią było: No rozumiem...

Gość powiem ci tak
hmm..cos dziwne....podejrzane...a moze zadzwon jakos jak ma wrocic do tych rodzicow ,ze niby chcesz pogadac,,sprawdzic czy wszystko ok... moj jakmu powiedzialam,ze nie podoba mi sie jego wyjazd do kuzyna zaczal mnie atakowac,ze zazdrosna jestem mu nie ufam i takie tam. a okazalo sie ze sku**** umowil sie z inna laska.

Gość galakt
Heh niektórzy faceci mają tak, że mówią że coś rozumieją ale nic w związku z tym nie robią... Może jakimś pomysłem byłoby żebyście Wy częściej razem wychodzili. Bo jak niby rozumie całą sytuację, to niech chociaż się postara i Ci jakoś to jakoś zrekompensuje zabierając Cię w jakieś nowe miejsce abyście razem miło spędzili czas. Niech się trochę pogłowi i postara b ma za dobrze z Tobą :)

Gość galakt
I skoro co tydzień spotyka się z kumplami np w weekend. To daj mu znać wcześniej, że chciałabyś gdzieś się z nim wybrać. Jeśli wybierze kumpli mimo że wcześniej wspomniałaś mu o wspólnym wyjściu to już nie za fajny facet :P