Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcxyz

POTRZEBNY BARDZODOBRY PRAWNIK OD ZARAZ DO SPRAW RODZINNYCH I CYWILNYCH

Polecane posty

jestem z Bydgoszczy...m sprawa niby wygrana a na wyroku przegrana jak to rozumieć?

Gość dyżurny prawnik kafe
No co tam sie urodziło? Wal! Po to tu jestem.

Gość cccccccccccccccccccffff
przejdz sie do sadu do biura obslugi klienta - powiedza co i jak alpo pisz wniosek o sprostowanie wyroku

Gość polak potrafi
a prawnik prawik mógłby być ?

mam wrazenie ze moj byly oplaca sedziow (stac go na to) dlatego wyroki sie zmieniaja...porazka z tym prawem

Gość cccccccccccccccccccffff
zawsze mozesz wniesc apelacje , napisac wniosek o sprostowanie, uzasadnienienie wyroku.

''mam wrazenie ze moj byly oplaca sedziow'' To poważny zarzut. Jak nie masz dowodów to sie z tym nie wychylaj. To uderzenie w konstytucje.

o umowy spisane podpisana przez notariusza... w swietle prawa jest wazna ale dla sadu juz nie... ciekawe dlaczego? a dowodow w sumie nie mam moge sie tylko domyslac

uzasadnienie wyroku a potem apelacja, na zlozenie wniosku o uzasadnienie wyroku masz 7 dni

mam prawnika... zaplacilam mu grube pieniadze .gdy zajal sie sprawa wedlug niego bylo wszystko wygrane w praktyce wyglada to inaczej...

Gość W praktyce
wygląda to tak, że korupcja w Polsce to norma! W sądy nie wierzę! Nie zapłacisz komu trzeba-nie wygrasz! Z własnego doświadczenia wiem!

nie da sie tak tego tu opisac.sprawa trwa 1.5 roku i troche sie w aktach nazbieralo. czasami zaluje ze nie poszlam na prawo... teraz by mi sie to przydalo:(

hmmm musze zaplacic za przegrane sprawy oraz za jego adwokata. zlozylam odwolanie

Gość a ja tam wiem,ze
zapyaj zawsze szczerego on wie wszytsko - to taka nasza kafeterynja piszaca encyklopedia a do tego doradza za free

Gość a ja tam wiem,ze
ojj kreci sie tutaj.. codziennie :) ma tez niczek empatyczny do kwadratu- ale uwazaj! Potrafi byc lekko cyniczny i zlosliwy:) i ma alergię na błędy ort.Dlatego skasuj poprzedni post. - znaleŹć a nie " znaleść" :)

dzięki;) pan X zoobowiązuje się do darowania samochodu audi.. lub równowartość w kwocie ... do czasu tego i tego .koszty darowizny pokrywa pan X

Gość setka.
nastepna psychicznie chora