Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan28...

12skizto jest tak piękna że gdy widzę jej zdjęcie wszystko staje się lepsze

Polecane posty

Gość pan28...

nooooo:)

Gość JUlianek_3miasto
śłitaśna jest i młodziutka ile masz late jeśli można wiedzieć ?

Gość KSU Jabol Pónk
Szkoda kurwa, że odór z pizdy niesie się godzinami i kilometrami. Kurwa jego mac

Gość StuLrocker nl
ehh młoda damo czemu tak łatwo wierzysz w te czule słówka?

Gość JUlianek_3miasto
młodziutka jesteś powodzonka i pozdrawiam buziaki :)

szczerze mówiąc miłe i niemiłe słówka w internecie są nic nie warte, więc nie wiem o co Ci chodzi? To, że używam zwrotów grzecznościowych lub jestem miła nie znaczy, że w cos wierze :O

Gość StuLrocker nl
No, teraz to co innego :classic_cool: ps: kochałbym Ciebie, serio :classic_cool:

Ja nie wiem jak można mysleć o ruchaniu skoro dzielą nas kilometry, różnica wieku i ogólnie kto wierzy, że wyrwie na kafe laske do wyruchania? :O

Gość JUlianek_3miasto
noxi jest szpętna.

... Ja nie jestem prawiczkiem, nie chcę Cię "ruchać" i nie mama nadziei na poznanie laski w sieci. I to wszystko nie tylko dla tego, że dzielą nas prawdopodobnie kilometry i na pewno lata. Po tej deklaracji mam jedno pytanie: - najprawdopodobniej zdajesz sobie sprawę, że zamieszczając zdjęcie osoby bardzo atrakcyjnej (nie ważne, czy Twoje) narażasz się na różne związane z tym komentarze - po co to robisz? - nie pytam z jakąś tezą, pytam z ciekawości...

Nie sądziłam, że twarz może wzbudzać takie emocje. Co innego fota w negliżu, czy szorty i odsłonięty biust.

Czy na pewno? Gdybyś zamieściła fotę w negliżu byłabyś zbyt banalna. Wulgarna być może. Zamieściłaś zdjęcie, które pokazuje dość, by stwierdzić, że osoba na nim ma bardzo ciekawą twarz i skrywa dość, by pozostać zagadką. Nie wierzę, że to przypadek - pytam co chcesz osiągnąć - po co zamieszczasz swoje zdjęcie. Podkreślam raz jeszcze - zawodowa ciekawość - nie zlośliwość, czy teza :)

Szczerze mówiąc nie wiem o czym myślałam. Wstawiłam je bo bardzo mi się podobało. Nie widzę w tym działaniu jakiejś głębi.

Sam nie wiem czy ta odpowiedź mnie cieszy, czy rozczarowuje... Tak czy inaczej miło, że zechciałaś odpowiedzieć. Nie mam powodu, by Ci nie wierzyć :)

Swoją drogą stwierdziłam, że sprawy na kafe zaszły zbyt daleko i to nie jest to czego chce. Powinnam już stąd spadać, a jak się już pojawiać to sporadycznie.

Kurde, ale serio nie widziałam w tej focie nic co mogłoby wywołać takie reakcje. Z resztą żadne z moich zdjęć nie było wyzywające. Dużo dziewczyn miało tu twarz w stopce. Mam pecha :O

To znaczy, że nie chce być na języku całej kafetrii i żeby tylko modlili się aż zacznie się wrzesień :O Nie zrobiłam nic co mogłoby takie uczucia niechęci do mnie wzbudzać. W internecie raczej szukamy zrozumienia, a nie potępienia.

Niektórzy moi znajomi czytali niektóre tematy, ale w tamtym czasie było normalnie i nie było tylu głupichtematów, ludzie mnie nie wyzywali i było całkiem sympatycznie. Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy idąc ulicą ktoś mnie nie pozna :O

Kurczę dziś piszę jakoś bez ładu i składu, wybaczcie. Jakoś moje myśli są w innym miejscu.

Mi nikt nie przerobił jeszcze :D [obym nie wykrakała] W sumie dostałam pare ciekawych i inteligentnych meili, więc wszystko ma swoje plusy i minusy.

Gość owieczka boziiii
no wlasnie 12sikso nie jest ci glupio ze napedzacie tematy na swoj temat? a pozniej idziesz ulica i jakis 39letni prawik taki ob;esny usmieszek w ytwoaja strone :D tobie bedzie glluio a on pozniej zalozy teamt typu zerznal bym 12siksę :D

Gość skizto zawiodlem sie
Skiztoo przepraszam,ze pisalem takie rzeczy do Ciebie. Nie wiedzialem ,jak sie czujesz. Juz nie bede ,pokornie bede trzepal sobie kindybalka z mysla o mojej ulubionej 16latce ,ale nie bede c ie obrazal na forumee.

No, ale ja nie napędzłam. Fakt na początku to było dl mnie fajne jak ktoś napisał, ze jest ładna, ale z każdym tematem było gorzej. Szczególnie przykre było wrzucanie moich fot sprzed paru lat. Traktuje to forum z dystansem, ale jednak są granice.

Gość owieczka boziiii
ale siksa widać ze to lubisz :) inaczej ignorowalabys wszystkie teamaty, a tu pierwsza sie wpisujesz i to jeszcze prowokacyjnie wieeec klamczuszko nie bredz ze nie napedzasz