Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Napadli,ukradli telefon...

Polecane posty

Wracałam z pracy,stałam na przystanku na jednej z gł.ulic,jakiś gówniarz musiał za mną iść,nie słyszałam,miałam słuchawwki na uszach biegł, wyrwał mi telefon i uciekł w osiedle. Toi kara za to,jaka jestem. Byłą policja, spisywanie, jutro ide na komende. Telefonu mi nie szkoda,ale kontaktów,zdjęć, i sms-ów... :(:(:(

Gość to jest zgodne z ustawa
pewnie jak dama nioslas telefon w reku?

Gość wszystko jasne***
współczuję

wszystko do kupy wziete razem daje mi to,ze jestem ostatnia kretynka,i nienadaje si edo zycia,i nie widze sensu nie widze niczego...............................CIEMNOŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ Szcxzerze? VBoje sie,ale jakby ktos mi przyjebalk nie plakalabym,nie rozpaczalabym;/

ja tez jedyne co dostrzegam to ciemność :D a wpierdol moglabym dostac, moze by mi sie na lepszew e błie poprzestawialo

a wlasnie dzisiaj byl w pracy,zreszta czekal ze mna na policje,odprowadzil potem na przystanek, juz ok, to byla i jest angina ropna,ale jjuz lepiej,o niebo lepiej dnoooooooo

to dobrze.. chuj z telefonem.. nie ma co się przyzwyczajac do rzeczy materialnych.. ani zdjęc ani smsmów..

nry,mase nrow... ten najwazniejszy pamietam,napisalam esa,juz z nowego nru zeby mi wyslal nry tych,ktorych ma...wyslalam jak juz pewnie spal,albo ma mnie w dupie. Jutro jade na komende,ze wszystkimi papierami,i tak nie znajda tego typa;/ gowniarz,daje mu max.16lat... złodziej...:(:(:( Kurwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaa

dlatego ja mam stary telefon w stanie bardzo złym i mam pewność, ze nikt nie będzie się fatygował nawet, aby go zapiertolić.

wiem zakłamana. nic już nie zrobisz, wiec nie warto się martwic.

przestan.. co Ty gadasz, a skad wiesz ile taki mlodociany chuj mial sil i co mogl miec w zanadrzu ? Dobrze, ze nic nie zrobiłas, go mogłaby Ci się stać krzywda.

ale co Ci z tych smsów ? jaki sens jest wspominać ? :( to tlyko dołujące..

zakłamana, opowiedz o tym, jesli masz ochote, bo ja w sumie nie wiem o co chodzi..

no to tym lepiej jesli ten telefon zapiertolili i nic po nim nie pozostanie. przepraszam, ze tak pisze, ze taka prawda.pora zerwac z tym wszystkim :( po co sie meczyc, po co zadręczać ?

happysad... słuchałam lata temu :D teraz napiertalam BS - Solitude :(

a ja mam i co z tego ? to upokarza jeszcze bardziej. on jest zimny emocjonalnie.. jak lód. tylko fizycznie aż parzy :(