Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfgdfgdfg

Cellulit - problem, to pomoże?

Polecane posty

Gość fddfgdfgdfg

We wakacje przytyłam jakieś 4 kg, obżerałam się słodyczami, zrobił mi się starszny cellulit...i tutaj pytanie czy stosując kremy, robiąć przez jakiś miesiac prawie codziennie , później raz w tygodniu peeling kawowy, stosując kremu, zacząc się zdrowo odżywiać, czasami na noc dać krem i owinąć się folią, ruch mam, pomoże to zwlaczyć cellulit?

Gość jejusssss
jak przestaniesz wcinac śmieci to będzie ok ja zmieniłam diete i zniknął cellulitis ważę 52 kg, schudłam 6 kg przez wycofanie niezdrowego żarcia

Gość wszystko jasne***
dieta, ruch, kosmetyka

ten piling kawowy nic cinie da, kremy na celulit tez nie. najlepszy - dla mnie - jest basenik - cwiczenia w wodzie i masaż wodny w jacuzi. plus oczywiscie nie obzeranie sie fastfoodami i slodyczami, wiecej warzyw. podobno super skuteczne są masaże bankami chinskimi i drenaż limfatyczny - u kosmetyczki mozna zrobic, to taki rodzaj masazu.

Gość fddfgdfgdfg
ruch i kosmetyki mam, gorzej z dietą, ale zaczynam... :) Co robiłąś, że schudłaś te 6 kg?

Gość fddfgdfgdfg
up

Gość vnmbdsaffdgvb nbdvbn
A tam ja uzywak kremu VICHY i widzę znaczną poprawę, ponadto chodze na absen, nordic walking żadnego smieciowego jedzenia, duzo wody piję :)