Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekordzistkka26

Czy związek po zdradzie ma sens? Czy On wróci do swojej ex?

Polecane posty

Gość rekordzistkka26

Facet dorosły, ona go zdradziła, rozstali się w styczniu, ale przyznał się, że w czerwcu próbowali do siebie wrócić.My spotykamy się od 2 miesięcy, jest cudownie, chyba się zakochuję, On chyba też, widzę to.Ale mimo że doceniam że powiedział mi co się stało boję się, że może jeszcze do niej wróci zwłaszcza, że powiedział że tak dobrze im było i ze rodzina naciskała żeby się zeszli :o Czy jak facet powiedział mi to i dodał, że wracanie do siebie w takiej sytuacji nie ma sensu to możliwe że ściemniał? czy faceci też uważają że związek po zdradzie nie ma sensu?

ma sens czy nie kocha sie te osobe nawet gdybym nie byla z nim 2 miechy to i tak bym do niego wrocila i zadna 2 miesieczna laska tego nie pobije bylam na twoim miejscu i mnie tez rzucil i sie zdziwilam

Gość plote 5/10
ona go zdradzila, ale nie zapominaj ze w czerwcu, czyli nie tak dawno temu, on byl gotowy mimo tego do niej wrocic. Nie da sie tak szybko wymazac drugiej osoby z pamieci i wyrzucic jej ze swojego zycia. Musisz liczyc sie z tym, ze ona moze byc jeszcze przez dlugi czas obecna w jego myslach. A tak naprawde to wszystko zalezy od tego, kim jest ten twoj facet, na ile jest dojrzaly i na ile powazny byl jego poprzedni zwiazek. Jezeli jest gowniarzem albo malolatem, to pewnie latwo mu przychodzi przeskakiwanie z jednej panienki na druga. Jezeli jest dojrzalym mezczyzna, to jest spora szansa ze sie wczesniej zaangazowal i bedzie musial tamto rozstanie jeszcze troche odchorowywac.

Gość rekordzistkka26
wrócił do ex? po jakim czasie?? bo teraz twierdzi że ona by chciała ale on nie chce bo próbowali wrócić ale ciągle o tym myślał.Zastanawiam się kiedy mu przeszło.A u nas to On inicjuje spotkania, wyciąga mnie z domu, chce spędzać wspólnie czas.

Gość rekordzistkka26
On ma 30 lat, raczej poważnie myśli o życiu, ta dziewczyna była młodziutka i związała się z nim w wieku 17 lat, dlatego mówi o niej 'małolata', wyjechała i zdradziła.Teraz rozumiem dlaczego jak mnie poznał to wypytywał czy już się wyszalałam czy jeszcze nie.

Gość Emelka
Witajcie:) mam do Was takie pytanie... Jestem z mężczyzną po rozwodzie, poznałam go kiedy byłam w innym związku.. widywaliśmy się bardzo często chciałam uciec także od byłego bo pil i bil mnie u obecnego mialam wsparcie cieplo zrozumienie po jakims czasie zamieszkalismy razem ale... ciagle dzwoni do niego byla zona kilka razy go sprawdzilam i za kazdym razem cos znalazlam jest bardzo dobry dla mnie mowi jak bardzo kocha.... ale wiem ze takze kocha zone boje sie ze moze do niej wrocic milo to ze go skrzywdzila zdradzila... oklamala... nie wiem co robic...