Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka24

czy są tu ludzie,ktorzy z oferm zamienili sie w ludzi sukcesu?

Polecane posty

Gość sierotka24

Czy komus z Was przez cale zycie sie nie ukladalo a potem zaczelo byc lepiej? mam 24 lata i nigdy mi nie wychodzilo..jak juz myslalam,ze cos dobrze mi poszlo,to dostawalam obuchem w leb -jak juz znalazlam fajnego faceta,to mnie zawsze rzucal po krotkim okresie,pewnie dlatego,ze to ja ich zawsze wyrywalam a nie byli przekonani -jak dostalam sie na studia na najlepszej poslkiej uczelni to sie okazalo ze fatalnie mi idzie i nie cierpie tego kierunku -dopiero pod koniec sie zorientowalam,ze nie ma szans zebym byla w tym dobra,teraz za pozno na zmiane trzeba szukac pracy,bo nikt mnie nie bedzie urzymywal na ukochanej medycynie przez kolejne lata -jak juz zwalczylam potowrny cystowy tradzik Roacutanem to powrocil po 2 latach a kolejna kuracja jest niemozliwa ze wzgledow zdrowotnych -jak juz mam gdzies jechac z kims,to ten ktos sie niemal zawsze rozmysla i zostawia mnie na lodzie -jak juz myslalam,ze jestem w pelni sil to mi wykryto przewlekla chorobe -jak juz myslalam,ze mam przyjaciolke,to ta sie okazuje sie nic nie warta egocentryczna plotkara ktora wykorzystala mnie tylko dla wlasnej rozrywki -zadna praca mi nie wychodzi,wiec w tym wieku nigdy nie mialam stalej I tak jest cale zycie moglabym mnozyc przyklad