Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewirtualnaniessstety

zjednoczenie Niemiec...

Polecane posty

czyli jest to tekst o tym, którą obecnie mamy RZESZĘ W NIEMCZECH. Bo słuchajcie poczytałam trochę o Bismarku - Otto Bismark zjednoczył Niemców i za jego rządów ŻELAZNEGO KANCLERZA doszło do ZJEDNOCZENIA NIEMIEC - nie wiadomo po co - żeby te tłumoki 2 wojny mogły rozpętać, ale zobaczcie co sie dzieje gdy do władzy dochodzi Otto w Niemczech. I zobaczcie II Rzesza - zjednoczenie Niemiec i co Bismark powiedział na temat Polaków. Tekst żródłowy tak zwany : Bismarck o Polakach: "Bijcie Polaków tak długo, dopóki nie utracą wiary w sens życia. Współczuję sytuacji, w jakiej się znajdują. Jeżeli wszakże chcemy przetrwać, mamy tylko jedno wyjście - wytępić ich"[6]. ------------------------------------------------------------------------------- I słuchajcie jak HISTORYCZNIE zrozumieć teraz otwarcie granicy z Polską. Bo oni wam powiedzą, ze to jest po to, żeby wojsko mogło tam przyjść i was wytępić bo ...taką mają historię od Ottonów? No właśnie - to nie jest od tych pierwszych Ottonów i dlatego jest ta otwarta granica, ale co ona znaczy? Hitler robił to co Bismark bo caryca Katarzyna II była niemoralna a przez kogo? Dziś? Jak jest dziś? Odpowiedzcie sobie na to pytanie sami.

Wiecie skąd się stało,że Hitler Żydów wytępił? Bo Bismark Polaków chciał wytępić to Hitler wytępił Zydów i tyle. I wiecie ci Żydzi wybaczyli by tym Niemcom wszystko - bo byli nienormalni też, ale 1 rzeczy nie umieją im wybaczyć. No wiecie - chwila uduszenie i koniec. Nikt ze skóry ich nie obdzierał. A pózniej to juz po śmierci, była wojna. Ale jednej rzeczy im nie umieją wybaczyć i tym walą w Polskę. Ale czy to nie powiem... oczywiście chodzi znowu o kulturę, o to że NIBY są lepsi. Zwłaszcza ten mój promotor. I wiecie on nawet wymyślić nie umie o co chodzi. I tak dostaliście dopłaty do rolnictwa. Czy gdzieś indziej to nie wiem, ale tu tak. I tyle. Za historię. Także ten Lepper wiecie nie miał za dużo szans bo nie wiedział jak myśleli ci co przyznawali te dopłaty. Nad tym się miał zastanowić, ale tego nie umiał wymyślić. I by tego nie wymyślił. TERAZ to wie i tyle. I koniec.

Na tych studiach jak się powiesiło tych 20 - moich studiach to dalej ja już byłam i tak skreślona. Ja się mogłam tym nie przejąć albo powiesić. No to się tym nie przejęłam, a dziś z racji ostatniego krola Polski mam to gdzieś. Żeby nikt się nie łudził że się nimi przejmuję. Kiedyś goście i tyle. Oni nigdy by tego nie zrobili gdyby wiedzieli to co POWINNI. Ale uważali że wiedzą wszystko. Tak? I tyle :(