Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Kredyt

Polecane posty

Chcialabym wziasc kredyt. Jeden juz mam ktorego niestety nie moge splacac bo stracilam prace. Takze jestem w BIK i nie mam stalych dochodow. Czy jest szansa na jakis kredyt ?

Gość napisala ci juz jedna osoba
to pętla na szyje, masz kilka dni na splacenie, a jak nie splacisz w wyznaczonym terminie to zostaje ci petla na szyje

Gość napisala ci juz jedna osoba
ludzie maja z glowa, jednego kredytu nie moze splacic, a bierze nastepny :O Na co Ci te pieniadze i na co wzielas poprzedni kredyt

Potrzebuje.. a na co byl mi poprzedni kredyt to nie twoj interes. Pytam o mozliwosci kredytowe a nie przyszlam ci sie zwierzac

Gość looooooooo
broń boże provident. Sprawdź sobie opłaty. Kredyt 1500 i opłaty z odsetkami kolejne 1500. Ale jak Ty bez pracy i z kredytem chcesz brać kolejny, to pewnie się skusisz.

Gość lk,jngyuikl
co za bzdury piszesz ze w prowodencie masz kilka dni dostajesz tam kredyt i placisz co tydzien male raty ale duze oprocentowanie jest ale z czego ty splacisz skoro nei pracujesz???

Gość looooooooo
no i z providenta masz ciągle odwiedziny windykatorów, jak nie spłacasz w terminie.

zemu wy tacy dziwni jestescie? co was interesuje na co mi byl poprzedni kredyt, na co ten i z czego splace? tak sie martwcie ludzkim losem? pytam o mozliwosci kredytowe i o ten kredyt na dowod.. a reszta to chyba nie wasza sprawa. Za konkretne odpowiedzi dziekuje