Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leszczyna z zachodu

no wlasnie mam sie spotkac z facetem i moge przyjsc z dzieckiem

Polecane posty

Gość leszczyna z zachodu

jestem samotna kobieta, mam coreczkę 4 letnia, poznalam fajnego faceta na portalu, rozmawialismy dosyc sporo, telefonicznie, na gg. Teraz mamy sie spotkac, wie ze mam Zuzie i to akceptuje. Jak myslicie czy takie spotkanie ma szanse powodzenia?

Gość natuska85
Nie wiem czy to dobry pomysł fundować dziecku takie arakcje.

Gość (nie)wierny mąż
z punktu widzenia faceta to nie jest zbyt atrakcyjne/erotyczne

Gość kij z tym czy dla faceta
to będzie atrakcyjne! to ty autorko nie powinnaś brać dziecka na pierwsze spotkanie z obcym kolesiem!!! przecież to może być debil, zboczeniec, jebnie cię w łeb i porwie ci dziecko... :O kurwa, myśl trochę! pospotykaj się z tym człowiekiem najpierw sama, poznaj go! już nie wspominając, co fundujesz małej, zapewne stęsknionej za jakimkolwiek tatusiem, jak jej tak od pierwszego spotkania będziesz przedstawiać swoich gachów :O

Gość EVVVVVVVka
Co jak sie sobie nie spodobacie? Na kazde nastepne spotkania z gachami tez bedziesz zabierała swoje dziecko? Chcesz jej doszczetnie rozpie,dolic psychike? Nowy męzczyzna w waszym zyciu to dla dziecka ogromne przezycie dlatego przedstawienie go dziecku to powinna byc dokladnie przemyslana decyzja zeby uniknąc mieszania jej w głowie 15 następnym "wujkami" z ktorymi ci nie wyszlo. Dziewczynka 4 letnia to juz swiadome, rozumiejące otaczający je swat dziecko. I tak jest juz poszkodowane bo nie ma ojca a wychowywanie w niepelnej rodzinie bardzo czesto ujawnia sie w dorosłym zyciu w postaci problemow emocjonalnych, problemow w związkach. A ty chcesz zabierac dziecko na spotkanie z facetem ktorego sama nie widziałas na oczy? Wybacz ale niewazne co jeszcze napiszesz, to dla mnie za sam taki pomysl rozptrywany powanie jestes poprostu idiotką nienadającą sie do roli matki:(