Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość publicznewcwcwc

czy jak jesteście u znajomych to zalatwiając się, siadacie na deske?

Polecane posty

Gość publicznewcwcwc

bo dla mnie to obrzydliwe :o co za różnica, czy sie zalatwiam w publicznym klopie, a u kogoś? zarowno obcy jak i znajomi moga mieć kiegoś syfa! dlatego nigdy nie usiądę na czyjejś desce! ale doskonale wiem, ze dla niektorych jest to kompletnie obce! jesli w moim domu są jacyś znajomi, to jak wiem, że korzystali z mojej toalety, to nawet u siebie wówczas nie usiąde na deske. dopiero jak solidnie wyczyszczę kibel! a wiem, ze wiekszosc osob u kogoś w domu bezczelnie na te deske siada, mimo, że ich uprzednio prosze, zeby nie siadali na moja deske, to i tak to robią! to obrzydliwe!!!!

Gość publicznewcwcwc
up bo wazne :o

Gość po pierwsze primo ja robie tak
1. najpierw spuszczam wode 2. obkladam deske papierem toaletowym lub chusteczkami 3. siadam aby nie dotykac deski

Gość vbm28
u znajomych czy rodziny siadam na deskę....z publicznych kiblach obkładam deskę papierem i siadam bo na małysza nie umiem no ale kurde prosić gosci zeby mi na kibel nie siadal to przegięcie,jakbys mnie o takie coś poprosiła to juz bym więcej do ciebie nie przyszła

Gość Złota_Lilia90
Kiedyś absolutnie nigdzie nie siadałam na deskę. Teraz u znajomych mi się zdarza, już przestałam tak bardzo zwracać na to uwagę. W miejscach publicznych nigdy! Jednak nie wyobrażam sobie żeby mówić gościom aby nie siadali na desce, to niegrzeczne.

Kurczę, nigdy w życiu nie powiedziałabym do gości: 'Ej, nie siadajcie mi na deskę'.

Gość publicznewcwcwc
a jaka to roznica brudasy czy siadziecie na seske u znajomych czy w publicznym (czystym) klopie? :o

Haadia ---> 1. nie ma to jak podyskutować o desce od kibla 2. co Wy macie za znajomych że brzydzicie się siadać na ich klozecie? ja bym do takich w ogóle nie chodziła 3. jak można powiedzieć gościom, "jeżeli chodzi o sikanie to tylko z dupą w górze, bo my deską zapaskudzicie" 4. nawet jak ma jak to autorka nazwała "syfa" to raczej poprzez pośladki go nie roznosi :D już większe prawdopodobieństwo zarażenia się grzybicą stóp chodząc boso po czyimś mieszkaniu, albo katarem jak pójdziemy do kogoś i ktoś akurat jest chory

i zapomniałam o najważniejszym!!!! "a wiem, ze wiekszosc osob u kogoś w domu bezczelnie na te deske siada, mimo, że ich uprzednio prosze, zeby nie siadali na moja deske, to i tak to robią! to obrzydliwe!!!! " zakładają kamery w kiblu żeby po wyjsciu znajomych sprawdzić czy siadali na deskę! Uwentualnie wzywaja ekipę śledczą, które zbiera odciski dupy z deski żeby upewnić się czy żadna obca dupa tam nie siedziała :D no bo skąd niby autorka wie że "i tak to robią!"

Gość publicznewcwcwc
b. latwo to sprawdzić! wiadomo, ze nie robie tego za kazdym razem i w sumie nie specjalnie. po prostu deska jest ciepła! ja dlugo to toalety nie wchodziłam, a nagle wchodzi jakas delikwentka, ja po niej i ciepla deska! i wystarczylo, ze kilka razy sie powtorzyla taka akcja i wiem, ze na te deske siadaja!

jebłam! :D:D:D ciepła deska!!!! :D:D:D:D a nie brzydzisz sie dotykać tej deski???? Przecież dużo ryzykujesz! Masz 50% szans na to że jednak ktos na niej siedział. Ja bym tak nie ryzokowała :o wiadomo - syf czai się WSZĘDZIE :o :o

Gość publicznewcwcwc
ale ty ciężko myślisz, jak ty sobie radę w ogole dajesz w życiu? :o nie sprawdzam ręką. w ogole tego już nie sprawdzam. zdażyło się kilka razy, że weszłam do własnej toalety po kimś i poczułam na pupie ciepłą deske. wystarczyły ze 3 takie sytuacje i już po prostu wiem, że siadają i dlatego ja przestałam siadać, dotykać i czegokolwiek. najpierw dokladnie myje.

Gość kjshh
hahaha, juz dawno się tak nie uśmiałam :D :D :D Ciepła deska.

Gość publicznewcwcwc
ten brud i syf po siadaniu i sikaniu gdzie popadnie, już wam tak wyżarł cipska i tyłki.. ze po prostu nie czujecie temperatury desek :( jakie to smutne :(

no ale kilka razy jednak SIADŁAŚ!!!! o zgrozo!!! :( dobrze Ci radzę idź się przebadaj: na syfa! proponuje też szczegółowe badania w zakresie: HIV, kiły, rzeżączki i płaskostopia :o Nigdy nie wiadomo kto i jakie zarazki zostawi na Twojej desce.

a jak np. przyjdzie do Ciebie wiecej osob, tak ze 4 to po kazdym z nich badasz temperature desek? Za kazdym razem lecisz za nimi do kibla?

jesli jest czysta...to tak :) ale i tak wczesniej wycieram papierem :D zreszta, ja nie mam znajomocyh, mowie tu np o wizycie u cioci czy babci:P

Ja mam tak, że u rodziców, teściów przyszłych i mojej cioci siadam, u reszty rodziny jakoś tak niekoniecznie:D W publicznych oczywiście nie. Przegięciem byłoby mówić komuś, żeby na moją deskę nie siadał, ale jak mam gości i zanim pójdę do toalety i usiądę na tej desce, to muszę ją czymś przetrzeć:( Też nie lubię jak jest ciepła deska:D I w ogóle nie lubię siadać w autobusie, bo to obrzydliwe, przecież oni nie myją tych siedzeń!

Gość publicznewcwcwc
następna co ciężko myśli :o ja już nie sprawdzam temp desek, po co? jak i tak wiem, ze siadaja. kilka razy to zrobiłam niechcący i mi starczy. elisa- o moj stan zdrowia się nie martw. na pewno jestem zdrowsza od ciebie, bo dbam o higiene, a nie jak ty sikasz gdzie popadnie :o fuj!

Hahahahahahaha. Nie popadajmy w skrajności. Jestes chyba z tego typu pedantek, które robia z domu sterylna klatke. Współczuję Twoim gościom, bo ja bym sie obraziła gdyby ktoś mi rzucił taki tekst. Od razu dajesz im do zrozumienia, że masz ich za brudasów i syfiarzy. To juz chyba jakas nerwica natręctw. A takie rzeczy się leczy, wiesz?

ja na twoim miejscu zrobilabym lepszy numer - proste rozwiazanie, powiedz znajomym ze masz grzybice odbytu - masz jak w banku ze nawet nikt nie zblizy sie do twojego kibla :)

Wiadomo ze najlepiej sprawdzac czy deska jest ciepla, poprzez przylozenie do niej policzka. Ewentualnie mozna sprawdzac liznieciem. Autorko, ktora metode preferujesz :classic_cool: 🖐️

Gość 5t35t35t
apropos czym myjecie deske i toalete zeby te wszystkie bakterie i wirusy zabic//?

Dżelusia - ja słyszałam że temperaturę nejlepiej mierzy się ustami, np. jak dziecko ma gorączkę to najlepiej przystawić usta do czoła żeby sprawdzić. Myślę że z temperaturą deski jest podobnie.