Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morcia rocks!

co chwilę się coś wylewa na kafe. Teraz się okazuje, że TOFU gada sama ze sobą .

Polecane posty

Gość jak to kto?
proszek, levviatan i jeszcze jakaś babka co założyła topik, że chce seksu :) nie przelogowała się tylko nie pamiętam nicka.

Gość helga z drezna
proszek wsypala sie z indorem, a z czym wpadl Leviatan?? cos mnie ominelo :D:D

no w końcu ktoś pokazał SŁAWNY topik o indorze!!!! :D a jeszce ktos miął wpadkę i sam do siebie piesał że ma piekną słowiańską urodę - też były screeny. Wydaje mi sie że to też był proszek, ale nie jestem pewna

Gość to chyba tyleeeeeeeeeee
niestety skasowali bo proszek zgłosiła do usunięcia powiększcie screeny i widać jak na dłoni :D

Gość to chyba tyleeeeeeeeeee
a ma ktos o proskzu o słowiańskiej urodzie? bo nic o tym nie wiem? A levi się przyznał, że jest kobietą i kłamał

za to właśnie kocham kafe - każdy gada sam ze sobą i nawet za bardzo się z tym nie kryje :D:D:D

Z tego wynika że na kafe jest najwyżej 10 osób - i każdy ma po kilkanaście nicków :-) Ale to tak miło pogadać samej ze sobą - nawet pokłócić się. Zawsze można dowiedzieć się czegoś o sobie, czego się jeszcze nie wie - np. ile mam lat :-D

Gość adsdsa
Pośmiejemy się i zapomnimy Oj, o Grillu wszyscy pamiętają. :D

Gość zxcdsawertyuiop
a proszek była pułkownik ślweczka, zabiłam pajonka w dupie FranuSa, podszywem dyrektore też była czyli dyrektore, [z przecinkiem dla tych mniej kumatych] oraz podszywem małej blondynki i jenny :D:D:D ta to miałą zabawę :D

Gość Tofu/tofu
ty to agentka jesteś :):):) może pozachwycać się twoją urodą ( pominę długaśny nochal ) i jak to młodo wyglądas. ale ubaw- zgrywałaś cnotkę i lizuska a okazałaś się pustaczkiem. GRATULACJE!!!! :):) NO TO MI POPRAWIŁAŚ HUMOREK NA CAŁY DZIEŃ:):)