Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarownica 4

Klątwy?

Polecane posty

Jakoś wiele osób upiera się przy tym że coś takiego istnieje. Ja w to trochę wierzę. Bo często jest tak że życzę komuś coś złego a tej osobie w danej chwili coś się stanie.

Gość hnjkj
jest cos takiego i mozna to robic, ale wyedy wchodzisz w uklad z szatanem

Gość Jan Gałuszka
Witam, nazywam się Jan Gałuszka, rzucaniem i zdejmowaniem klątw i uroków zajmuję się od 1987 roku, Kiedyś robiłem to tylko po to żeby zarobić lecz teraz dochodzi do tego misja niesienia pomocy innym. Jeżeli masz problem z osobą która nie daje ci żyć, jeżeli twoja ukochana cię zostawiła, ja mogę ci pomóc. Pomyśl i przyjmij pomocną rękę. Proszę się zgłaszać na ten e-mail : janklatwyiuroki@gmail.com

Gość SamotnyLat27
Przed laty rodzina rzuciła na mnie klątwę za to że nie chciałem zostać księdzem. Jeśli nie uda mi się jej przełamać to będę prawiczkiem do konca życia. Tylko prawdziwa księżniczka o jasnych włosach może mnie uratować kochając się ze mną w promieniach pełni księżyca.

Gość Tytexx
Witam wszystkich. Zajmuje się rzucaniem i zdejmowaniem klątw oraz uroków. Zainteresowanych proszę o to aby w pierwszym e-mailu opisać przypadek jakim miałbym się zająć. Zajmuję się klątwami od kilku lat, mam spore doświadczenie. Pisać na poniższy e-mail. tytexx@gmail.com

Gość anonim01011
Czy ktoś z was słyszał o stronie www.licho.pl może korzystaliście? czy to jest prawda i działa?

Gość M.Zakamarek
Witam, nazywam się Marcin Zakamarek i z chęcią pomogę w sprawach związanych z klątwą czy urokiem. Tematami ezoterycznymi zajmuję się od 1987 roku, pobieram za to opłatę 100zł, cena zmienia się tylko w trudnych przypadkach, wtedy jest to 150zł. Oprócz klątw i uroków stawiam również Tarota oraz sprawdzam horoskopy, cena za taką usługę to 50zł. Jeżeli jedna osoba napiszę o klątwie/uroku grupowym (działa na wiele osób) to cena pozostanie taka jaka jest. Jeżeli ktoś nie ma wystarczających środków, to mogę przyjąć przedpłatę (połowa przed, połowa po jakimś okresie). Gdy zaczynałem pomagać ludziom, robiłem to za darmo, jednak w dzisiejszych czasach tyle ludzi potrzebuje pomocy, że muszę jakoś ograniczyć to grono, właśnie przez koszty. Ty lub ktoś z twoich znajomych potrzebuję pomocy, śmiało pisz na ten e-mail : m.zakamarek@gmail.com Pozdrawiam Marcin Zakamarek

Gość M.Zakamarek
Witam, nazywam się Marcin Zakamarek i z chęcią pomogę w sprawach związanych z klątwą czy urokiem. Tematami ezoterycznymi zajmuję się od 1987 roku, pobieram za to opłatę 100zł, cena zmienia się tylko w trudnych przypadkach, wtedy jest to 150zł. Oprócz klątw i uroków stawiam również Tarota oraz sprawdzam horoskopy, cena za taką usługę to 50zł. Jeżeli jedna osoba napiszę o klątwie/uroku grupowym (działa na wiele osób) to cena pozostanie taka jaka jest. Jeżeli ktoś nie ma wystarczających środków, to mogę przyjąć przedpłatę (połowa przed, połowa po jakimś okresie). Gdy zaczynałem pomagać ludziom, robiłem to za darmo, jednak w dzisiejszych czasach tyle ludzi potrzebuje pomocy, że muszę jakoś ograniczyć to grono, właśnie przez koszty. Ty lub ktoś z twoich znajomych potrzebuję pomocy, śmiało pisz na ten e-mail : m.zakamarek@gmail.com Pozdrawiam Marcin Zakamarek