Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba89

brzydki szuka brzydkiej

Polecane posty

Gość seba89

hej chcialbym poznac wrazliwa dziewczyne,ktora pragnie byc kochana i szanowana.ktora tak jak ja dla wszystkich jest brzydka i nic nie warta..seba21latek moj mail sebkas@onet.eu

We mnie moj szanowny ojciec zabijal poczucie wlasnej wartosci rowno 30 lat Po slubie powiedzialam basta Jestem brzydka ale podobam sie mojemu mezowi poza tym piekno fizyczne niewiele znaczy powodzenia zycze i wytrwalosci w poszukiwaniach i na pewno nie jestes brzydki Nie ma brzydkich ludzi kazdy jest piekny na swoj sposob pamietaj to

Gość bobomklbn
Ka Sandra- piękna i mądra dziewczyna

Piekno jest w nas w sercu Nie chcialbys miec chyba super hiper laski ktora powie za Rumunia lezy w Azji przejmuje sie jedynie ciuchami i tipsami a wrazliwosci i ciepla ma w sobie tyle co lodowiec?

Gość seba89
wiem ze piekno jest w nas i wnetrze potrafia docenic osoby ktore same byly odpychane ranione,traktowane jak gorsze..niestety jestem b.brzydki..potwor z loch ness to slowo klucz mego zycia..marze o wrazliwej delikatnej kruszynce ktora moglbym sie opiekowac i kochac i tulic bez konca..ladne czy piekne dziewczyny nie maja takich wartosci co te szare myszki..moze ktoras z nich rowniez szuka milosci i napisze..

przesadzasz a widzisz ike osob che nessie zobaczyc? ;) To prawda ze w tych pokopanych czasach dziewczyny maja inne wartosci ale zapewniam ze nie wszystkie Ja swojego meza znalam multum lat i uwagi na niego nie zwracalam ladowalam sie w chore zwiazki bez przyszlosci ktore ciezko odchorowalam Znajdziesz swoja wymarzona ale musisz byc cierpliwy i wytrwaly i szukac ;)

Gość seba89
wiec czym cie ujal?rowniez jest brzydki i mimo to go kochasz?

Gość tryhrt6uyrt
załóż sobie profil na jakiejś sympatii lub czymś podobnym i czekaj, prędzej lub później ktoś się odezwie 🖐️

wiesz ja z mezem mialam teraz mega kryzys od niedawna wrocilismy do siebie i zaskocze Cie jest bardzo przystojny :)

Gość seba89
nie,jestem brzydki bo taka mam twarz..i tylko ew.operacja plastyczna moglaby cos zmienic..przypominam maila dla zainteresowanych osob sebkas@onet.eu

ujal mnie tolerancja spokojem opanowaniem bo ja raptus straszny jestem 100000000000000 mysli na minute co w serduchu to i na jezyku potem sie zmienila zaczal byc nerwowy praca nasze sprawy itd rok bylo fatalnie byla separacja teraz juz ok ;)

Gość misia grubisia
seba ja bym chciala z toba byc, jestem dobra i wrazliwa.. ale jestem gruba i mam tradzik na twarzy :o a ty chcesz jakąs kruszynke? mowiles ze szukasz brzydką...to jak to jest naprawde?

Gość seba89
to pozostaje mi tylko wam pogratulowac ze odnalezliscie sie w tym swiecie bez wartosci..

wiesz tu przeznaczenie uznalo za sluszne wkroczyc :D Z Toba tez tak bedzie 3mam kciuki ;)

Gość seba89
wiesz slowo kruszynka mozna interpretowac roznie-przy moim wzroscie-193cm prawie kazda dziewczyna wyglada jak kruszynka..no wlasnie jestes z nim bo jest przystojny..gdyby mial twarz jak moja nie ratowalabys tego zwiazku z takim zapalem..osoby ktore chca sie poznac prosze o maila

nie pisz tak bo nie znasz naszej sytuacji uroda to ma g do rzeczy kochalabym go tak samo gdyby byl slepy gluchy niemy czy na wozku kocha sie za to jaki ktos jest a nie jak ktos wyglada a moj maz jest ode mnie nizszy o 10 cm ;)

Gość seba89
nie chce by to wyszlo za autoprezentacje ale jako autor tego tematu pozwole sobie na powiedzenie kilku slow o sobie jestem 21latkiem z Przemysla podkarpacie..193cm wzrostu 78kg niebieskie oczy-jedyny ladny element mego ciala he he jestem bardzo wrazliwym spokojnym szczerym wiernym tolerancyjnym opiekunczym uczuciowym inteligentnym chlopakiem ze zlamanym pelnym milosci sercem i zerowym poczuciem wlasnej wartosci..przez te wszystkie lata pelne upokorzen i brak autorytetow ojciec naduzywajacy alkoholu znienawidzilem siebie i pogodzilem sie z tym ze nie zaznam smaku bycia kochanym..gdyby nie wiara,kosciol i BOG pewnie bylbym zgoszknialym draniem i socjopata

Gość seba89
nelka co ma oznaczac twoj wpis?lookrecja jestes sliczna dziewczyna i nie dowiem sie niczego nowego poza tym ze jestem brzydalem

Gość seba89
rozumie ze nikt nie jest zainteresowany

Gość bo polak jest miszcz
Odstraszyles ich poier.do.leni.em o Bogu i wierze :D

Gość fewtertetet
ona sliczna... ty to faktycznie masz jakis dziwny gust.... skoro ona jest sliczna moze ci sie tylko wydaje ze jestes brzydki?

Gość _Benedykt_XVI
Ona nie jest śliczna...

Gość bo polak jest miszcz
na tym forum laski szukasz???? :D frajer

Gość _Benedykt_XVI
Tutaj siedzą dziewczyny o obniżonym IQ i co najwyżej przeciętnej urodzie...