Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba89

brzydki szuka brzydkiej

Polecane posty

no a jednak są wyjątki :D zresztą nie liczy się atrakcyjność na forum, a w życiu realnym. ;) na pewno nie jest przeciętna, choć subiektywnie rzecz biorąc - też się sobie nie podobam.

Gość fewtertetet
ok "śliczna" już ci mówie co jest w tobie nie tak 1) sznurówki nosi sie w butach nie na rękach 2)co skryw agrzywka zasłaniajaca pół twarzy? 3) na powiekszeniu foto widac odpryski lakieru do paznokci ;D 4)brak figury brzuch tak samo okrąglutki jak "tzytzki" jak 4 pary bys miała 5)rzesy bez rewelacji... 6) beznadziejny styl 7) twarz jakas taka "przymulona" nie wiem jak to okreslic

Gość bo polak jest miszcz
Nie ten topik :D.

Gość fewtertetet
ooo... tak ... tak to widac na tym foto ;p

no wiem, jaki mam brzuch, bez przesady ;) grzywkę noszę jaka mi się podoba, nie uważam, żeby ujmowała mi czegokolwiek. sznurówki na nadgarstkach też mi pasują. ;) nie są wyznacznikiem piękna, podobnie, jak lakier do paznokci. ciekawe, jakim cudem umiesz ocenić mój styl po jednym zdjęciu.

Gość fewtertetet
sznurówki i reszta mimo wszystko trochę pokazują to że nie masz gustu .... paznokcie są ważne... jesli ktoś ma je brudne lub czesciowo pomalowane jak to wygląda...?? Lepiej zmyc lakier niż latac jak fleja ;p Wiesz ale ty masz wygórowane ego o sobie i możesz pominac to że dziwnie zaokrąglona jesteś...a skoro brzuch jest płaski to co znaczą te boczki? musi to dziwnie wyglądac....

Gość fewtertetet
ok lece i zycze milego popadania w samouwielbienie promując sie na forum ;p pa

nie przepadam za sobą, ale znam swoje wady i zalety mam grube uda i ramiona, brzuch mam płaski i nie mam boczków. w ogóle.

zresztą na zdjęciu mam na sobie spodenki za duże o 2 rozmiary, wiec jakim cudem mogłabym mieć jeszcze w takich jakiekolwiek boczki? :O rany, kolejna kobieta, która wymyśla bzdury na mój temat

Gość co za idiotka
''a skoro brzuch jest płaski to co znaczą te boczki? musi to dziwnie wyglądac.... '' przecież to nie boczki, tylko biodra tępa ściero :o Lookrecja wcale nie jesteś brzydka, masz śliczny kolor włosów :)

Gość seba89
czy ktos jeszcze pamieta temat*?prosilem by pisaly wrazliwe pragnace milosci dziewczyny a nie o jakies daremne klotnie!

Gość pogilam twój mózg
co za idiotka -> trafnie się nazwałeś/aś tak biodra zaczynające się powyżej pępka;p anatomia to nie tylko cyc poślad i picz

Gość pogilam twój mózg
nie wiem jak okreslic co ty tam masz ...o zmieniłas foto hahahahahaha no to juz niestety nie bede dalej strzelac co tam bylo

Seba89 - rozumiem Cie doskonale... Jestem z 93 roku, zapewne wszyscy tu powiedza ze jestem gowniara. I mimo tych moich 17 lat czuje sie jakbym miala na karku 80tke. Ja tez jetsem brzydka, nienawidze ogladac siebie w lustrze, staram sie tego unikac. Nie podobam sie sobie, moja twarz i sylwetka sa beznadziejne, szkoda gadac! Kiedys chlopak powiedzial mi ze tak nie jest, dla niego bylam idealna, ale obawiam sie ze to bylo z grzecznosci. I tak jak w nicku - czuje sie zmeczona zyciem. Moj ojciec rowniez jest alkoholikiem. Jak trudno jest z kims kakim zyc, Ty dobrze wiesz. Dla siebie jestem nikim, kims nic nie wartym. Ludzie mowia 'znajdziesz sobie kogos' ale ja wiem ze tak nie bedzie. Nie mam szans dzieki tatusiowi na normalne zycie, na wyrwanie sie z tej wiochy, na ulozenie sobie zycia. Nie znam Cie, ale po tym co napisales, moge powiedziec z czystym sercem ze jetses bardzo wartosciowym czlowiekiem! Dla mnie wyglad sie nie liczy, ale mowi Ci to brzydka dziewczyna ;) rozumiem Cie i wspolczuje ze tak zle sie dzis czujesz. Jest nas zatem dwoje :) pozdrawiam!

Dbam o siebie, o higiene o wyglad ale to i tak nic nie daje. Jestem niska, nie mam sylwetki modelki, mam tradzik na twarzy, z ktorym walcze od lat, duzy nos... Malo aby uznac mnie za paszczura? Mam brzydkie rece, niecierpie swych palcow...

Gość seba89
zmeczona zyciem 93..tak wiem co czujesz..znam ten strach przed osoba ktora powinna byc autorytetem i nas chronic..wiem co czujesz..jestes bardzo wrazliwa i szalenie uczuciowa..pragniesz byc kochana jak ja..jesli chcesz sie bilzej poznac prosze napisz na mego maila sebkas@onet.eu..to wlasnie taka osobe jak ty chcialem poznac bo masz w sobie tyle piekna ..prosze napisz..

Ja nienawidzę swoich paznokci u nóg :o ale jak są pomalowane to wcale mi nie przeszkadzają :P Te u rąk nie lepsze, ale także mam prawie zawsze pomalowane :D Długo by wymieniać moje wady :D

Seba89 - jezeli na prawde tego chcesz, odezwe sie do Ciebie. Jezeli jednak pozwolisz, zrobie to jutro, poniewaz tak jak wczesniej napisalam jestem ze wsi i majac ojca alkoholika czasem trzeba wszystko robic samemu... Nie traktuj tego jak wykrecanie sie, nic z tych rzeczy. Mozesz byc pewien ze niebawem sie odezwe do Ciebie...

Gość Janicek zbojnicek
Chłopie idź lepiej do roboty

Gość pezet;ppp
to zabijasz się czy nie?

Gość seba89
93 slonce oczywiscie ze zaczekam jesli mozesz wyslij mi swego maia i podam ci swoj numer telefonu chyba tak bedzie latwiej dla ciebie...bede czekal z niecierpliwoscia

Gość aha i achhhh
wreszcie normalny facet szuka normalnej kobiety, powodzenia życzę :) 🖐️