Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajnieeeeee

DO WSZYSTKICH POLEK KTORE BEDA MIALY BACHORY Z MURZYNAMI

Polecane posty

Gość Fajnieeeeee

Mam dla was nieciekawą informację :D Wasze dzieci mulate kudłate będą o wiele głupsze od białych dzieci :D Oto mapa IQ - im jasniejszy odcień tym mniejsze IQ mieszkanców . Macie jak na dłoni pokazane , że murzyny są głupsi od europejczyków :D Powodzenia w chowaniu skundlonych bachorów idiotki 🖐️ http://www.sublimeoblivion.com/wp-content/uploads/2010/06/iq-world-map.png

Gość pssssiiiiiii
oh what a bad neews :classic_cool:

napisałeś "im jasniejszy odcień tym mniejsze IQ mieszkanców" w takim razie to my jesteśmy głupsi, tępa strzało ;)

Gość hahahahahahahhahah
moja czekoladka urodzila sie w ameryce jak i od wielu pokolen jego rodzina ;)

Gość Bejtar
badani naukowe potwierdzają, ze rasa negroidalna jest o wile mniej inteligentna jak europeidalna jest także bardziej agresywna vide Nigeryjczyk, który pogryzł polskiego kanara i zaraził HIV tylko pierdolone lewactwo tego nie widzi...

Gość hahahahahahahhahah
ka sandra nie warto dyskutowac z ksenofobem

Gość takijeden23
przeceiz to kazdy wie. inteligencja oraz fizycznosc zalezy od koloru skory miedzy innymi. i tak czarnuchy maja zdecydowanie najnizszy poziom intlieligencji,sa poprostu glupi, biali sa inteligentniejsi a zolci najinteligentniejsi z reguly. a z fizycznoscia w druga strone, zolci sa njmniejsi i najslabsi fizycznie, biali znowu po srodku a czarnuchy najwieksze i z reguly najsilniejsi fizycznie. dlatego dobrze sie sprawdzali w rolach niewolnikow, bo byli silni i wytrzymali. i takie s afakty

Gość Kilo Mandzaro
ka sandro nie zrozumialas go tępa locho - to było objaśnienie , legenda do mapy iq tępa strzało :O

Gość hahahahahahahhahah
skoncz pierdolic o tych nigeryjczykach :o nasi nie sa z jakiegos dzikiego plemienia z afryki,tylko sa wyksztalconymi anglikami,itp 🖐️

Gość Bejtar
powiedz to lewactwu które tego nie rozumie i lansuje a przeciwników wyzywa od szowinistów, rasistów, nacjonalistów i ksenofobów...

Gość Bejtar
skoncz pie**olic o tych nigeryjczykach nasi nie sa z jakiegos dzikiego plemienia z afryki,tylko sa wyksztalconymi anglikami,itp przecież ich praprapradziadowie też tacy byli jak zawitali na statkach do Ameryki w XVIII i XIX w.

Gość hahahahahahahhahah
ja tego nie rozumiem! i takie polaczki jak ty poprawiaja mi humor,nie moge sie doczekac kiedy wieczorem zrobie sobie sexy nocke z moim facetem:D

Gość takijeden23
Ka Sandra napisałeś "im jasniejszy odcień tym mniejsze IQ mieszkanców" w takim razie to my jesteśmy głupsi, tępa strzało kooorwa co za idotka...szoook, ty chyba jestes koorwa czarnuchem. no ja pier.dole, zastanow sie zanim po raz kolejny sobie strzlisz w kolano debilko

Gość wy wszyscy tępi jesteście
kurr wa wasza mać !:O :O Spójrzcie lepiej wokół siebie jakie poematy w beretach sie przewijają ...złodzieje,pijaki ,moczymordy podnoszące łapska na żony i dzieci :O :O nie potrzeba nam takiego porównania bo w dzisiejszych czasach to nic nie oznacza -a własciwie oznacza ! A mianowicie to ,że poziom IQ u takich jak autor w zastraszającym tempie spada na łeb na szyję 😠

Gość Bejtar
ja tego nie rozumiem! i takie polaczki jak ty poprawiaja mi humor,nie moge sie doczekac kiedy wieczorem zrobie sobie sexy nocke z moim facetem nie rozumiesz bo, żeś pseudo tolerancyjna i poprawna Polka jest to sobie zrób i sobie siedź tam w tej Amryce my tu w Europie potrzebujemy Europejczyków rodowitych: Niemców, Włochów, Rosjan, Anglików a nie jakieś mieszańce...

Gość hahahahahahahhahah
hahhahaha :D potrzebujecie ich do pracy fizycznej ???? polskie zycie mnie nie kreci.

Gość Bejtar
kurr wa wasza mać ! Spójrzcie lepiej wokół siebie jakie poematy w beretach sie przewijają ...złodzieje,pijaki ,moczymordy podnoszące łapska na żony i dzieci nie potrzeba nam takiego porównania bo w dzisiejszych czasach to nic nie oznacza -a własciwie oznacza ! A mianowicie to ,że poziom IQ u takich jak autor w zastraszającym tempie spada n tak a słyszałaś jak muzułmanie traktują kobiety dziecko? Twój za to poziom IQ jest równy tym których tak zażarcie bronisz... Na szczęscie od września możesz podciągnąć braki...

Gość to jest ogólnie prawda ALE
pamiętajmy też z czego to wynika. Inteligencja nie jest tylko wrodzona, ją się rozwija od urodzenia przed odpowiednią stymulację. Azjaci są m.in. tak zdolni, bo niezwykle się ich stymuluje przed edukację, np. bardzo wysoki poziom matematyki. Murzyni to często rasa od WIEKÓW pozbawiona jakiejkolwiej edukacji, kultury, stymulacji rozwoju (Afryka oczywiście). Nie ma możliwości na rozwój w takich warunkach, kolejne pokolenia się degenerują umysłowo.

Gość hahahahahahahhahah
kurwa ale czemu nie mozecie zrozumiec,ze jak taki murzynek od wiekow mieszka np w anglii to jest anglikiem a nie jakims dzikusem z buszu :o:o

Gość Bejtar
hahhahaha potrzebujecie ich do pracy fizycznej ???? oni wykonują najgorszą robotę, choć nie wszyscy... myślę, że jakby europejskie rządy płaciły godnie za taką parszywą robotę to i sami Anglicy, Włosi czy Hiszpzanie by się jej podjęli...

Gość Bejtar
k**wa ale czemu nie mozecie zrozumiec,ze jak taki murzynek od wiekow mieszka np w anglii to jest anglikiem a nie jakims dzikusem z buszu od wieków to mieszkać nie może co najwyżej od początku XXw. no i w Anglii mieszkają Polacy, niektórzy już od I wojny światowej i wcześniej nawet bo emigrowali bo zaborach.. i oni i ich nasytępcy mimo, że mieszkają w Anglii od tylu lat uważają się za Polaków...

Gość takijeden23
badania prowadzone na czarnuchach adoptowanych przez bogate białe rodziny nie wykazało były inteligentniejsze od swoich czarnych kolegów ze slumsów.

Gość hahahahahahahhahah
normalnie sie usmialam ;) Powiem jedno mozecie myslec co chcecie,narzekac jak nudno wam i trudno az do usranej smierci.ale ja mam w dupie co mowicie o murzynkach i mieszkam na drugiej polkuli i swietnie sie bawie,raz sie zyje :D

Gość Bejtar
normalnie sie usmialam Powiem jedno mozecie myslec co chcecie,narzekac jak nudno wam i trudno az do usranej smierci.ale ja mam w dupie co mowicie o murzynkach i mieszkam na drugiej polkuli i swietnie sie bawie,raz sie zyje No to żyj se w tym USA.... Jak smieszy cię prawda to mi przykro masz coś z psychiką...

Gość hahahahahahahhahah
w wielkim skrocie powiem ci co mysle : mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie 🖐️ polacy sa aseksualni

Gość lalalaaaax
dokładnie , nikt sie nie przejmuje skomleniem jakiś polskich kundli na kafe :D :D I CO RÓŻOWIUTKIE PROSIACZKI POLSKIE? łyse czerwone łby i małe kutasy = polacy :D

Gość Lain Coubert
ta, co wpisała się na czarnym nicku, pewnie doznała zalania mózgu murzyńskim semenem, przez co spadł wskaźnik IQ

Gość hahahahahahahhahah
lalalaaaax dokładnie , nikt sie nie przejmuje skomleniem jakiś polskich kundli na kafe I CO RÓŻOWIUTKIE PROSIACZKI POLSKIE? łyse czerwone łby i małe kutasy = polacy TRUE 10/10 ;D

Gość RyPS RypS Ryps
lalalaaaax dokładnie , nikt sie nie przejmuje skomleniem jakiś polskich kundli na kafe I CO RÓŻOWIUTKIE PROSIACZKI POLSKIE? łyse czerwone łby i małe kutasy = polacy TRUE 10/10 ;D i znowu pierdolisz bzdety czerwone łby nie każdy pije małe przyrodzenie wybacz ale Europejczycy mają średnie, natomiast obalono mit wielkiego murzyńskiego kutasa niektórzy mają nawet mniejsze od białych oj na kafe to jednak kretynki siedzą zero wiedzą a będą wydzierać te mordy.. jak dzieci...

Gość hahahahahahahhahah
hahahaahh polak kojarzy mi sie z ferdkiem kiepskim a mlody polaczek z jego synem cycem :D spry boys,it's true!