Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddasssssssssssfrrrrrrr

co myslicie kochani

Polecane posty

o takim wierszu dla rodzicow w ramach podziekowan? Najdrożsi Rodzice! W tym szczególnym dla nas dniu chcielibyśmy Wam powiedzieć: Dziękuję. W pierwszym rzędzie za życie, które nam daliście, ale byłoby ono pozbawione sensu, gdybyście nie obdarowali nas szczególnie. Dziękujemy Wam: za przykład dawany całym swoim życiem, że kochać to znaczy wybaczać i mieć nadzieję, za ciepło, miłość i oparcie, które wciąż nam dajecie, tak mało chcąc dla siebie, za ludzką dobroć, mądrość i tolerancję, której nas uczyliście, za kulturę, takt i delikatność, którymi nas otaczacie, za to, że jesteście i dzięki temu jakaś część nas może czuć się ciągle radosnymi dziećmi. BARDZO WAS KOCHAMY!!! a moze znacie jeszcze jakies inne ciekawe i wzruszajace wiersze na ta okazje. Dziekuje z gory za kazda pomoc:)

Gość Pierwiejew
sranie w banie, naprawdę masz takich rewelacyjnych, mądrych rodziców jak z tego wierszyka i naprawdę za to im dziękujesz? To jest shit, pod publiczkę. A co w domu przy obiedzie czy kolacji wspolnie z mężem i rodzicami nie mozna by podziękować. Było by to o wiele bardziej szczere.

albo cos takiego Nadszedł dla nas bardzo ważny i szczególny dzień oraz doskonała okazją by powiedzieć WAM DZIĘKUJĘ - za życie które nam daliście, wiemy że było by ono pozbawione sensu gdybyście nie obdarowali nas szczęściem dziękujemy -za przykład dawany całym swoim życiem to właśnie z waszą pomocą zrozumieliśmy, ŻE KOCHAĆ TO ZNACZY RÓWNIEŻ WYBACZAĆ I MIEĆ NADZIEJĘ - za ciepło miłość i oparcie które wciąż nam dajecie tak mało chcąc w zamian - za ludzką dobroć mądrość i tolerancję, której nas uczyliście - za kulturę takt i delikatność, która nas otaczacie każdego dnia - z całego serca dziękujemy za wszystkie lata rodzicielskiej miłości - a przede wszystkim za to że jesteście i dzięki temu jakaś część nas może ciągle czuć się radosnymi dziećmi BARDZO WAS KOCHAMY

zacznijmy od tego ze nie bede tego mowila przy wszystkich.Chce przygotowac specjalna kartke z zyczeniami i umiescic tam wierszyk.a co do Twojego pytania tak mam takich wspanialych rodzicow

Gość Pierwiejew
no to zazdroszcze ze masz tak udanych rodziców i szacunek dla ciebie ze nie bedziesz mowila tego przy wszystkich, to jest obciach i naprawde istna pokazowa a przy jakiej piosence tanczycie Cudownych rodzicow mam?

jeszcze nie wybralismy piosenki dla rodzicow .nie ukrywam ze ta piosenka bardzo mi sie podoba ale prawie zawsze jest grana na weselach

Gość Pierwiejew
wybierz cos orginalnego, nie badz jak wszyscy. Czemu wszyscy robią cos na jedno kopyto, zamiast sie wysilić. Napewno jest jakaś lepsza a ta cudownych rodziców mam jest tak oklepana że goście na weselu tylko wzdychaja : o boże znowu to samo

Gość 20sierpnia to juz tuż tuż
my mamy "walc dla rodziców"

Gość 85tka
A ja myślę że nie ma co wymyślać. "Cudownych rodziców mam" jest piosenką typową dla takich podziękowań i ja też przy niej zostanę. A sam wierszyk na początku tematu bardzo ładny, nie za dlugi i nie za bardzo patetyczny