Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajeciiikk,,,

usunąc ciaze?

Polecane posty

Gość ajkaa8487485944
lallallaa a ty skąd tutaj?

Gość Pani_psycholog91
Kończy o 19, powiedz mu dzisiaj ! nie ma na co czekać

Gość laaaalllllaaaaaaaaaaaaaaaallll
a o co chodzi?

Gość ghtryr
Dla mnie jest coś nie tak z dorosłym facetem który interesuje się nastolatkami. Może nie potrafi zaimponować kobiecie w swoim wieku ? Może specjalnie szuka młodej, naiwnej dziewczyny którą łatwo omotać, łatwo zauroczyć ? A może po prostu lubi młode dupy ;] No bo wiadomo młode, jędrne ciałko, i z taką można się bawić, chodzić na dyskoteki a 30-latka chce już rodziny....Ja obstawiam że będzie Cię namawiał na aborcje, więc przemyśl sobie dobrze czy Ty również jej chcesz.

Gość kajeciiikk,,,
ok no chyba powiem ciekawe jak zareaguje

Nie wiem, ale przemyśl to dokładnie, pogadaj z przyjaciółmi, rodziną... Powiedz chłopakowi - to na pewno...

Gość kajeciiikk,,,
wiesz nie wydaje mi się żeby mnie namawiał na aborcje nie jest takim facetem ale wszystko się wyjaśni wieczorem jednak chyba boje się że on może chcieć dziecka a ja nie i co wtedy? bo ja nie chce

moim zdaniem absolutnie nie!! Zawsze tak jest ze jak ktos nie chce to ma a jak chce i sie stara z calego serca to nie ma ;( Sama jestem ciekawa jak zareaguje :) pisz później jak poszło

Gość ghtryr
A jakim jest facetem ? Może domatorem który lata co tydzień do kościoła ? ;] Wybrał sobie nastolatkę za partnerkę bo się nie chce angażować w poważne, dorosłe związki. Co robicie razem ? Bo nie wmówisz mi, że chodzicie do opery czy do teatru albo rozmawiacie o filozofii. Wybrał Cię żeby mieć z kim tańczyć na dyskotekach ;] Nie sądzę żeby chciał z Tobą stworzyć rodzinę, a nawet jeśli to zamknie Cię w domu z dzieckiem i nie będzie mu zależało żebyś poszła na studia czy zaczeła pracę. Nastolatkę łatwo uzależnić od siebie.

Gość ghtryr
Jeśli jaśnie Pan Ci zabroni aborcji, zawsze możesz jej po cichu dokonać a Panu powiedzieć że poroniłaś. W dzisiejszych czasach aborcje można zrobić w parę godzin za 50 zł ;] więc nie powinnaś mieć z tym problemu.

Gość kajeciiikk,,,
po prostu sama już nie wiem czy chce ale wiem że jak usunę to mogę mieć wyrzuty sumienia do końca życia;[

Gość kajeciiikk,,,
nie nie jest domatorem;p no i nigdy nie byliśmy razem na dyskotece;) no ogólnie to spotykamy się, rozmawiamy czasem idziemy coś zjeść on pracuje także nie ma zbyt wiele czasu a jak coś to i tak zwykle dzwonią do niego z pracy bo mają jakieś problemy no i zaimponował mi tym że jest zaradny i opiekuńczy ;*

Gość kajeciiikk,,,
dlaczego się nie zabezpieczyliśmy? tak po prostu wyszło nie miałam pojęcia że to się stanie akurat wtedy wiem że to było nieodpowiedzialne ale teraz i tak nic już na to nie poradze

To teraz już masz nauczkę do końca życia, co do ciąży to zrobisz jak zechcesz, ale to musi być Twoja decyzja, jesteś pewna to usuń, wahasz się przemyśl to wszystko.

Gość kajeciiikk,,,
a wy co byście zrobiły na moim miejscu? teraz tak myślę żeby nic nie mówić nikomu o tym

Gość ghtryr
kajeciiikk,,, a gdzie 18-latki poznają 32-latków ? Bo chyba nie w szkole, na domówce u znajomych czy rodzinnym zjeździe ;]

Gość kajeciiikk,,,
ghtryr powiedzmy że korzystałam z usług jego firmy;) ale nie powiem wam czym się zajmuje;p no i tak wyszło..

Gość ghtryr
Nie jesteśmy na Twoim miejscu, nie wiemy jaki masz system wartości, priorytety w życiu czy kochasz tego faceta o on Ciebie. Ja bym usunęła i nie komplikowała sobie życia. Facetowi możesz powiedzieć, przecież Ci nie zabroni i nie przykuje do kaloryfera ;] A gdyby próbował to znak że nie liczy się z Tobą i Twoimi uczuciami.

Gość ghtryr
kajeciiikk,,,przygotowywał katering na Twoją 18-stkę xD ? Wybacz ale nie wiem z jakich poważnych usług można korzystać w tym wieku ;]

Gość kajeciiikk,,,
ghtryr oj uwierz mi można ;) nie trafiłaś z tą nastką ale próbuj dalej:*

Gość agnes z nie-cannes
"Nie jesteśmy na Twoim miejscu, nie wiemy jaki masz system wartości, priorytety w życiu czy kochasz tego faceta o on Ciebie. Ja bym usunęła i nie komplikowała sobie życia. Facetowi możesz powiedzieć, przecież Ci nie zabroni i nie przykuje do kaloryfera ;] A gdyby próbował to znak że nie liczy się z Tobą i Twoimi uczuciami." to jest najlepsza rada. tak musisz postapic. jezeli nie chcesz miec dziecka (teraz, czy w ogole) to nie stawiaj sie w sytuacji, ze facet bedzie cie do tego zachecal, tym bardziej, ze wasz zwiazek nie jest nawet na tyle rozwiniety, ze wiesz, czy bedziesz chciala byc z nim na stale. do debili, co kaza rodzic dzieci za kare, jako konsekwencje wpadki: a co do dziecko jest winne, ze ma sie urodzic za kare komus kto go nie chce? bo wtedy jak sie juz urodzi, to faktycznie bedzie to dziecko.

Gość ponczi
a być może wystarczyłoby mieć przy sobie pigułkę awaryjną...

Gość ona_wi
chyba ze wpadlas specjalnie a teraz glupka rzniesz.....bo zlapalas faceta ustawionego itd

jak to możliwe, że jesteś w 4 tygodniu, jeśli od pół roku się nie spotykacie ?

Gość nie umiesz czytać ????
napisała że spotykają się pół roku.....

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Ja bym usunęła.