Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Capsicum frutescens

kasowanie wiadomości..

Polecane posty

jeśli jego żona kasuje ode mnie wiadomości to znaczy, że powinnam się wycofać, tak? to znak, że czuje się zagrożona, lub zazdrosna? dodam, że to tylko przyjaciel, sama mam męża, którego kocham.. przyjaciel nie wie o tym, że żona kasuje moje wiadomości-nie mówiłam, nie chcę aby się kłócili przeze mnie... jednym słowem... DUPA mam rezygnować z przyjaźni bo ona ma fochy ehhh

Gość kakenmachen
Najwidoczniej jego żona nie życzy sobie przyjaciółek w jego życiu i za pewne czuje się z tym niekomfortowo. Zostaw go w spokoju po prostu, jeśli nie chcesz mieszać w ich małżeństwie. Niech sobie żyją w spokoju, a bez twojego towarzystwa on sobie poradzi a i nie będzie kwasu w ich małżeństwie. Kiedyś miałem przyjaciółkę i jej mąż był zazdrosny. Dałem im spokój, aby nie rozwalić małżeństwa. Dziś gdy spotkamy się przypadkiem to porozmawiamy, ale nie mamy częstych kontaktów ani przez telefon, ani internet ani towarzyskich i wszystkim wyszło na zdrowie, nawet mi, bo zdałem sobie sprawę, że zapobiegłem kwasom i ewentualnemu rozpadowi ich małżeństwa :)

no a on pyta- czemu nie odpisujesz? dlaczego milczysz? dlaczego nie odpisałaś na ostatnią wiadomośc? nie lubisz mnie już? wszystko ok? to co mam mu powiedzieć??? to on zaczepia cały czas! jak się nie odzywam albo ona skasuje to zaraz z wszystkich stron pytania co sie dzieje (tel, mail, fb)

dlaczego ja mam takiego pecha i ciągle przyciągam facetów przyjaciół a nie mam przyjaciółek kobiet? nie miałabym problemów zresztą.. zawsze jest ok dopóki przyjaciel nie wyjdzie za mąż albo nie ma dziewczyny, wtedy one odprawiają szopki choćbym ja chciała czegoś więcej, a tak NIE JEST i w większości przypadków to oni bardziej naciskaja na kontakt niż ja życie jest do doooopy zostane bez przyjaciela,bo jego żona świruje

Gość ja pierdyle
o jejejejejejejejejniuniuniu jaka ty biedna cudnowna i urocza oni tak cie nagabuja a te podle suki ich zojny zazdrosnice a ty taka fajniusia ojoj idz sie pierdolnij o sciane lbem

Gość kakenmachen
To nie jest tak, że tylko kobiety robią problemy, ale mężczyźni również. Przyjaźń przyjaźnią, ale tak jest bardzo często, że żona czy mąż nie akceptuje przyjaciela przeciwnej płci. Ot i całe życie :)

Gość kakenmachen
I szczerze powiem, że sam nie byłbym zadowolony, gdyby jakiś koleś przyjaciel zawracał gitarę mojej żonie. Nie mam nic przeciwko spotkaniu się raz na sto, pójściem na kawę, ale częste smsy niepokoiły by mnie. Proste :)