Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzesiiieee

wstydze się założyc taka bielizne

Polecane posty

Gość wstydzesiiieee

wstydze sie po porastu, mam nie złe ciało 60kg przy 170 cm wzrostu to nie tak duzo. Mam za to krzywe biora dzieki czemu od zawsze na zawsze mam boczki i uda tez nie tak piekne jak ta Pani w linku... http://allegro.pl/la-luna-beauty-night-sexy-komplet-wys-0-zl-s-m-i1752660189.html moj facet juz kilka razy wspomnial ze chcialby bym sie tak kiedys dla niego ubrala a ja sie wstydze... wstydze, ze mi beda sie opijac ponczochy na udach, bo tez sa masywne... nawet nie wiem jak mialabym sie zachowac w tym stroju... drogie panie mialyscie tak?? Co z tym zrobic? ;/ na prawde jakos nie mam odwagi tak sie wystroic a chcialabym mu zrobic taka niespodzianke. jak wy to robicie?

Gość wstydzesiiieee
krzywe biodra*

Gość wstydzesiiieee
w ogole wydaje mi sie, ze bym wygladala w tym zalosnie/smiesnie a nie seksownie...

Gość wstydzesiiieee
a ostatni post to oczywiscie podszyw :/

Gość wstydzesiiieee
upupupup

Gość to jest bielizna dla pewnych
siebie. Nie chdozi o wyglad, ale pewnosc siebie i akceptacje

Nie ma czego się wstydzić :) jesli chce się wyglądać zmysłowo dla faceta,czemu by nie,sama czasem ubieram taką bieliznę by podniecić mojego narzeczonego :)

Gość wstydzesiiieee
al ja jestem pewna siebie, malo tego kazdy tak mnie postrzega, za silna, pewna siebie i na prawde mocna babke... powodzenie mam od zawsze, wiec brzydka tez nie jestem

Gość wstydzesiiieee
rozagoryczy a jakie masz cialo?? jesli nienaganne to sie nie dziwie

Gość polopi
piękna koszulka! kupuj i ryzykuj! :) sama jestem duużego rozmiaru, bo 42 a wzrost 174, a mój ex do dziś wspomina jaka to byłam seksowna gdy ubirałam gorsety, pończochy, szpilki.. na poczatku też się wstydziłam, bałam.. ale jak Twój facet Cie w takim stroju ujrzy to na pewno nie zwróci uwagi na te bioderka.. ędziesz dla niego najseksowniejsza koietą na świecie! :) powodzenia!

Wiesz... Ja jestem chodzącym kompleksem, nie akceptuję nic w sobie. Teraz mam normalną figurę, a kiedyś byłam bardzo chuda - i wolałam się wtedy. Ale to jak druga osoba patrzy na Ciebie gdy założysz coś takiego... jest cudowne :) a ten strój jest jak dla mnie zabudowany :)

Gość wstydzesiiieee
a jak sie zachowujecie jak robicei takie show swojemu mezczyznie? Jakos specjalnie czy po prostu wskakujecie do lozka? Tez mysle, ze jak teraz sie nie przekonam do tego majac cialo jakie mam to kiedy? Przeceiz za kilka lat moje cialo moze wygladac mniej atrakcyjniej niz teraz. Mam nawet taka jedna koszulke, ale wstydze sie ja zalozyc...

Gość wstydzesiiieee
hej moe ktos jeszcze sie wypowie?