Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fromhelltoheaven

Ankieta do pracy magisterskiej - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość fromhelltoheaven

Witam serdecznie, Zapraszam do wypełnienia ankiety dotyczącej wizerunku Kuby Wojewódzkiego :) Pytania są bardzo podobne, ale muszę uzyskać od was jak największą ilość możliwych skojarzeń. Ankieta ma charakter anonimowy i uzyskane dane posłużą do napisania pracy magisterskiej :) Z góry dziękuję za udział w badaniu :) http://www.ankietka....ewodzkiego.html

Gość kkkiiikkkaaa
Praca mgr na temat Kuby Wojewódzkiego??? A doktorat może napisz o Lady Gadze:P

Gość to jest bielizna dla pewnych
strona sie nie wczytuje

Gość fromhelltoheaven
kkkiiikkkaaa mogę napisać o Tobie :p

Gość fromhelltoheaven
Pomożecie? :)

Gość krups
czy Wojewódzki o tym wie i wyraził zgodę ?

Gość fromhelltoheaven
Ankieta będzie wykorzystana w celach naukowych, wyniki nie będą publicznie udostępniane. Dostęp do niech będzie miał tylko promotor i recenzent.

Gość szpilkomaniaczka
beznadziejna ta ankieta

Gość fromhelltoheaven
Bardzo Wam dziękuję i proszę o więcej :)

Gość polopi
prosze :)

Gość tak nawiasem mowiac widze
jak bardzo magister magistrowi nierówny. Magisterkę o Kubie, z takimi pytaniami w ankietce mogłabym napisac z marszu, bez problemu, jeszcze bym sie ubawiła. W swojej musialam przeprowadzac powazne badania ( nauki scisłe) na dwoch kontynentach, zbierac dane z roznych krajów, wykresy, doswiad czenia, tabele, mnostwo obliczeń, skrót publikowac w powaznym pismie naukowym , międzynarodowi recenzenci, konsultanci - i co - tez magister... fakt, ze nie w Polsce.

Gość fromhelltoheaven
Moja praca magisterska opiera się MIĘDZY INNYMI na analizie wypełnionych ankiet. Szczerze wątpię czy napisał(a)by Pan(i) to bez problemu. Jak Pan(i) zauważył(a) pytania są otwarte (jest ich 16), a nie jak w większości przeprowadzonych ankiet zamknięte nie uważa to Pan(i) za narzucanie odpowiedzi respondentom? Jak do tej pory (zbieranie wyników trwa do końca sierpnia) z każdego pytania uzyskałam ponad 1000 określeń, które trzeba sklasyfikować. Z tego co Pan(i) napisała mogę wywnioskować, że umie Pan(i) liczyć: 16 pytań x 1000 określeń. Uważa Pani, że będzie to zwykła tabelka? Tak nawiasem mówiąc - Gratuluję tytułu magistra i przeprowadzenia POWAŻNYCH badań

Gość hehehehehehe:D
to Kuba Wojewódzki zbiera opinie o sobie :D

Gość vcttwarto czekac
czy można w tej ankiecie pisać anonimowo i niepochlebnie?

Gość moja opinia:
śmieszny jesteś pajac 🖐️👄

Gość fromhelltoheaven
Ankieta jest anonimowa :)

Gość vcttwarto czekac
eh napisałam do połowy i zrezygnowałam. za dużo. zresztą mam go w doopie szoda mi czasu

Gość fromhelltoheaven
Szkoda...

Gość i co, kubuś...
:D

Gość cóż chocby sie uzbieralo w tej
ankiecie i 20 tys okreslen , nadal jest to proste jak konstrukcja parasola. Tego typu pytania moze zadać kazdy przecietnie inteligentny czlowiek, nie trzeba specjalistycznych studiów. Ja po politechnice takich pytan otwartych moge przygotowac ile chciec, za to humanista wymiękłby probujac wgryźc sie w obliczenia , wykresy itd w mojej i kolegów pracy. Poza tym pytania otwarte są dla ankietujacego pójsciem na łatwiznę, nie sa miarodajne, ludziom sie nie chce w nie zagłebiac, a na pytanie "zycie Kuby Wojewódzkiego jest...' nikt rozsądnej odpowiedzi nie udzieli (poza może Kubą:)).Zreszta ok, nie czepiajmy sie samej ankiety,jest na miarę tematu, tylko sobie myśle, jak latwo jest zrobic magistra w takiej dziedzinie ( socjologia? psychologia?)

Gość fromhelltoheaven
Ludzie nauk ścisłych są lepsi od humanistów? Tylko nas krytykujecie...

Gość sister123
kuba to nieiterusajcy gupek

Gość dfgbdfhbdchdchdch
zwariowałaś? nie mam co robić tylko godzine wypełniac jakas ankiete i to jeszcze otwartą jakbys własnie dała zamknieta to bym sie poświęciła, sory ale nie będe się zastanawiac czy ten pajac jest zabawny czy chamski i 150 innych jego cech w jakiej ty szkole studiujesz? ma ta szkoła w ogóle uprawnienia? Watpię

Gość fromhelltoheaven
Uniwersytet Wrocławski. Zresztą pewnie nawet nie wiesz co to znaczy wyższa uczelnia skoro masz problem z wypełnieniem ankiety składającej się z otwartych pytań.

Gość yuga opole
srednia ta ankieta, takiecos jak lubie nie lubie powinno byc do wyboru. za co lubisz kube i zaraz wpisuj za co go nie lubiesz :/