Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fromhelltoheaven

Ankieta do pracy magisterskiej - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość fromhelltoheaven
:)

Gość riuoewvn
nie wiem na jaki temat piszesz prace, ale jesli jest ona w calosci o wojewodzkim to recenzent zasnie. Moim zdaniem strasznie nudny temat wybralas, nie wiem co sie u was robi przez te 5 lat, ale napisac 100 stron o wojewodzkim, ktory jest sam w sobie nudny i od kilku lat serwuje nam w tv to samo, nie swiadczy o Tobie jako osobie zbyt ambitnej. Niech zgadne jestes na socjologii. Nie dziw sie ze ludzie jada po Twojej pracy, ja tez uwazam ze do tego nie trzeba studiow, a napisanie takiej ankiety/a propo nie nazywacie tego u siebie kafeterią?/ jest proste jak konstrukcja cepa. Wypelnila, pomoglam, napisz ta prace obron sie i walic to:D

Gość Ewa2991
Cześć Wam, macie może 3 minuty? Jeśli tak, bardzo proszę - wypełnijcie ankietę do mojej pracy magisterskiej :) Potrzebuję różnych opinii, odpowiedzi, bo badanie jest dla mnie na tyle ciekawe, że nie chce rozrzucać ankiet tylko po swoich znajomych :) Będę niezmiernie wdzięczna! :) -> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTXOCKCXIE-_CGgo5H7L5unO4EdtYdc1-0KxNdDsG-IBkjag/viewform