Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinavel

mój facet nalega na oral z połykiem

Polecane posty

Gość marinavel

Jak w temacie-mój facet bardzo nalega na oral z połykiem. On jest moim pierwszym, przed nim z nikim tego nie robiłam. Długo namawiał mnie na oral. W końcu się zgodziłam mimo oporu. Nie było tak źle, ale jak mocniej pchnę to zbiera mi się na wymioty. Nigdy do końca nie pieściłam go oralnie. A od pewnego czasu on bardzo mnie na to namawia. Boję się swojej reakcji na spermę w ustach. I jeszcze ta myśl o połknięciu tego. Dla mnie to trudne :(

Gość doswiadczonyfacet
czemu trudne?:P

Gość Redukcjaa
nie przesadzaj, sperma raczej trafi ci prosto do gardla, wiec jak sie sprezysz to nawet jej nie poczujesz :) wyluzuj sie i polykaj!

Gość linkx
Ty poproś go o wylizanie dupy z połykiem. PO co robić coś czego się nie chce?

Gość ciapelek
Nie rób nic wbrew sobie. Jak masz opory to z nim o tym porozmawiaj. Jak kocha to nie powinien nalegać tylko uszanować ciebie.

Gość Walkiriia
wiesz,najpierw musisz namowic swojego faceta,zeby dzien przed jadl duzo suszonych sliwek i pil jogirty ananosowe,najlepiej,niez zeżre calego ananasa,,,no i jogurty...to wszystko wplywa na smak spermy,a skoro jeszcze tego nie mialas,musisz miec w dobrym gatunku.Na serio sperma nie jest zla,calkiem dobra,dodatkowo to wspaniala maseczka zezwnetrzna.. acha....przy pieszczotach oralnych nie musisz go mocno wkladać go gardla...ty masz piescic go językiem i kasac lekko wędzidelko... po prostu sprobuj i potraktuj to jako zabawe,ja to lubilam zawsze:)

Gość zdzirowataBabcia
A ile Ty masz lat? Przecież to Twój facet. Pociesz się, że z czasem będzie coraz lepiej. Ja dziś pierwszy raz faceta widziałam na oczy i zrobiłam modelowo. On powiedział, ze pierwszoligowo. Mam 48 lat.

Gość sergiej
Nigdy nie miałem szacunku do lodziar i większość facetów tak ma. Możesz to sprawdzić, jak dasz się namówić na spuszczenie do gardła to spróbuj go pocałować w usta.

Gość Redukcjaa
Moj spuszcza mi sie w usta, ja to polykam i zawsze sie jeszcze calujemy. Tak samo ja go caluje po tym gdy on wypiesci mnie ustami. Ot, milosc :)

Gość migotka124
A mój facet zawsze po połyku całuje mnie w usta, głęboko i namiętnie. Zaufanie i szacunek to podstawa. Nic na siłę - jesli będziesz kochała go bezgranicznie z wzajemnością to zawsze będziesz wiedziała jak się zachować:)

Gość lidiaCcc
dziewczyny, próbowałyście kiedyś namówić swojego faceta do spróbowania jego spermy?

Gość zdzirowataBabcia
Większość facetów nie ma szacunku do lodziar???!!! Drinki, prezenty, zainteresowanie, podczas akcji wzywanie wszystkich świętych łącznie z Szefem... Potem znów prezenty, drinki, zakupy... Czasem własny mąż ma mniej szacunku.

Gość Marek...34
Szacuneczek dla wszystkich pan ktore robia lody z polykiem!!! Dla mnie niema wiekszej przyjemnosci, to takie zarabiste uczucie ze ciezko na nogach ustac :-P tak trzymajcie :-)

Gość Anuk__
A ja sama powiedziałam mojemu, że chce, żeby skończył mi w ustach. Strasznie mnie to kręci. Ogólnie wielka dla mnie przyjemnosć zadowalać go oralnie i widzieć, że nie potrafi ustać na nogach a podczas orgazmu przytula mnie z całej siły i cały drży :P Ot, miłość. On też lubi mnie zadowalać oralnie. I ZAWSZE całujemy się po oralu, nie widzę w tym problemu!

Gość egon olsen22
Moja zona zaspokaja mnie oralnie przynajmnie 2 razy w tygodniu , czasem polyka, czasem wypluje, w zaleznosci na co ma ochote. Uwielbia kiedy sperma wpada jej w usta, czuje jaka jest wtedy mokra. Malolaty czesto na poczatku maja opory dopoty, dopoki nie zaznaja roskoszy plynacych z oralnego sexu. namawianie faceta na probowanie spermy, to glupota, no chyba ze pedala. my faceci wylizujemy wasze szparki, polykamy wydzieliny i zachwycamy sie. Sprobuj zanim odmowisz, potem mozesz zalowac ze nie robilas czegos co jest tak przyjemmne dla obojga. W ramach odwetu usiadz mu na buzi i nie schodz poki ci nie bedzie dobrze. Proponuje abys ty pierwsza dala sie zaspokoic, bo jak mu zrobisz laske to ci moze zasnac.

Gość marinavel
Widze, że Jemu bardzo na tym zależy a ja ciągle Mu odmawiam. Od pewnego czasu planuję zeby skonczyl w moich ustrach i mysle, ze przy nastepnej okazjji sie na to zdecyduje.

Gość eegon olsen 22
nie gadaj tylko polykaj a zobaczysz jak bedzie super!