Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłośnik natury :-)

miłe chwile, część 3

Polecane posty

O, idealną mam nutę KSU/ Ludzie bez twarzy. Se posłuchaj.

do rzeczy ... i jak poszukiwania miłośniku? czy już byłes w plenerze ? napisz bom ciekawa ;)

Gość co za temat
Znalem zespol KSU osobiscie... i wyszlo szydlo z worka a raczej z natury kolejny erotman mojacy odciski od laski

długo już szukasz.... nie zastanawiałeś się dlaczego jeszcze nie znalazłes?

Gość co za temat
bo ciebie trzeba omijac szerokim lukiem

Mnie? Czemóż to? Nie próbuj nigdy iść pod prąd.

Gość jowana
co znowu skasowali? nie łam sie wszystko tutaj kasuja nawet tematy co długo były a Twój to taki "szczawik"

Gość jowana
zgłosic na smietnik temat i tyle w zasadzie kazdy moze skasowac ale raczej powinien autor tematu zgłosic na smietnik ale to troche dziwne temat nikogo nie obrazał iskasowany taki urok tej kafeteri tutaj i sprawnych palców MOdeny:)

Gość Sz;)
Mile chwile w plenerze ;) Mam taka jedna z wielu fantazje;)spedzic noc pod gwiezdzistym niebem,kocyk moze jakis termos(choc mysle,ze nie beda potrzebne napoje rozgrzewajace;) Na kocyku my przy blasku ksiezyca w objeciach naszych cial,delektujemy sie swoimi pieszczotami,powoli doznajac kazdego dotyku kazdego musniecia pocalunku .I tak sobie marze,budzac sie rankiem wtulona w niego rozpoczniemy dzien od sexualnego uniesienia;)

Gość Sz;)
Mam jeszcze kilka takich fantazji,lubie nature:)

Sz;) nic dodać, nic ująć.....mam podobne wyobrażenia o uniesieniach pod gołym niebem... Dla wszystkich zainteresowanych Pań podają jeszcze raz maila w celu dalszego kontaktowania się: milosniknatury@szeptem.pl Ciekawe, kiedy ten temat zostanie usunięty......

zastanawia mnie jedno...... piszecie o uniesieniach i takie tam, przecież żeby coś takiego przeżyć to najpierw należałoby się zakochać, poczuć motylki, zapomnieć gdzie się zaparkowało samochód, nie słyszeć dzwoniącego telefonu, zapomnieć hasła do neta itd itp....:(

Gość Sz;)
A to...jezioro poczatkowe pieszczoty na brzegu...potem przenosimy sie do wody.Zdejmujesz moje bikini...slonce otulilo moje cialo,patrzysz podziwiasz...poczatkowa krepacja mija...oblewasz moje cialo woda jeziora.........itd:)

wiem, wiem, o co Ci chodzi, to całe zakochanie i wszystko, co jest z tym związane.... Hmmm, niekoniecznie, nie jesteśmy nastolatkami, jesteśmy dojrzałymi ludzmi świadomi swojej seksualnosci, mamy swoje potrzeby i fantazje z tym związane. Zdaję sobie z tego sprawę, że w wieku nastu lat, to niepojęte....Poczekaj, czas zmieni i Twoje spojrzenie na te sprawy...

tak, oblewam Twoje ciało wodą jeziora i zlizuję z niego każdą spadającą kropelkę wody...Kroplę po kropelce...Ale Twoje ciało zasługuje na coś bardziej delikatnego i namiętnego od wody z jeziora...Co powiesz o wonnej oliwce kapiącej na Twoje ramiona, piersi, brzuszek, pupę, nogi, stopy....????