Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłośnik natury :-)

miłe chwile, część 3

Polecane posty

Oj nie wiem, prawie bym sie zalożyła, ze zaraz odpisze, ze jest zaspokajana jak bóg przykazał przez własnego małżonka i to z megaorgazmami :) A kiedy nie przytula sie do WŁASNEGO męża przesiaduje na cafe i nawraca grzeszników, aby sobie w niebie punktów nabic na zapas... bo nigdy nie wiadomo, kiedy jej sie uda zgrzeszyc ;)

takie kobiety nie grzeszą! Są bez skazy i jak mówisz cudownie zaspokojone i obdarzone megaorgazmami z potrójnym wytryskiem....Nic tylko pogratulować takim, co też niniejszym pragnę uczynić, ściskając przy tym owym Paniom wirtualną dłoń.

Haha, fakt, nie grzesza...jeszcze ;) niewykluczone, ze za 10 lat jakies 40% tych Pań same skalaja sie niewiernością. A swoja droga takie idealne i poukładane zycie musi byc nudne, skoro po potrójnym wytrysku wściubiaja swój swiety nos w cudze łóżka i wsącza tam nieco jadu. Tak więc Milosniku, jesli nie chcesz sie narazic tym sympatycznym, świętojebliwym niewiastom zapraszaj kobiety na lono natyry wyłącznie w asyście współmałżonka ;)

Gość Sz;)
a moze moj malzonek zalicza lono czesciej niz wypada niedziela w tygodniu a moze jestem w separacji a moze bije i pije nie ma pojecia jak zyc inaczej......latwo oceniac nieznajac Milosniku milej nocy:-)

Gość czyli po 40
Ale zmiany! Część 3 ? A co z poprzednimi...? Chwilę mnie tu nie było...i tyle miłych miłośniczek masz przy sobie miłośniku :) Witaj, jeśli mnie jeszcze pamiętasz:)

Witaj Czyli... gdzie bylas, jak Cie nie było ;) Witaj Milośniku drogi... nadal koszyczek zachodzi kurzem?

Gość czyli po 40
Lady..., wczoraj wysiadłam, zmęczenie... Podróżowałam jak na miłośniczkę przystało :) Witaj miłośniku:), nie trać mi tu czasem nadziei...

witam... pogodę mamy doskonałą do zajęć w plenerze... Mimo to nie widzę chętnych Pań do przeżycia doznań wyższego stopnia na łonie natury... A może znajdzie się jakaś odważna Pani na zakończenie lata?

Gość czyli po 40
nie żebym siedziała tu non stop, ale na poczcie się produkuję po tygodniu. Cześć i jestem pełna uznania dla Twojej anielskiej cierpliwość... Taki miły Pan czeka miłe Panie :) Szkoda żem zajętą jest.

Gość czyli po 40
cierpliwości :)

Gość czyli po 40
ale jestem "fanką" Twoją i ciepło o Tobie myślę :) doceniasz taki rodzaj "znajomości"?

Gość czyli po 40
Oj...Miłośniku... Co Ci po moim wsparciu moralnym, jak wolnej Miłośniczki jak nie było, tak nie ma...:( Tylko ja i Foxy, ale my zajęte...:O Dzisiaj taka ciepła noc...:) Jakoś siedzisz mi w głowie, bo w takich momentach o Tobie myślę...:P Znaczy, jak aura sprzyjająca :) Szukaj, nie poddawaj... W sumie i polska jesień piękna...:) Można się potarzać na leśnym runie, wśród szeleszczących liści...:) Pozdrawiam, z nadzieją że przeżyjesz MIŁE CHWILE...