Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po wakacjach- koszmar

Matka chce miec wieksze pieniadze i "dokwaterowac" mi kogos do pokoju po wakacja

Polecane posty

Gość ma racje32212
powiemtak dobrze ci radzi czas przypomniec ojcu ze ma dziecko jakby ojciec wam spłacił zaległe lata to byście były ustawione a już na pewno Ty. Idx do baci powiedz że potrzebujesz pomocy i masz prawo jej oczekiwać od nich bo inaczej spotkacie się w sądzie

Gość Po wakacjach- koszmar
Mama- bo powiedzialam jej to wszystk ojeszcze raz na spokojnie- powiedziala ze rozmawiala e swoim facetem i dokwateruja mi jego kolege aby nie byla to zupelnie obca osoba :-/ On MMA 30 PARE LAT I RAZEM PRACUJA NA BUDOWIE

Gość dziwi mnie wasza reakcja
Jakby dziewczyna napisała, że nie ma za co żyć i jadą na zasiłkach to wyzwalibyście jej matkę od pasożytów co nie potrafią sobie sami radzić. A ta mama mimo trudnej sytuacji coś tam próbuje. Wynajem części pokoju to dobry sposób na poprawę finansów. Na pewno każdemu będzie z tym trudniej, bo w domu sie zrobi ciaśniej, ale przecież można pokombinować, poprzestawiać meble, stworzyć osobne wejście, przemeblowanie, tak by jak najmniej sobie przeszkadzac, bo lokator też pewnie będzie wolał mieć trochę prywatności i tyle. Przecież nikt tu nie pakuje nastolatki do łóżka z obcą osobą.