Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brdsrc

zazdrosna koleżanka

Polecane posty

Gość brdsrc

mam taki problem.. od poczatku roku siedzie z pewna dziewczna, jestem w nowej szkole, w mojej klasie nie ma nikogo z mojego miasta. no i siedze z weronika, na poczatku wydawalo mi sie ze jest bardoz podobna do mnie bo sie dogadywalysmy i wogole.. pozniej zaczelysmy jakby realizowac o pewnego faceta z klasy... raz ja raz ona. w koncu wyszlo na to ze ja z nim pojechalam raz na lyzwy no i sie calowalismy i wgl. myslalam ze ona peknie z zazdrosci. ogolnie w wielkim skrocie jest tak ze ona jest z nim od pol roku, ja jestem z tym totalnie pogodzona. jednak ona zachowuje sie przy znajomych jakby ciagle chciala mnie upokorzyc, doaptruje sie nawet najmniejszego szczegolu i mi wszystko wytyka.. mysle ze jestem do niej sto razy bardziej zorganizowana i ogarnieta a ona przy znajomych probuje ciagle zrobic ze mnie idiotke.. mowi stale ze a ja to i ja tamto.. w dodatku jest totalnie egoistyczna i zachlanna.. ciagle narzeka na siebie po to by ludzie mowili jej komplementy.. po prostu tym zamecza. nie przesaide sie bo mamy wspolnych znajomych, taka nasza paczka i wgl.. polowa patrzy na nia krzywo przez jej zachowanie, przez to ze odbila mi tego faceta bo mu dala, przez to ze probuje mi dokopac. teraz juz wogole z nia nie rozmawiam na gg, przez wakacje tez sie z nia wgl nie spotykalam. denerwuje mnie i innych. chcialabym jej cos powiedziec, ale cholernie trudno jej cos wytlumacyc. kiedy mnie upokarza tez chcialabym sie jej odgryzc, ale nie naleze do akich ktorzy cisna prosto w oczy.. poradzcie mi cos prosze :*

Gość dobraRadaON
Dżem...tylko on Ci pomoże, jedz dużo i często. Dżem na rano, na obiad i na kolacje. DŻEM!!!!!!!!!!!! Jak zjesz go odpowiednio dużo Twoje problemy z koleżanką znikną.