Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotnaniestety

a wiecie, że...

Polecane posty

zmarły się potrafi SPOCIĆ i trzeba stosować kosmetyki, żeby mu otrzeć POT Z CZOŁA? Powiedzmy. No a co dalej? Tak sie dziś dowiedziałam od gościa, który robi zmarłym make-up. 350 zł to kosztuje. Co wy na to?

Cały rok do kitu wiecie przez jakąs wariatkę co chciała mieć kosmetyki w Polsce, ale..JAKIE? Dla zmarłych? Bo tego nie wiedziałam. Miała powiedzieć i bym uciekła, że ooo - dla zmarłych kosmetyki chce mieć - STRASZNE. Ale nawet jej to pasuje. Czemu nie?

Ciekawe czy już zlazła z tego mojego brata bo wiecie on w sumie zabił swojego ojca. Ona tego nie rozumie i te laski. On a ten Otto mój ojciec. Na pewno by poszedł siedzieć. Jego matka ratowała jak powiedziała, że jej mąż popełnił samobójstwo. To są bardzo skomplikowane sprawy. Mam nadzieję, że laska od kosmetyków to zrozumie. W koncu jest po studiach. On też sie dowiem. On by mógł jeszcze babkom make up robić. Jak wyleci z tej roboty to tym się może zająć. Dziś oglądałam program, że jeden zmarłym robił kosmetykę. I to tak zajęcie dla młodszego brata. Sam w prosektorium czasem siedzi w nocy. Nawet tak wygląda, też taki mosiek. Lekarzem chciał być. Bo o czym rozmawiać z kimś jeśli nie polityka? Na przykład przyszły zawód. A wiecie rywalki tej laski miały tego mojego młodszego brata ostrzec, że się puszczała na policji w Polsce zanim zarżnęła CAŁA RODZINE i może nie dać jej rady. Ale z policją da. Bo powinien iść na policję. A to taki Tymochowicz wiecie. Kreator wizerunku Leppera. Bo politycznie to tak z nim i tyle. Tymochowicz z Holandii to jest. I tyle :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
czesc owieczka, chyba dwano cie tu nie bylo 🖐️

Lesbom by mógł make up robić wiecie. Bo co on mógłby robić? Make up lesbom ale nie tylko.

No cześc - albo w banku spermy by mógł pracować też i wydawać nasienie lesbom - jakiekolwiek. Bo czy on jest moralny. Strasznie, nie? Jak to w Holandii słuchajcie. Ale lepiej nasienie niż strzykawkę z trucizną. Z trutką na szczury w szpitalu. Takie życie. CAŁY ROK DO KITU przez głupią Iwonkę, głupich pedałow i lesby - wszystko do kitu. Ile ja mam lat wiecie i tyle wam napiszę :(

Oglądaliście dzis trudne sprawy? Laska miała dziecko nie wiadomo z kim - podejrzewała wiecie ale nie do końca była pewna i gostek - 20 lat - poszedł do adokata by ustalić ojcostwo. Mądrzejszy ode mnie - też miałam do adwokata iść, ale ... co by to dało? I tyle. I tak jeden układ do dziś i tyle. I nie chcą mnie bo się żle zachowuję w pracy za granicą. Bo taki kryminał i tyle. Tez wiecie daremnie jak w Polsce. W życiu bym nie wyjechała jakbym wiedziała jakie zera. I powiem wam teraz też wcale nie chce mi się wyjechać i tyle. Ale co robić? I wiecie - sędzia - no to toga i ŁAŃCUCH. Tyle. Łańcuch prawa. No wiecie - gdyby to był łańcuch sędziowski na szyi tego nauczyciela, ale taką kietę se założył, śmiał się z sądu, ale to by mi rady nie dał. Matką mnie zgnoili i tyle. To się mieli szkołą zająć bo nagród już nie dostaną i tyle. No wiecie - tego łańcucha miało nie być, to jest niefajne , nie fair. A nawet jak to nie w pracy fizycznej że mnie obgadują za granicą. Bo za co ich niszczę - za to. Chyba to jest jasne, że stałej pracy nie ma z pracy fizycznej bez SWOJEJ rodziny - nie rozumiem jak można tak człowieka niszczyć ZA NIC. Za wiek, za lata pracy. Czuję się jak tych 3 samobójców i tyle. Ani podatku ani niczego - dajcie spokój - tu trzeba mieć pracę i tyle. No co jeszcze mogę napisać? Nie wiem. Co jeszcze? Skąd mam wiedzieć u diabła? :(

Wiecie - bo nie poszłam po adwokata, ale ta ocena negatywna pracy - co taki adwokat o tym wie. Bo nie poszło mi nawet o kasę. Ale co taki prawnik o tym wie. Zacząłby się pytać dyrekcji przecież i to samo mam. No to po co miałam po niego iść. Moim zdaniem ta sędzina miała sobie tę moją??? negatywną ocenę pracy miała sobie przemyśleć. Ona wyniknęła z bałaganu w szkole wiecie, ale no jakiś tam ogran powinien być odpowiedzialny za to, że np. dyrekcję potępił. I niby mi to PISEMNIE anulowali, ale w takim razie za co znowu to zwolnienie dyscyplinarne. Bo to na piśmie mam i DLA MNIE był koniec bo to ani metodyka ani nikogo dyć. Kiedy nie? Dalej to samo... beznadzieja :( I do dziś tak jest wiecie. No to jedynie tym metodykiem przegrałam. Ale wiecie skierowania na studia ŻADNE to za 10 lat nie ujrzałam także bez sensu wszystko i tyle :(

Wiecie poszłam do sądu, podjęłam kroki prawne i przegrana to najwyżej brak pracy rozumiem - rób se co chcesz wielka doktorantko i KONIEC. A tymczasem ta praca była, zaszczuli mnie tymi studiami wiecie. No i czemu wiecie tak się nie dałam na tym zachodzie? TYM BARDZIEJ BYŁA nauczycielka i tyle. No jak tak można... ja to miałam wiedzieć, że to jest tylko telefon. Bo co się tak wkurzam ktoś powie - no cały rok do tego sądu jeżdziłam, za tego trupa robiłam - ta sędzina tez wprowadzona w błąd w sumie wiecie bo powiedzieli jej że stała pracę będę miała. No i co? A w sumie proces prowadziła dyrektorka EMERYTKA bo dyć by dała tej sędzinie się wybić i poszła na emeryturkę - zasłużoną. Bo wiecie - ona mnie ograła tak jak ogrywała starego dyra - ja przegrałam z nim, że na kościół nie płaciłam a Polska to płacenie na kościół i powiem wam czy słusznie? Kto rządzi w Polsce po MOIM PROCESIE - powiedzmy że drugi bez sensu przez nauczyciela ale ten proces mój muszę se pomścić i brata też - to wiecie kto rządzi przez te dyrektorkę od Janusza Korczaka - bo Kościół się też ze mnie śmiał - otóz rządzi wami KRÓL... I teraz się Stanisław August Poniatowski. NIE - król Maciuś pierwszy. No tak wychodzi i tyle. Bajeczki wami rządzą i tyle. No może będziecie mieć Poniatowskiego z bajek, ale największa to ta jak umarł - jego PRAWIDŁOWO się ma z POWIESZENIA SAMOBÓJCZEGO - tak sie ma Leppera i tyle. I koniec. To jest prawidłowo, a reszta to pierdoły. A ja? Ja mam matkę samobójczynię. Nie wiem kto mi da rady. Bo czemu GŁUPI Niemiec nie umie mi dać rady. Jak się powiesi. Taką mam rodzinę. W Polsce też i tyle. I koniec. I ten brat jeden i drugi powinni się wstydzić i wiecie gdzieś ich mam. Tacy bracia - zawsze stawiałam na matkę powiem wam. Takie życie :(

Ten król Maciuś Pierwszy to powiem wam jest też za I moją szkołę bo co? Czy ja musiałam tak tam skończyć? ja tam DO DZIŚ!! powinnam być. Minimalnie mi miały pomóc tam np. skierowanie na studia, a tak? Ja wiecie tylko kariera już i stołek. Ja jestem już jak ta dyrektorka mojej matki powiem wam - paszport amerykański i pistolet nabity w szufladzie na arabskie dzieci i tyle. No bo co zostaje człowiekowi. I to samo - podobno widziała pani jakąś zjawę? kto to był? Wiecie co powiem - DUch Adolfa Hitlera - tak powiem i tyle :(

Wiecie - szkoda, że jesteście tacy - żadnej rodziny nikogo tylko tych 2 braci i nawet kontaktu z nimi. Coś strasznego :( Jakoś tak nijako mi. W tej szkole to samo. Przeze mnie się już nie zabiją i tyle. Ja przez nich też na pewno się nie zabiję no ale... w zasadzie nie wiadomo co robić dalej? No ale cóz... na nich tylko policja przykro mi. Takie życie :(

Zobaczcie jaki ten król Maciuś Pierwszy jest WSTRĘTNY. Czy to w ogóle może być bajka dla dzieci? Czego to uczy słuchajcie? Ja tego nigdy nie czytałam. Może powinnam? Nie wiem. I tyle :( Takie życie. No ale rządzi wami dyrektor sierocińca, który zginął w Auschwitzu z dziećmi. Taka prawda. ================================================== Król Maciuś Pierwszy powieść Janusza Korczaka, wydana w 1923. Opowiada ona o małym chłopcu, synu króla. Po śmierci ojca władcy (matka umarła już wcześniej) Maciuś sam zostaje królem. Z początku uzależniony od ministrów i etykiety jest traktowany jak rozpieszczony maluch. Chce jednak pokazać, że jest odważny jak jego przodkowie. Gdy w kraju wybucha wojna, Maciuś z przyjacielem Felkiem przebiera się za zwykłego żołnierza i wyrusza na front. Tam uczy się pokory, szacunku dla życia, a jednocześnie bycia wytrwałym i opanowanym w każdej sytuacji. Maciuś coraz bardziej wyrywa się spod etykiety i wprowadza wiele reform. Zaprzyjaźnia się z ludożerczym królem BumDrumem. Tworzy dziecięcy sejm. Zamieszanie powstałe przez zrównanie dzieci z dorosłymi osłabia kraj Maciusia, na który znów najeżdżają sąsiedzi. Tym razem Maciuś, mimo walecznej obrony, przez tchórzostwo poddanych zostaje pokonany i osądzony. Zostaje skazany na rozstrzelanie, lecz kara w ostatniej chwili zostaje zmieniona na zesłanie na bezludną wyspę.

Zrobilibyście komuś coś takiego - napiszcie - kazalibyście komuś iść do pieca z uczniami jak Janusz Korczak? Napiszcie!!! bo takie coś mi zrobiono - bo czemu ja jestem taka - przez to! A dalszy ciąg od roku za granicą, tu też. No wiecie - czemu ja taka jestem KRÓLEWSKA - Król Maciuś I mnie pokonał, ale on w ogóle nie istniał i tyle.

Wartości pedagogiczne tej książki oceniam nisko - skoro na wojnie trzeba się uczyć pokory I SZACUNKU DLA ŻYCIA to naprawde wybaczcie. Bo wiecie - to nie są moje wartości. Po to jest edukacja EDUKACJA, żeby właśnie ten król Maciuś Pierwszy nie uczył sie na wojnie i tyle. Ta baba była gorzej niż głupia i tyle :(

Gość sdsdsfdfdfdff
przed chwilą widzialam to bodajrze na wp :)

A ten dyr tam też - 1 września, a ten znowu zaczyna jak Hitler i Stalin Polskę napadli. To miał się nauczyć historii lepiej i tyle. Wiecie - ja tego nigdy nie przebaczę. 1 września mógł podać daty wszystkie ważne, omówić najważniejsze rzeczy - atak Hitlera na Polskę. Bo wiecie - za co ja dostałam negatywną ocenę pracy? Za Hitlera, Stalina i króla Maciusia Pierwszego - no sorry :(

Ten król Maciuś pierwszy to miał się po prostu powiesić po tym skazaniu na śmierć. Dostał wyrok i co? Zmienili mu? A czemu? Żeby mógł dalej pisać autor te głupoty, nie? :(

Taki król jak on - WYBITNY powinien się powiesić i tyle. No bo co mu pozostało? Bezludna wyspa? A po co :( Kim tam rządzić? Sami powiedzcie.

Poddanych miał tchórzów niby wiecie, ale sam BARDZO ODWAŻNY - nawet się sam nie zastrzelił debil i tyle :( No sami napiszcie... :(

co sądzicie o babie , która wali w was bajką o królu Maciusiu Pierwszym i tyle. Jaką ja miałam dyrkę w I szkole? Chyba taką wiecie, że nawet król Maciuś Pierwszy nie byłby tak głupi, żeby stworzyć TAK IDIOTYCZNE państwo. Chyba tak sobie leciała - a patron - Józef Piłsudski. Nie pasuje? Pasuje i tyle. No wiecie i wszystko gra, ale za co ta baba ma stołek? Za panstwo idiotyczne? Bo wiecie w tej drugiej szkole koleżkowie z nią - takie zero. No ale... edukacja to niekoniecznie jest państwo. No niby jest, ale wiecie... i tylko nie rozumiem jednego - czemu ona ciasteczka drożdżowe miała w sekretariacie? Nie powinny być na stołówce? Jak uważacie? i tyle :(

Wiecie i przyznałabym jej rację, ale po co jej ten kościółek , nie? Może należałoby powiedzieć - nawet król Maciuś Pierwszy nie byłby tak głupi jak kościół katolicki w Polsce. I wiecie w 2004 miałam sen. No NIBY mi się powiesiła koleżanka, ale czy wtedy przypadkiem USA się nie zastanawiało czy was za telewizję nie napaść. Po prostu jak Irak za Unię Europejską. I tyle. Co wy sobie nie myślicie? Dzięki komu wy macie tę niepodległość? Bo mnie śnił się sen - STRASZNY. I przyśnił mi się jeden raz i coś takiego to 1 raz, póżniej jeszcze wiele razy diabła widziałam, ale... no cóz..I tyle. I zobaczcie mimo wszystko ta szkoła to takie koło - tam gdzie miałam dostać pierwszą pracę to król Maciuś I mnie I raz wykończył, a w stałej pracy NA AMEN mnie wykończył i tyle. Ta sama bajka. Bajkami jestem wykończona, a tę ostatnią fimę ogrywam też bajką i niczego nie było - skoro bajki to prawda to nie było niczego i tyle :(

Oni chyba sie smiali z was wiecie - nie tam że napaść, ale ... i za Chiny chcieli was tak potraktować, że CHiny by mieli i by was OSWOBODZILI , ZBAWICIELE by to byli wasi i by mieli Irak, a co wy robicie? Bez sensu. Tam były tylko te magnaty - to były katoliki, reszta to zapomnij, kościół jakiś chory umysłowo. I tyle. I jedna rzecz i po was, a tak sie boją. Armię mają, wszystko, ale ludzie? Jakie jest to społeczeństwo w sumie. No ale... :(

I słuchajcie nie mają racji? Mają i tyle. TAK POWINNO BYĆ, ale szybciej. Czemu? I tyle. No przez Maryję i tyle. Po co nastawaliście tak a nie inaczej. Rosja by sie pokulała, ale nie i tyle. Czemu? I tyle. Tak by mi to pasowało bo ten sen był DZIWNY, a bez tego snu i tak by było to samo więc to był jakiś znak ale nie rozumiałam czego i tyle. Co ja miałam robić wtedy? Coś miałam robić - przerazic się, ale kto by mi pomógł. Rano mi się to śniło. Każdy by mnie wyśmiał, a to było straszne. Jak ja się darłam w tym śnie. No ale... i tyle :( Takie coś było i to było STRASZNE i 1 raz. No teraz to mogę porównać OSTATNIO, że mi się śniło, że diabeł mnie niesie na katafalk wiecie i to była śmierć tego właściciela amazon.de - samobójstwo i to było i jest COŚ STRASZNEGO. Teraz ten Lepp to samo - a to było coś z tym - dokładnie z tym Lepperm. Ale to ja nie stałam o to, ja miałam dużo roboty wtedy. I tyle. Ale coś z tym to było bo pasuje i tyle. A 2008 to już Rosja was chciała napaść, ale skończyło sie na Gruzji bo kto wie czy was nie chcieli napaść po Gruzji bo tam Kaczka pojechała, a ten 2010 to też nie wiadomo co knuli i tyle. Bo wystarczy im Polska i są w Europie. Bo wiedzą. No ale... rolnictwo i gdzieś wszystko i tyle.

teraz już Rosja Polski nie dostanie NA PEWNO. Ja wtedy jeszcze Niemców nie rozumiałam, niczego. W USA Niemców rozumieją, wszystko kapują i tyle. Ja dziś dopiero DOKŁADNIE Niemców rozumiem i tyle. Ale to jest skomplikowane wiecie. I tyle. Szkoda gadać - wszędzie zielsko, nie? :(

Wątpię, że Rosja wiecie was napadnie. Mogą by być w Europie. Ale w sumie po co i tyle. Postawią na USA wiecie. Tam jest ta caryca Katarzyna II - to wyrzucić na śmietnik i tak chyba skończyła - na smietniku. Nie o to chodzi. Zobaczą czy USA będzie lepsze. Bo uważają, że na Polskę napadną. Na byle co to na Polskę tez i tyle. I tego Poniatowskiego jakby sie zapytać to im zal, ale jakby ruska to dupy nie ruszy, a to też wyrzucili i tyle. Ale ich nie napadną bo atom, a reszta? I tyle. Ale wiecie wzór też mają także naiwni nie są i tyle :(

Mogli być w Europie. Ja to wszysko wiem od diabła to wam piszę. A najważniejszej rzeczy i tak nie napiszę i tyle. I koniec. No od diabła - nie wiem czy to jest od diabła, ale... i tyle. Także Rosja trochę pózno, USA też pózno - niezłe. 2004 atak na Polskę i to jest PRAWDZIWA POLITYKA, a reszta? A nie jest tak? :(

Bo wczoraj BEZ SENSU spalił mi sie w domu telewizor stary. A teraz jest nowy, ale kanały te same. bez sensu sie spalił zupełnie. No ale takie coś się stało i tyle.