Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivinita

Puszczam sie.

Polecane posty

Gość gość
fajna jesteś, chciałbym mieć taką żonę

Gość gość
dobrze robisz... ja też się puszczam...

Gość gość
Ty szmato niestabilna

Gość gość
mam 16 lat ija też się puszczam i nie widze w tym nic złego... lubie facetów...

Gość gość
mam 16 lat i ja też się puszczam i nie widze w tym nic złego... lubie facetów... i na dodatek, mam z tego niezła kase ...

Gość gość
robisz to masz niska samoocenę,nienawidzisz sie z tego powodu i potepiasz - wszystko można sobie wybaczyć, po prostu musisz znależć kogoś z kim o tym porozmawiasz i ci pomoże - psycholog,duchowny. A sypiajac z kim popadnie narażasz swoje zdrowie - nie pomyslałaś o tym?

Gość gośćnonono
Puszczaj się z ludźmi fajnymi a w niczym tobie to nie przeszkodzi.Bo jak ktoś lubi to niech robi.Nie macie stu wcielen.Nie dajcie się złapać w sidła katolickiej i społecznej moralności,a jak się dacie to już po was.Znajdą sie takie ludzkie gnidy a oni wam doradzą nie wolno nie wypada mieć 30 partnerów to takie nie katolickie.A ja wam mowie głowa do góry i do przodu.

Gość gość
Ruhalem raz taką. Pół miasta ją miało. Chyba się nie sprawdziłem bo nie chciała drugi raz, ale przynajmniej mam co wspominać podczas masturbacji. Klaudia, jeśli to czytasz, to pozdrawiam (pewnie mnie nawet nie pamiętasz).

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet puszcza się z różnymi przypadkowymi partnerkami (to bezpieczniejsze) i partnerami. To całkowicie normalne i naturalne. Nie ma w tym nic dziwnego ani podejrzanego. W ten sposób odreagowywują stres.

Gość Justyna 19

Ja nie widze w tym problemu. Tez sie puszcam. Mam chlopaka. I stalych zaufanych kolegow. 

Gość Zol

Wiecie co żal mi was wszystkich którzy tak najezdzacie na tą dziewczynę. Pewnie jesteście jeszcze zarliwymi katolikami. A co powiedział Jezus jak lud chciał ukamioniwac Marie Magdalenę która była kurtyzana???? KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEN. Kto wogole dał wam prawo oceniania innych. Spójrzcie w lustra i powiedzcie sobie w twarz czy ja jestem taki święty? Czy mam prawo oceniać innych? A tobie dziewczyno radzę udać się do psychologa i jeszcze lepiej na seans hipnotyczny. Może jakieś zdarzenie z twojego życia spowodowało takie następstwa i takie twoje zachowanie. A może nawet przeżycia z poprzedniego wcielenia. O tym dowiesz sir w czacie hipnozy. Nie lecz objawów, szukaj przyczyny i usuń ja. Życzę powodzenia