Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulka2302

Anglia - zakupy - sklep Atmosphere - Top Shop - Primark

Polecane posty

Gość martulka2302

Moglibyscie polecic mi miejsce w Angli gdzie kupie fajne ubrania w atrakcyjnych cenach??? W jakim mieście jest ich najwiecej i oczywiscie ceny sa najbardziej atrakcyjne.... Pzdr

Gość vanillasky..
Zalezy co dla Ciebie jest atrakcyjna cena:)nie lubie primarku, jakosc bardzo kiepska, nie polecam. Uwielbiam za to jeansy z topshopu, sa naprawde swietne. Fajne rzeczy jeszcze sa w H&M ale to standard, no i jakosciowo trzeba miec szczescie, bo niektore swetry sie kulkuja. Polecam tez zare i river island. Nie wiem za bardzo co do miejsc, bo nie wiem gdzie mieszkasz

Gość martulka2302
Kochana ale gdzie znajde te sklepy?? W jakich miastach Anglii?? Londyn??? Czy moze jest inne "miasteczko" gdzie ceny sa jeszcze lepsze.... Gdzie jest najwiekszy wybór fajnych sklepów....

Gość martulka2302
Dopiero wybieram sie do Anglii..... super last minute co do przelotu i zakupy :))))

Gość hmm to moze ja teraz..origynal
w primarku sa same szmaty - ubrania kiepskiej jakosci, nie polecam top shop - troszke lepiej , ale tez bez rewelacji.. trzeba dobrze trafic ja polecam Reiss, Massimo Dutti, Mango, ewentualne Sisley.. Warehouse - tam tez mozna kilka spoko rzeczy znalesc. te sklepy co wymienilas sa zazwyczaj w kazdy miescie, ceny sa takie same wszedzie.. to tyle

Gość hmm to moze ja teraz..origynal
w ogole to spoznilas sie z tym wyjazem, bo jeszcze miesiac temu byly spoko przeceny i mozna bylo kupic ciuchy dobrej jakosci za grosze.. :P

Gość Vanillasky..
Aha, wiec tak, najwiecej sklepow to znajdziesz na oxford street,i te drozsze i te tansze:)wydaje mi sie, ze ubrania np z h&m czy zary sa lepszej jakosci nz w pl, ale to tylko moje odczucie:) Wracajac do primarku, to kup rzeczy takie sezonowe, bo dluzej one nie wytrzymaja.. Ja bardzo lubie zakupy w kingston upon thames,

Gość zapraszam seeerdeczzznie
Gość jeszcze jest new look,
Peackocs, wcale nie takie szmaty,ceny przystepne .

Gość Vanillasky..
Dziewczyna sie pytala o ubrania w przystepnych cenach,podalam jej jedne z tanszych, bo nie znam jej budzetu

Gość ziutka_83
w każdym większym mieście są sklepy...dużo sklepów ;D Są takie same galerie jak u nas, ale też są takie jakby duże domy towarowe np Debenhams. Musisz po prostu dużo poszukać ;) Bluzki czasem fajne były w Next i New Look. River Island POLECAM. Zara też tam ok i HM - ale to samo masz w PL. Z tańszych, to Primark jest tani ale kiepski, choć czasem i tam uda się coś bardzo fajnego znaleźć. Lepszy jest Peacock.

Gość Vanillasky..
Osobiscie uwielbiam karen millen lub all saints, superdry

Tkmaxx tam znajdziesz markowe ubrania w bardzo przystepnych cenach.Primark można tam wybrać naprawdę fajne rzeczy a ze jakość kiepska ? są tak tanie ze nie można sie spodziewać bóg wie jakiej jakości, na przykład ich biżuteria jest super tania a bardzo fajne rzeczy maja. Nie piszesz jaki styl ubierania lubisz , New Look jest tez tani, a z fajnych sklepów lubię jeszcze Top Shop , Zara, Miss Selfridge , House of Fraser , ale to nie są takie tanie sklepy jak Primark czy New Look. A wszystkie te sklepy są prawie wszędzie .

Gość martulka2302
A wiec kochane tutaj w Pl czesto kupuje : Cubus, Nike, Tommy H. . Zara, Czasem HM, Reserved, Orsey, Terranova, Simple, Etam, M&S, jejku duzo by wymieniania..... :) nie mam wsumie ulubionych marek.... wiec co jakis czas zagladam do Galerii i tam sie zaopatruje. Ni eukrywam ze zalezy mi tez na rzeczach dla synka :) ma roczek i tez ubieram go w Cubusie, Zara Kids, Crocodillo. Mothercare.... oj tez wymieniania i wymieiania. Top Shop , primark , zara, hm, next i wiele innych chce własnie odwiedzic w Angli ... Piszecie ze w Oxfor Street jest najwiecej.... chyba ze gdzies jeszcze

Gość martulka2302
A i napiszcie w takim razie kiedy sie najlepeij wybrac - trafic na wyprzedaze.... nawet tych jeszcze drozszych marek.....

Gość qwertyuyt
już się kończą wyprzedaze zaczynają się nowe kolekcje

Gość martulka2302
hmm czyli we wrzesniu tak 19 to cen raczej takich wyprzedażowych nie bedzie.... to lepiej sie wstrzymac i kiedy wybrac???

Gość qwertyuyt
pozniej to chyba raczej po swietach bozego narodzenia

to ja ci jeszcze polece sklep MATALAN moze nie tyle dla Ciebie co dla Twojego dziecka. Nie sa to takie szmatki jak w primarku ale nie stoja cenowo tak wysoko jak Mothercare. Kilka tyg temu M&S mial tez duze wyprzedaze ciuchow dzieciecych. Ja osobiscie polece ci sklepy takie jak :Oasis, Dorothy Perkins, TK Max, New Look (tu buty i linia ciuchow do pracy), Jane Norman (to bardziej na weekend) Primark bym sobie odpuscila chyba ze Twoj syn ma ponizej 12 miesiecy.

Gość zapytac nie zaszkodzi :)
Ja nie polecam Peacocsa... jak dla mnie szmaty i wcale nie takie tanie. chcialam kupic ostatnio jeansy, to w Peacocu (poszlam z ciekawosci zobaczyc) mieli takie byle jakie za 25 funtow... Pojechalam wiec do centrum i tam w Bench kupilam jeansy w przecenie za 15 funtow. Primark tez odpada, moze tanio jest ale ciuchy to szmaty w wiekszosci (tylko z jednej bluzki jestem zadowolona). Matalan ok, ale kupuje tam tylko ciuchy dla dziecka...

Gość Egle vika
Dziadostwo. Tylko tk maxx coś warty.

Gość piczkapiczka
w next są fajne ciuchy

Gość wszystko przed toba
tkmaxx to dopiero szmaty i wygladem przypomina mi lumpeks :/