Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronika jaskot

osoby, które będą głosować na PIS

Polecane posty

Gość veronika jaskot
Nie, to normalność :)

Gość monika piłaś coś ?
dzisiaj ? Jakie jest PO każdy widzi . Ale co , mam zamieniać nieudaczników na szaleńców ? Taki nieudacznik ani nie pomoże , ani nie zaszkodzi . I chcesz , żeby tamtych zamienić na skończonych idiotów , popaprańców, histeryków , megalomanów ????????? Zaprawdę dziwne tu rzeczy proponujesz ? No , różni są wariaci w Polsce . Ale żeby niestrawialną kurkę zamieniać na muchomora sromotnika ? Takich samobójców mam nadzieję wielu nie spotkasz .

Gość wy
mi tu prawdziwka szlachetnego szukajcie ! A nie zamieniajcie niestrawialną kurkę na sromotnika ! Typowy polski wybór ! Sie nóż w kieszeni otwiera ! PO zamienić na PiS ... dobre to Przede wszystkim zacznijmy od tego , że nigdy nie oddaje się głosu na tych , których popiera RM !!!!

Gość A ja wam powiem prawdę
Was wszystkich, powinno się eliminować strzałem w głowę. Jedyny słuszny wybór to Andreas Breivik ❤️ 🖐️

Ja głosuję na Korwina-Mikke. Wiem, że to głos stracony, ale cóż ... PiS to szaleńcy, PO nieudacznicy. Na SLD nigdy nie zagłosuję.

"Ja głosuję na Korwina-Mikke" Ma kilka ciekawych pomysłów, ale ogólnie mam wrażenie, że się mota i nie kuma rzeczywistości. Widziałeś wczorajszą rozmowę z nim ?

Gość rrrrrrrr
chyba bym musiala urwac sie z czubkow...

"Wiem, że i tak nie zrozumiesz.." Właśnie uzasadniłeś świetnie. PO i ich zwolennicy traktują ludzi jak przygłupów, którzy nic nie rozumieją i manipulują nimi tak jak im wygodnie. Dlatego ja mam tego dość :)

Gość Na PiS?! Bez jaj!
Prędzej na PSL głos oddam choć nigdy na nich nie głosowałem. :D

Gość Na PiS?! Bez jaj!
Prędzej na PSL głos oddam choć nigdy na nich nie głosowałem. :D

Gość ja też na JKM
i bardzo lubię wywiady z nim, głupi i głupszy zrozumieją o czym mówi. I tak podoba mi się jego styl wypowiedzi, jest w 100 % czytelny i konkretny bez populizmu. Wam sie po prostu nie chce dokładnie poznać jego poglądów dlatego czepiacie się stylu wypowiedzi (chodzi głównie o kontrowersje ), muszki (bardzo dobry wyznacznik poglądów swoja drogą) i np tego, że nie da się obniżyć podatków - wystarczy poczytać o krzywej Laffera, naprawdę nic trudnego ale wybierajcie ciągle między tymi samymi mordami wasz wybór w końcu

Gość porucznik Gruber
Nikt myślący przecież w to nie wejdzie... bez psychotropów.. Na trzeźwo zwyczajnie to niemożliwe, jeśli choć odrobinę się myśli.. widziałem twojego ojca jak wczoraj obciągał Grabarczykowi w resorcie...

Gość porucznik Gruber
Do Rosalindy wytrwaj do października

Gość porucznik Gruber
Piszesz tak inteligentnie, że z pewnością na zakupy chodzisz z Jarkiem i Alikiem z twoją babcią która jest na filmiku z you tube i nawołuje do mordowania członków pis Piszesz tak inteligentnie, że z pewnością na zakupy chodzisz z Jarkiem i Alikiem. A ty masz coś inteligentnego do przekazania czy tylko takie wpisy na poziomie gimnazjum? Innymi słowy jesteś gimgównem czy poważnym człowiekiem?

Gość porucznik Gruber
nie mi wystarczy lista "sukcesów" ministra Klicha...

Gość nie słyszałem. co to za
podatek?

Gość porucznik Gruber
Ty ciemnoto wyleciałeś z tym rynsztokowym tekstem.. więc zeszłam na twój poziom,,, zenujący... a teraz będziesz śmigał "inteligencyją". Żałosne.. inteligencyje to ty tu prezentujesz idź zrób coś pożytecznego zamiast pisać takie pierdoły idź moderuj a nie piszesz takie bzdury

Gość coś o tym podatku
mozna się dowiedzieć bo nic w necie nie widze

Gość porucznik Gruber
Jedyne co potrafisz pustaku to wyzywać od chorych psychicznie to tobie zalecam wizytę u psychiatry...