Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka W....

Chamstwo na kafeterii!

Polecane posty

dokladnie polacy nie sa katolikami, gowno o tej wierze wiedza i w ogole jej nie praktykuja, mieszkam w kraju gdzie katolicyzm czuc na km.. moj facet tez jest katolikiem jak wiekszosc zreszta portugalczykow i jest to bardzo dobry czlowiek tyle w temacie

Gość porucznik Gruber
Portugalczycy do duma Europy gratuluję..

Gość porucznik Gruber
Ale zgadzam się z negatywna oceną multi-kulti i zagrożenia islamskiej V kolumny...

Gość porucznik Gruber
gowno o tym kraju wiesz wiec moze sie nie wypowiadaj.. byłem w Porto i Lizbonie :( po chuj obrażasz dziwko chcesz szacunku, ale widzę, że nie zasługujesz...

Gość porucznik Gruber
na kafeterii to jednak siedzą pustaczki i fanatycy pis i po i nieudacznicy którzy się żalą na przegrane życie..

wy tez obrazacie gdybyscie nie zauwazyli.. szkoda mi nerwow na takich jak wy, macie swoje zdanie i dobrze ale moze wymieniajcie sie pogladami w troche bardziej kulturalny sposob

Gość porucznik Gruber
ech kafeteria

tekst? a ze niby jaki? ze nic nie wiecie? bo taka jest prawda, zwiedziles 2 najwieksze miasta, tam gdzie wiekszosc ludzi to emigranci.. ci ludzie troszke sie roznia od tych z mniejszych miasteczek

Gość porucznik Gruber
wybacz ale ja sobie nie pozwole by jakis wymoczek mnie obrazal jak to było do mnie to zastanów się dziewczyno.. sama nie wyglądasz super i bedzie wyciągać jakieś absurdalne wnioski jak ci się resetuje system w głowie to ci go zrestartuję?

Gość porucznik Gruber
Wymoczek to znaczy tyle co cherlak czy zdechlak. Jaaa tak nie wyglądam. Bliżej mi do Daniela Creiga jeśli chodzi o budowę sylwetki. Dokładnie nie zna nas a będzie pisać takie rzeczy..

wy tez mnie nie znacie a obrazacie, i kto tu ma racje? nikt, wiec skonczcie juz ja tez koncze swoj wywod.. rozstaje sie w pokojowym nastawieniu narazie ;)

Gość bojoks
LADY LOVE wyluzuj co sie bedziesz polskim gownem przejmowac.a wymoczki to wy jestescie,intelektualne zalosne paly :)

Gość porucznik Gruber
LADY LOVE wyluzuj co sie bedziesz polskim gownem przejmowac.a wymoczki to wy jestescie,intelektualne zalosne paly masz poziom gimgówno czy może licgówno

Gość porucznik Gruber
LADY LOVE wyluzuj co sie bedziesz polskim gownem przejmowac.a wymoczki to wy jestescie,intelektualne zalosne paly po pierwsze obraziłaś siebie nawet o tym nie wiedząc znasz definicję wymoczka oboje ćwiczymy także chudzi, przygarbieni, bez mięśni i w okularach to raczej nie do nas... co ma oznaczać intelektualne żałosne pały jakieś słowotwórstwo? na razie to za tą wypowiedź to pałę dostajesz ty