Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiuyhrgtfwsdfrgtyh

CZY PRAKTYKI W SZKOLE POLICEALNEJ ZAOCZNEJ MOZNA ODROBIC SOBIE W WAKACJE?

Polecane posty

Gość kiuyhrgtfwsdfrgtyh

mysle o pojsciu do jakiejs szkoly policealnej ale pracuję w roku szkolnym wiec nie mogę isc na praktyki w tym czasie bo strace pracę. tak sobie mysle czy mozna wszytskie praktyki odbebnic w okresie wakacyjnym kiedy ja mam urlop czy trzeba koniecznie wtedy kiedy szkola sobie to ustali ze wtedy trzeba? hmm.. moze ktos mial podobny problem?

Gość green_tea_
a na jaki kierunek? w sumie ja mam tez z tym problem, bo ide na studia dzienne a chciałam tez zrobic sobie jakis zawod w miedzyczasie..i zapisałam sie do szkoly policealnej nie wiem jak to bd z tymi praktykami

Gość kiuyhrgtfwsdfrgtyh
myslalam o rachunkowosci.. tam wysylaja na praktyki np 2 tyg do banku potem znowu 4 tyg jeszcze gdzies i ja wiem na 100% ze nie bede mogla na nie chcodzic jesli bedą w roku szkolnym bo pracuje wtedy.. i nie wiem.. bede dzwonic to sie moze dowiem a moze mi powiedzą ze się okaże czy coś..

Gość lulcia 23
Wiesz, raczej mozna. nalezy jedynie ugadac to z dyrektorem szkoly badz z opiekunem praktyk. Myls,e ze duzego problemu nie beda robic. Ale to zalezy w duzej mierze od szkoly też.

Gość RitaKita
kurcze ja tez na rachunkowość!:D

Gość kiuyhrgtfwsdfrgtyh
to dobrze, mam cien nadziei w takim razie ;p a co do samego technika rachunkowosci, dlaczego sie zdecydowalas? ja dla siebie potrzebuje bo nawet pitu nie umiem wypelnic, moze kiedys latweij mi bedzie zalozyc wlasna dzialanosc jak bede miec takie podstawy w wiedzy.. zawsze to lepiej niz w ciemno sie rzucac na gleboką wodę ;p bo o pracy w zawodzie technika to nawet nie marze skoro mgr z rachunkowosci potrzebny wszędzie ;p