Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAgniecha88'

Jak pokazać...

Polecane posty

Gość xxAgniecha88'

Jak pokazać, że mi na nim zależy. Widujemy się rzadko. Można powiedzieć, ze to zwiazek na odległość. Czasem do siebie piszemy sms-y lub na gg. On ostatnio obawia się, że mi nie zalezy, że się wycofam. Dlatego też odzywa sie do mnie mniej i tak jakby czeka na rozwój wydarzeń. A mi naprawdę zależy. Co zrobić? Jak udowodnić, ze mi zależy?

Gość belerofront..
a powiedzieć nie można?

Gość Wie Lebny 1.2
Myślę, że fellatio z połykiem będzie odpowiednie.

Gość xxAgniecha88'
Mówiłam. Ale on twierdzi, ze jakoś nie jest przekonany czy tak jest faktycznie z mojej strony. dflatego chcę to jakoś inaczej okazać. Ale jak? Co zrobić?

Gość refforma_...
zrób makaron al dente :)

Gość a co!
pisz, dzwoń, co możesz robić innego skoro to na odległość

Gość xxAgniecha88'
Do Wie Lebny 1.2 : Pomysł może i dobry ;) Jednak rzecz w tym, ze nie wiem, kiedy sie następnym razem spotkamy.

Gość belerofront..
zrób mu niespodziankę i przyjedź do niego, rzuć się na szyję i pocałuj, tak na początek:) reforma, długa mam czekać na odpis? :P

Gość xxAgniecha88'
Też nie chcę przegiąc w drugą stronę i się narzucać. Ale nic mi chyba innego nie pozostaje niz jeszcze częściej się odzywać. z tym listem pomysł nawet mi się podoba. Macie cos jeszcze? Moze jacyś panowie napiszą, czego by sami oczekiwali w takiej sytuacji?

WHO, Ano widzisz, ostatnio nawet Krynica wróciła. :D No nic tym razem się nie udało pozbyć naszej Skarbnicy Wiedzy. :)

to chyba nie bedzie takie trudne :) chyba , ze jestes zimna kobieta to rozumiem .. napisz mu po prostu , ze teskinisz za jego obecnoscia , ze nie moglas doczekac sie kiedy w końcu porozmawiacie ... niech czuje ze cieszysz sie rozmowa z nim :)

Autorko, już jeden pan Ci napisał - ja :D. Oprócz listu to wydaje mi się, że mogłaby podziałać propozycja wspólnego wyjazdu na weekend. Nie wiem jak wasza relacja dokładnie wygląda ale nawet jakby do wyjazdu nie doszło to by go upewniło co do Twoich słów.

Gość xxAgniecha88'
Dzięki za pomysł, bo jest dobry, ale jego praca nie pozwala mu na takie wyjazdy nawet. A więc z góry wiem, że nic z tego. Właśnie z tego względu widujemy się tak rzadko, bo po pierwsze odległość, a po drugie praca. Moze ktoś jeszcze?

Gość refforma_...
belerofront.. na odpis aktu zgonu? Tak, wyglądasz na zdrowego. :P Pobrykam jeszcze trochę i napiszę :)

Gość xxAgniecha88'
Na pewno musze mu napisac, ze tęsknię i więcej uczuć w to włożyć.