Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAgniecha88'

Jak pokazać...

Polecane posty

Sam nigdy bym sobie czegoś takiego nie zrobił. Nie mam tatuaży, kolczyków ani żadnych obcych ciał na moim ciele. Natomiast niektórym to pasuje (oczywiście z umiarem, kolczyk w nosie czy w języku nie pasuje nikomu) i np. kila kolczyków w uchu bywa pozytywne. To samo z tatuażami.

Nie mam też żadnego tatuażu ani kolczyków, oprócz w uszach :) Oprócz normalnych dziurek mam jeszcze jedną obok, fajnie to wygląda :) O nosie kiedyś myślałam ale się rozmyśliłam. Też uważam, że jednym pasuje, innym nie:)

...ja mam dla was pytanie... jak wyobrazacie sobie, najbardziej romantyczny wieczor w waszym zyciu?

Bardzo lubię malować paznokcie:D Wiesz teoria wzajemności nie jest tutaj wykluczona:P Zatem maluję kolorowo, teraz mam fioletowy. Lubię czerwony, marchewkowy, malinowy na paznokciach najbardziej ale nie ograniczam się tylko i wyłącznie do nich:) Najczęściej jednak mam kolor, który jest używany do robienia "french manicure" :) Teraz moje pytanie. Masz zarost?:)

Iris, Hmmm... ja jestem dosyć staroświecki jeżeli chodzi romantyczne sprawy. Kolacja w dobrej restauracji, następnie spacer w świetle księżyca i gwiazd w jakimś przesiąkniętym dawną architekturą miejscu (ewentualnie zadbanym parku) zakończony (w zależności od poziomu relacji) odprowadzeniem damy do jej domu i pocałowaniem na dobranoc lub upojną nocą przy zapachowych świecach. ... To tak na szybko bez głębszego zastanawiania się :P.

Iris szczerze, sama nie wiem... Ale jak już sobie wyobrażałam to światło księżyca, piknik na dachu wieżowca, lub na plaży w blasku gwiazd, trunek w stylu wina, fajny gościu do tego, w którym jestem zakochana po uszy - RAJ :) Może jest to z mojej strony naiwne ale cóż to tylko marzenia:P

Co to jest "french manicure" ? :P Jakbym się nie golił to bym miał :P... ale na co dzień jestem ogolony i nie mam. ... nie golę się jak wiem, że cały dzień przesiedzę w domu i z nikim się nie będę wiedział. Naturalnie różnie to bywa (np. nie zdążę z jakiegoś powodu) i zdarza mi się mieć jakiś tam krótki ale generalna zasada jest taka jak napisałem.

Drogi podszywaczu skoro masz mnie za idiotkę to proszę Cię z łaski swojej zostaw w spokoju, takiego przecież nieszczęśnika jak ja. Już natura nie mogła mnie bardziej skrzywdzić :)